mtolgae kullanıcısının son içeriği

1. mtolgae

Soru Hangi rom kullaniyorsunuz

Şu an Tayvan 14.0.2 (A13), ama 13.0.6 (A12) daha iyiydi akıcılık ve batarya açısından. Tayvan romun özelliği miui uygulamalarının olması (Telefon, mesajlar, arama kaydı, vs.)
  2. mtolgae

MIUI 13 Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa) Tayvan Kararlı Rom V13.0.4.0.SKOTWXM İndirme Bağlantıları

Tayvan rom 13.0.5.0 güncellemesi linkleri: Recovery Rom İndirme Bağlantısı https://bigota.d.miui.com/V13.0.5.0.SKOTWXM/miui_LISATWGlobal_V13.0.5.0.SKOTWXM_379a965f4f_12.0.zip Fastboot Rom İndirme Bağlantısı...
  3. mtolgae

Rehber Google telefon uygulaması arama kaydı uyarı iptali

Evet. Google bu özelliği tek bir sürümde verdi sonra iptal etti. O sürümü bulup yükleseniz bile arama kaydı yapmıyor artık.
  4. mtolgae

Çözüldü Yakinlik sensörü sorunu çözüldü

Türkçe dil var. Sadece telefon uygulaması tuş takiminda tayvanca harfler var. Onu da ayarlardan t9 diye aratıp pinyin yapınca düzeliyor.
  5. mtolgae

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Selamlar. Özel mesaj atmak için telefon no vermek gerekiyor o yüzden buraya yazıyorum hocam. Xiaomi 11 lite 5g ne (lisa) dirençle imei atma yapıyor musunuz ve fiyatı ne kadar?
  6. mtolgae

Rehber MIUI 13 Batarya ömrü uzatma

Xiaomi.eu 13.0.2'de var hocam.
  7. mtolgae

Rehber Google telefon uygulaması arama kaydı uyarı iptali

Yeni güncelleme ile google telefon uygulamasına kayıt özelliği geldi. Zaten spam arama filtreleme özelliği sebebiyle severek kullandığım uygulama harika oldu. Ancak bir dezavantajı var, o da kayıt tuşuna bastığınızda karşı tarafı bilgilendirmek için "bu arama şu an kayıt ediliyor" diye bir sesli...
  8. mtolgae

Yardım İmei atılınca güncellemeler alır mı

Benim de bildiğim kadarıyla bu cihaza sadece direnç değişimi yoluyla imei atılabiliyor. Bu yüzden kullanıcı cihazı hep rootlu olarak kullanmak zorunda ve güncellemelerde imei uçuyor.
  9. mtolgae

Soru Xiaomi 11 Lite 5G NE Kamera Sorunu

Link yanlış olmuş Doğrusu: Google Camera 8.3 for Xiaomi 11 Lite 5G & 5G NE (MGC_8.3.252_V0e_MGC.apk)
  10. mtolgae

Soru Xiaomi 11 Lite 5G NE Kamera Sorunu

Ben özellikle gittim Teknosa'da farklı telefonlarla karşılaştırdım ve kamerası tahmin ettiğimden iyiydi diyebilirim. Tabi Teknosa oldukça ışıklı bir ortam bunun da etkisi olabilir. Bu telefon hız, hafiflik ve nispeten küçük gövdeye odaklanmış bir telefon, haliyle bir note 10 pro kamerası yok...
  11. mtolgae

MIUI 13 Xiaomi 11 Lite 5G NE – Hindistan Kararlı Rom V13.0.3.0.SKOINXM İndirme Bağlantıları

Forumdan mustafaozkan1414 hocamızın sorunuza cevabı:
  12. mtolgae

Rom MI11LE/ XM11Lite5GNE XiaomiEU Android 12 MIUI 13

Merhaba. Bu işlem için Bootloader kilidinin açık olması gerekli değil mi?
  13. mtolgae

Rom xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S_V12.5.4.0.RJWMIXM_v12-11 yayınlandı.

Akıcı ve şimdiye kadar bug göremedim.
  14. mtolgae

Ana Başlık Mi 11 Lite 4G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

Arkadaşta bu telefondan var, imei atılmış. Güncellese sıkıntı olur mu? Birileri güncelleme veya sıfırlama olursa tekrar imei atmak gerekir demiş rsa korumalı olduğundan sanırım.
Üst Alt