Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler arkadaşlar bugün telefonuma 12.0.5.0 güncellemesi geldi manzara modunda kontrol merkezi diyor ama tam çözemedim acaba bir bilgisi olan var mı?
İyi günler öncelikle bundan yaklaşık 1 ay önce telefonum mi9t kendi kendine basma nedeniyle KVK dan ekran değişimli olarak geldi ama şimdi pubgde 3 4 parmak calismiyor ve klavyede kaymalar oluyor üç parmak falan herşeyi kapattım dokunmatik hassasiyetini sona verdim ama nafile düzeliyor sonra...
İyi günler öncelikle bundan yaklaşık 1 ay önce telefonum mi9t kendi kendine basma nedeniyle KVK dan ekran değişimli olarak geldi ama şimdi pubgde 3 4 parmak calismiyor ve klavyede kaymalar oluyor üç parmak falan herşeyi kapattım dokunmatik hassasiyetini sona verdim ama nafile düzeliyor sonra...
Herkese merhaba öncelikle arkadaşlar telefonumu dokunmatik sorunundan dolayı KVK teknik servise göndermiştim bugün geldi herşey sorunsuz çalışıyor ama telefon ısınıyor ve parmak izi çalışmıyor.
Sistem sifrelemesinde sorun yok pat pat yapıyor ama kilit ekranına gelince sıkıntı yapıyor klavyede...