mtolgae kullanıcısının son içeriği

1. mtolgae

Rehber Google telefon uygulaması arama kaydı uyarı iptali

Yeni güncelleme ile google telefon uygulamasına kayıt özelliği geldi. Zaten spam arama filtreleme özelliği sebebiyle severek kullandığım uygulama harika oldu. Ancak bir dezavantajı var, o da kayıt tuşuna bastığınızda karşı tarafı bilgilendirmek için "bu arama şu an kayıt ediliyor" diye bir sesli...
  2. mtolgae

Çözüldü Neden imei uyarısı? E-devlet, e-nabız klon imei yakalayabilir mi?

Merhaba. Kullanım suresi dolmak üzere olduğu için 1 ay önce telefona uzaktan pc üzerinden imei repair yaptırdım. Yalnız aradan 1 hafta geçince şöyle bir mesaj geldi telefonuma. Xxxxx IMEI no'lu cihaz klonlu listesinde oldugu icin 06.06.2021 da kullanim disi birakilacaktir.Hattiniz acik...
  3. mtolgae

Yardım Root olmamasına rağmen root uyarısı (MiuiMix Rom)

Selamlar. Birkaç gündür kullandığım MMX_2.2.0_curtana_V12.0.2.0.QJWMIXM_v12-10 romunda bankacılık uygulamalarında sıkıntı yaşıyorum. Cihaza aldığımdan beri hiç root atmadım, Romu temiz kurulumla kurdum ama bankacılık uygulamalarından cihazınızda root var uyarısı alıyorum. Root checker ile...
  4. mtolgae

Anket Redmi Note 9s Toz Problemi Yaşayanlar için Anket

Gerek forumda gerekse pek çok farklı sitede Redmi Note 9s / Redmi note 9 Pro (Hindistan) cihazlarda malum kamera lensi toz alma durumu ile karşılaşmışsınızdır. Halen bunun hangi cihazları etkilediği tam olarak bilinmiyor. Bu yüzden bir anket başlatıyorum. Ankete sadece cihazı toz almış olanlar...
  5. mtolgae

Yardım Google yedek sorunu

Baştan söyleyeyim biraz uzun ve karmaşık. Redmi note 7 cihazımın orangefox twrp ile tam yedeğini sdye aldım. Yedek aldığımda rom eu stabil 11.0.7 idi. Yedeği almadan önce okuduğum yorumlardan hareketle ekran kilidini ve parmak izini devre dışı bıraktım. Masik x 13.1 yükledim beğenmeyip nandroid...
  6. mtolgae

Rehber Kolay, adım adım Bootloader kilidi açma-TWRP yükleme-Rom yükleme

Forumda arkadaşlarımızın hazırladığı var olan konuları, bu işe yeni başlayan arkadaşlar için adım adım olacak şekilde bir araya getirmek istedim. 0. Yedekleme Öncelikle bu işlemlere başlamadan önce telefonumuzdaki verileri yedeklememiz gerekiyor. Bunun için telefonumuzda senkronizasyon kapalı...
  7. mtolgae

Soru Sabitlenmiş konular düzenlenmeli

Öncelikle Redmi Note 7 forumunda emek verip paylaşımda bulunan, her sorumuza cevap veren, bizi aydınlatan moderator arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yalnız forumumuzla ilgili bir sıkıntım var. Forumun bu bölümünün çok dağınık olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu işlere (twrp, rom, kernel vs.)...
  8. mtolgae

Yardım Mi room hava uygulaması apk

Selamlar. Mi room hava uygulamasını apk olarak paylaşabilecek var mı acaba? Global stock rom dayım ama mi room un hava uygulaması widgeti farklıydı. Paylaşan olursa sevinirim. Solid explorer da uygulamalar-sistem uygulamalarından kopyalanabiliyor.
  9. mtolgae

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

Cahilliğimi mazur görün ama ros rom nedir? Forumda da xdade de bulamadım.
  10. mtolgae

Yardım Kamera ilk açılışta soluk renk ve ağır çekim çalışmaması

Yardım bölümünde 3 gündür cevap alamadığım için buraya açıyorum konuyu. Kamerayı ilk açtığımda resimlerde görebileceğiniz gibi soluk renkte çekim yapıyor. Modu değiştirip mesela videoya alıp tekrar fotoya dönünce düzeliyor. Ama uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda yine aynısı oluyor. Ayrıca ne...
  11. mtolgae

Yardım Kamera ilk açılışta soluk renk ve ağır çekim çalışmaması

Kamerayı ilk açtığımda resimlerde görebileceğiniz gibi soluk renkte çekim yapıyor. Modu değiştirip mesela videoya alıp tekrar fotoya dönünce düzeliyor. Ama uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda yine aynısı oluyor. Ayrıca ne yaparsam yapayım ağır çekim modu da çalışmıyor. Problem ilk olarak...
  12. mtolgae

şimdiye kadar hiç almadığım ekran süresini aldığım ve hiç problem yaşamadığım için ben bir süre daha 9.9.26 ile devam edeceğim.
  13. mtolgae

teşekkürler. değişiklik listesini bulamadım 9.10.17 için. bir de bu Android 9 pie değil mi?
  14. mtolgae

Rehber "ROOTSUZ" Yakınlık Sensör Sorunu Çözümü %100

Ayarlar-kilit ekranı-cep modu
Üst Alt