mstyy35 kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar bende mi 9 cihazımı global versiyona çevirmek için flashlarken defaultta seçili olan kilitle seçeneği ile yanlışlıkla flashladım ve cihaz brick oldu. Recovery ekranında miui bulunamadı hatası ile karşılaşıyordum. Kara kara düşünürken aklıma miflash_unlock geldi bu işlemleri yapmadan...
  2. M

Rom [8.1][PORT] Mi A1 için MiRoom Yükleme Rehberi

Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum çok memnunum hiç takılma ya da hata ile karşılaşmadı. Sadece home tuşu ile ana ekrana dönmüyordu. Nova launcher kullandığım için o tuşu atayarak sorunu çözdüm. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım biraz vaktimi aldı zorlandım ama işe yaradı. Çok teşekkürler
  3. M

Rehber Mi Band 2 Arayan Kişiyi Görmek TÜRKÇE ÇÖZÜM

Aynı sorunu ben ve arkadaşım yaşıyoruz. Bunun çözümü umarım vardır.
  4. M

Yardım Çekilen Bazı Fotolar Kendiliğinden Siliniyor

Arkadaşlar çok acayiptir ki kamera ile çektiğim fotoların kimisini kafasına göre telefon siliyor. Bunu 3-4 kez tespit ettim. Acaba ben mi yanlıyorum dedim ama hayır galerinin screen shot ını alıyorum 2 gün sonra 2-3 resim kendiliğinden gitmiş oluyor. Senkronizasyonları da kapattım. Ayrıca...
  5. M

Telefonum Kapandı Açılmıyor

Hay allah razı olsun 15 -20 sn basılı tuttum dediğin gibi açıldı :) aamacım miu 7 den 8 e yükseltmekti. Ancak bu sorunu yaşadıktan sonra cesaret edemem sanırım. :)
  6. M

Telefonum Kapandı Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar. https://mobile.donanimhaber.com/mi5-stock-rom-yukleme-bootloader-gerekmez--122240032 linkteki anlatılanları harfiyen uyguladım. Ancak telefonunu ses kısma ve power a basıp recovery mode a aldıktan sonra miflash ı açtım daha flashlamadan görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Şuan...
Üst Alt