mso kullanıcısının son içeriği

1. mso

Yardım Redmi Note 9 PRO MiFlash Rom Yüklerken Kilitlendi

Merhaba Biraz önce ROM yüklerken aşağıdan değiştirmeyi unuttuğum için Clean All Lock seçeneği maalesef cihazı kilitledi. Bu konuda ne yapabilirim şuan? Nasıl açabilirim? Daha önce kilit açıktı tabi ki.
  2. mso

Rom 3 sene önceki Rom'u kurmak

Merhaba. Telefonu ilk aldığım android 10 olan ve çok daha stabil reklamsız hissettiğim rom olan Endonezya sürümü Android 10 a geri dönmek istiyorum. Bana olumsuz bir katkısı olur mu? Uygulamalar yada çok tehlikeli herhangi bir güvenlik açığı gibi?
  3. mso

Rom Google servisleri olmayan rom

Huawei'yi telefonları inceliyorum ve sade Google tekelinden arınmış harika gözüküyor. Ben de bu Google tekelinden bıktığım için daha ilk açılışta telefonu kurarken bile Gmail istemesine tutun da global rom içinde mesajlar ve arama çeşitli Google uygulamalarından miui içindeki reklamlardan...
  4. mso

Soru Note 9 Pro için Farklı ROM Tavsiyesi

Merhaba Redmi Note 9 pro kullanıyorum ve gerçekten bu reklam kapatmalara rağmen nedense miui artık çekici gelmiyor. Miui 13 güncellemesi yaptım birde üstüne şarjın az gitmesi eklendi iyice soğudum. Önerdiğiniz ROM var mı? Birde Xiaomi cihazlara Samsung ROM'u gibi farklı cihazların yazılımları...
  5. mso

Soru Gboard Kelime Silme

Merhabalar, Gboard yani google klavyesinde mevcut kelimeyi silemiyorum aşırı rahatsız edici müstehcen kelimeler içeriyor. Bu sadece bana mı özel var mı bunun bir yöntemi? Dikkat edin, öğrenilmiş kelime değil mevcut kendi önerdiği kelimeyi silmek istiyorum. Veya xiaomi 'nin orijinal...
  6. mso

Yardım Gmail olmadan giriş yapmak

Merhabalar. Redmi note 9 pro cihazım var. Fastboot yaparak sıfırlamak istiyorum. Fakat ilk girişte bende Gmail ile giriş yapmamı isteyecek. Buna outlook hesabı ile giriş yapamaz mıyım? Google tekelinden arınmak istiyorum. Çok fazla bilgi kullanıyor biliyorsunuz ki. Yavaş yavaş alternatiflere...
  7. mso

Uygulama Orijinal Ses Kayıt Uygulaması

Selamlar. Önceki telefonum redmi 3 idi. Ses kayıt konusunda karşılaştırma yaptığımda S3 mini telefonum bile çok daha net kaliteli pürüzsüz bir ses deneyimi sunuyordu. Herhalde redmi 3' ün ses kayıt teknolojisi iyi değil diye değerlendiriyordum. Şimdiki telefonum Redmi note 9 pro ses kayıt...
  8. mso

İnceleme Xiaomi mi note 3

Merhaba arkadaşlar bu telefon sizce alınır mı?
  9. mso

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Redmi 3 'e güncelleme gelecek mi? Gelecekse ne zaman gelir sizce?
  10. mso

Redmi 3 telefonuma MİUİ güncellemesi geldi. Sürüm 8.5.3 diyor. Bilginiz var mı?
  11. mso

Redmi serisine ne zaman gelecek bu güncelleme biliyor musunuz ? angel~~
  12. mso

Mi6 miui 9 Tarihi netleşti

Teşekkürler, sizce kararlı rom indirip temiz kurulum mu yapmalı yoksa direkt güncelleme mi yüklemeli ?
  13. mso

Bu 4. sormam, Redmi 3 'e miui 9 gelecek mi ? hayır değilse değil deyin kardeşim basit bir soru.!
  14. mso

Redmi 3 Miui 9 gelecek mi arkadaşlar
  15. mso

Redmi 3 Miui 9 gelecek mi arkadaşlarım ?
Üst Alt