Muhammet6112 kullanıcısının son içeriği

1. Muhammet6112

Yardım Redmi 8 root kurmuyor

Redmi 8 twrp kueuyorum fakat magsik kurunca acilmiyor tel magiski kaldiriyorum aciliyor nasil buna magisk kuracam acil yardim
  2. Muhammet6112

Yardım Poco x3 nfc edl

Poco x3 nfc mi flah rom atarken xbl hatasi verdi kapandi cihaz diag port acildi suan mi flash rom atilmiyor
  3. Muhammet6112

Soru Mi 10 t pro şebeke

Mi 10 t pro sebeke silme kodlari ile şebekeyi siliyorum fakat imei ve şebeke girmiyor
  4. Muhammet6112

Yardım Mi 10 t pro eu rom

Mi 10 t pro için eu rom stabil 12.5 yokmu bulamiyorum mi 10 t ve redmi k30s ultra icin var yardimci olurmusunuz birde yarın boatladee acilacak onereceginiz twrp varmidir
  5. Muhammet6112

Soru Mi 10 T pro Sorunları

merhablar arkadaşlar mi 10t pro almayı düsünüyorum.Ancak araştırdığımda kronik sorunlari oldugunu.Cihazda ısınma sorunu olduğunu.Pub g de titreme sorunu.Kronik sensör sorunu oldugunu soyleyenler var.Mi 10t pro kullanan arkadaşlar sizde bu sorunlari yada baska sorunlar yaşadığınız oldumu.Bu...
  6. Muhammet6112

Yardım Mi9 se Anlık Kapanma Sorunu

Merhabalar arkadaşlar mi9 se cihazım kullanım sırasında bazen kapanıyor.şarja takıyorum cıkarıyorum baktım kapanmış.günde 1 -2 kere kapanmalar yaşıyorum.Neden acaba yardımcı olursanız sevinirim.cihazımda eu beta android 10 final sürüm kurulu.öncedende eu stabil kullandım.hepsinde aynı sorun...
  7. Muhammet6112

Yardım Mi9 se play store instagram yok

Merhablar cihazıma android 10 eu beta kurdum ama play store da instagram görünmüyor.Ne yapabilirm cözüm nedir yardımcı olurmusunuz
  8. Muhammet6112

Yardım Mi9 se En iyi Rom hangisi

Merhablar arkadaşlar mi9 se kullanıcıları hangi romu kullanmammı önerirsiniz eu stabilde cok sorun yasadım.Neden anlamıyorum.Öneriniz nedir yardımcı olurmusunuz pil performans stabillik acısından
  9. Muhammet6112

Yardım Mi9 se klon kamera

Merhablar arkadaşlar mi9 se de kamera da klon mod özelliği yokmu acaba.Yada ben mi bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
  10. Muhammet6112

Yardım mi 9 rom

mi 9 icin en iyi rom hangisi eu beta 12.1.28 kullaniyorum cok kötü rom
  11. Muhammet6112

Yardım Mİ9 se batarya için en iyi rom

Merhablar arkadaşlar mi9 se kullanıcısı olarak aranıza katıldım.cihazıma eu stabil kurdum ama batarya çok hızlı tükeniyo.tomdan kaynaklımı acaba siz hangi romu önerirsiniz en iyi pil değerini hangi romda alabilrim.Cevaplarınız için teşekkürler
  12. Muhammet6112

Yardım Miui prp

Beyler miui pro rom almak istiyorum fakat hata veriyor 1 haftadir deniyorum ama olmuyor yardimci olurmusunuz
  13. Muhammet6112

Yardım Mi 9 t kernel

Mi 9 t için kernel varmı
  14. Muhammet6112

Yardım Launcher

Poco launcher çok akici fakat miui launcher çok kötü miui launcheri poco kadar nasil akici yapabiliriz poco launcherde ana ekranda uygulama kullanma olsa onu kullanicam fakat uygulama çekmecesi var sadece
  15. Muhammet6112

Yardım Mi9 ekran overclock

Stock kernelde ekranı overclock edince kasiyor çözüm varmidir
Üst Alt