Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Mi8SE telefonumdan pc me internet paylaşıyorum. Bu internet ile bir çok siteye gireibilirken Google Analytic ve google reklamlarına tıkladığımda sayfaya bağlanılamıyor hatası alıyorum. Bi tanıdığım telefonun internet güvenlik ayarları olabileceğini söyledi fakat bulamadım. Ne yapabilirim?
Hiçbirşey yapılamadığından Twrp zaten yükleyemedim, internete baktım çin romu yükle yazıyor ondada bilgisayar hata verdi (bkz: Rehber - Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri ) tanıdık bir ağabeye götürdüm telefonu o halletmiş ne yaptın dediğim de çin romu yükledim dedi.
Benim pc de olmayan...
Rehber - Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri
Bu konudaki daha ilk adımda ilerleyemedim. Bootloader kilidinden bahsediyor arkadaş, açılış ekranındaki unlocked yazısıysa evet ama mi hesabı ile açılan birşey dedikleriyse öyle birşey yapmadım.
Onun dışında bakıyorum bazıları twrp yükle birşey...
Böyle hata alıyorum. Bootloader kilidi dediğiniz telefonun açılışında unlocked yazıyor o ise evet. Ama mi hesabı ile açılan şey ile diyorsan mi hesabı kurmamıştım.