msaaltiok kullanıcısının son içeriği

1. msaaltiok

Soru Mi 10t pro hakkında

İlk yapılacak olan cihazı unlock yaparak custom recovery ve xiaomi.eu rom yüklemek olsun. :) 1631600839 Normal kullacaksanız; Duvarkağıdı döngüsü Süper Ekran koruyuculardan birinin seçimi Tema mağazasından SF Pro Display Medium fontunu yüklemek VoLTE şebeke kontrolünü devre dışı bırakmak için...
  2. msaaltiok

Yardım Mi 10T Pro Vowifi

Çakma IMEI lere sahip telefonlarda IMEI ye ait telefon şebeke tarafından check edilip desteklenmeyebilir.
  3. msaaltiok

Rehber Reklamsız Rootsuz Youtube (-Ad) Vanced Kurulum - Tüm Telefon Modelleri

Hayır. Xiaomi ve MIUI için bir sorun yaşanmıyor şuan son sürümlerde. Diğer marka ve model telefonlarda ise bir sıkıntı yok.
  4. msaaltiok

Kaldırılabiliyor. Fakat hem vanced hemde microG güncellemeleri için kalmasında fayda var.
  5. msaaltiok

Merhaba Youtube reklamları hepimizin canını az çok sıkıyor. Ayrıca ekran kilidi devreye girdiğinde yürütmenin kesilmesi de uygulamayı player olarak kullananlar için bir handikap. Data paketi kısıtlı kullanılar için sorun olan 4G - WiFi çözünürlük kontrolünü yapamıyorduk. Uzun zamandır bu gibi...
  6. msaaltiok

Mod Mi 8 SE - Magisk - Viper4Android + BT SBC HD Audio

Viper içinde ses çıkışı için post ve preamp seçenekleri var. Güç menüsünden ayarlayabilirsiniz. İstediğiniz seviyeye kadar artırabilirsiniz.
  7. msaaltiok

Rehber Mi8 SE En Hızlı ve Kararlı Sürüm Downgrade Rehberi

Millet yükselttikçe ben düşürüyorum. Eu 8.1 rom şuan en hızlı, ekran süresi en uzun ve stabil rom.
  8. msaaltiok

Mod Mi 8 SE - Magisk - Viper4Android + BT SBC HD Audio

Başlık güncellendi. BT Modülü magisk modülleri eklendi.
  9. msaaltiok

Piyasadaki tüm romları, önerilen firmware leri ile denedim. Sonuç hüsran oldu. Son olarak stabil sürüme geri dönmek zorunda kaldım. Tamam android security patch ların ve rom izinilerinin de güncel olması önemli ama telefonu akıcı bir şekilde kullanamadıktan sonra güncel kalmanında bir anlamı...
  10. msaaltiok

Uzun zaman önce fiyatı uygun olduğundan MI 8 SE aldık. Mutluyduk. Bizi diğer Mi telefonlara göre az uğraştırmadı ama fiyat farkına da değerdi hani. Bağımsız rom dağıtıcıları sağ olsun. Telefonumuzu TR şebekelerle kullanabiliyoruz. Ama kullanıcı deneyimini göz önüne alırsak bir parça geriden...
  11. msaaltiok

Mod Yeni Miui 12 GCAM

Crdroid v6 harika çalışıyor. Teşekkürler.
  12. msaaltiok

Rehber Android 10'a Geçiş

Eline sağlık Fatih. Android 9 a geri dönüşlerde TWRPyi PtichBlack'e almayı unutmayın. Denemek için PE+ dan geçiş yaptım. Bakalım performansta ve bataryada bir iyileşme var mı?
  13. msaaltiok

Rom Mi 8 SE - Havoc OS v 2.6 - Android 9.0 - Güncel 15 Haziran

Bu rom yeni ve biraz süreye ihtiyaç var. Sürümdeki hatalar giderildiğinde başlığı gümcelleyeceğim 1561383331 Şuan için son beta 9.6.20 mi-globe roma geçiş yaptım. Yayınladığım modem dosyası ile şebeke sorunu yok. Hızlı ve iyi çalışıyor. Eu son stabil romdaki takılmalar yok. İlginç. Bir süre bu...
  14. msaaltiok

Rom Mi 8 SE - Havoc OS v 2.6 - Android 9.0 - Güncel 15 Haziran

Evet overlayda ufak bir sıkıntı mevcut. Genelde her custom romda mevcut. Köşe yuvarlama yazılımsal yapılıyor. Sıkıntı olacak bir durum değil. Sonraki romlarda düzeltilir. Ayrıca köşe yuvarlama ayarları vardı sanırım. Ordanda ayar yapılabilir.
Üst Alt