Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bende mi 9 cihazımı global versiyona çevirmek için flashlarken defaultta seçili olan kilitle seçeneği ile yanlışlıkla flashladım ve cihaz brick oldu. Recovery ekranında miui bulunamadı hatası ile karşılaşıyordum.
Kara kara düşünürken aklıma miflash_unlock geldi bu işlemleri yapmadan...
Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum çok memnunum hiç takılma ya da hata ile karşılaşmadı. Sadece home tuşu ile ana ekrana dönmüyordu. Nova launcher kullandığım için o tuşu atayarak sorunu çözdüm. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım biraz vaktimi aldı zorlandım ama işe yaradı. Çok teşekkürler
Arkadaşlar çok acayiptir ki kamera ile çektiğim fotoların kimisini kafasına göre telefon siliyor. Bunu 3-4 kez tespit ettim. Acaba ben mi yanlıyorum dedim ama hayır galerinin screen shot ını alıyorum 2 gün sonra 2-3 resim kendiliğinden gitmiş oluyor. Senkronizasyonları da kapattım. Ayrıca...
Hay allah razı olsun 15 -20 sn basılı tuttum dediğin gibi açıldı :) aamacım miu 7 den 8 e yükseltmekti. Ancak bu sorunu yaşadıktan sonra cesaret edemem sanırım. :)
Merhaba arkadaşlar. https://mobile.donanimhaber.com/mi5-stock-rom-yukleme-bootloader-gerekmez--122240032 linkteki anlatılanları harfiyen uyguladım. Ancak telefonunu ses kısma ve power a basıp recovery mode a aldıktan sonra miflash ı açtım daha flashlamadan görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Şuan...