Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 10 t pro için eu rom stabil 12.5 yokmu bulamiyorum mi 10 t ve redmi k30s ultra icin var yardimci olurmusunuz birde yarın boatladee acilacak onereceginiz twrp varmidir
merhablar arkadaşlar mi 10t pro almayı düsünüyorum.Ancak araştırdığımda kronik sorunlari oldugunu.Cihazda ısınma sorunu olduğunu.Pub g de titreme sorunu.Kronik sensör sorunu oldugunu soyleyenler var.Mi 10t pro kullanan arkadaşlar sizde bu sorunlari yada baska sorunlar yaşadığınız oldumu.Bu...
Merhabalar arkadaşlar mi9 se cihazım kullanım sırasında bazen kapanıyor.şarja takıyorum cıkarıyorum baktım kapanmış.günde 1 -2 kere kapanmalar yaşıyorum.Neden acaba yardımcı olursanız sevinirim.cihazımda eu beta android 10 final sürüm kurulu.öncedende eu stabil kullandım.hepsinde aynı sorun...
Merhablar arkadaşlar mi9 se kullanıcıları hangi romu kullanmammı önerirsiniz eu stabilde cok sorun yasadım.Neden anlamıyorum.Öneriniz nedir yardımcı olurmusunuz pil performans stabillik acısından
Merhablar arkadaşlar mi9 se kullanıcısı olarak aranıza katıldım.cihazıma eu stabil kurdum ama batarya çok hızlı tükeniyo.tomdan kaynaklımı acaba siz hangi romu önerirsiniz en iyi pil değerini hangi romda alabilrim.Cevaplarınız için teşekkürler
Poco launcher çok akici fakat miui launcher çok kötü miui launcheri poco kadar nasil akici yapabiliriz poco launcherde ana ekranda uygulama kullanma olsa onu kullanicam fakat uygulama çekmecesi var sadece