Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Redmi note 7 miui 12.0.2.0 cihazımda Google Play store girmeye çalıştığımda İnternet bağlantı sorunu yaşıyorum. WiFi, mobil veri hiçbir sorun olmamasına rağmen internet yokmuş gibi hata alıyorum. uygulama önbelleğini, verilerini ve güncellemeyi defalarca kaldırdım hiçbir şekilde...
Merhabalar,
Xiaomi Redmi note 7 telefonumda her gün hafıza sorunu yaşıyorum. Telefona uygulama yüklemiyor, fotoğraf video vs çekmiyorum hemen siliyorum. Galeriye girip baktığımda uygulama boyutu 300 mb den 1.5 gb kadar çıkıyor ve önbellek temizlediğimde değişiklik olmuyor.
Acaba verileri...
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi redmi note 7 orijinal rom telefonum chrome da video izlerken bir anda kapandı redmi ekranında yarım saat kalıp açılmaya çalıştı sürekli tekrar başladı. Sonunda açıldı 2 saattir açılıp kapanmıyor fakat yalnızca siteleri gezerken bile normalin üstü ısınma...
SwiftKey e play store üzerinden kendi sitelerinden mail üzerinden yazdım. 3 4 gündür geri dönüş bekliyorum. Eski telefonuma geri döneceğim gibi sıfırdan yeni klavye ile yazmak çok sinir bozucu. Umarım sorunu en kısa sürede düzeltirler.