Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk yapılacak olan cihazı unlock yaparak custom recovery ve xiaomi.eu rom yüklemek olsun. :)
1631600839
Normal kullacaksanız;
Duvarkağıdı döngüsü
Süper Ekran koruyuculardan birinin seçimi
Tema mağazasından SF Pro Display Medium fontunu yüklemek
VoLTE şebeke kontrolünü devre dışı bırakmak için...
Merhaba
Youtube reklamları hepimizin canını az çok sıkıyor. Ayrıca ekran kilidi devreye girdiğinde yürütmenin kesilmesi de uygulamayı player olarak kullananlar için bir handikap. Data paketi kısıtlı kullanılar için sorun olan 4G - WiFi çözünürlük kontrolünü yapamıyorduk. Uzun zamandır bu gibi...
Piyasadaki tüm romları, önerilen firmware leri ile denedim. Sonuç hüsran oldu. Son olarak stabil sürüme geri dönmek zorunda kaldım. Tamam android security patch ların ve rom izinilerinin de güncel olması önemli ama telefonu akıcı bir şekilde kullanamadıktan sonra güncel kalmanında bir anlamı...
Uzun zaman önce fiyatı uygun olduğundan MI 8 SE aldık. Mutluyduk. Bizi diğer Mi telefonlara göre az uğraştırmadı ama fiyat farkına da değerdi hani. Bağımsız rom dağıtıcıları sağ olsun. Telefonumuzu TR şebekelerle kullanabiliyoruz. Ama kullanıcı deneyimini göz önüne alırsak bir parça geriden...
Eline sağlık Fatih. Android 9 a geri dönüşlerde TWRPyi PtichBlack'e almayı unutmayın. Denemek için PE+ dan geçiş yaptım. Bakalım performansta ve bataryada bir iyileşme var mı?
Bu rom yeni ve biraz süreye ihtiyaç var. Sürümdeki hatalar giderildiğinde başlığı gümcelleyeceğim
1561383331
Şuan için son beta 9.6.20 mi-globe roma geçiş yaptım. Yayınladığım modem dosyası ile şebeke sorunu yok. Hızlı ve iyi çalışıyor. Eu son stabil romdaki takılmalar yok. İlginç. Bir süre bu...
Evet overlayda ufak bir sıkıntı mevcut. Genelde her custom romda mevcut. Köşe yuvarlama yazılımsal yapılıyor. Sıkıntı olacak bir durum değil.
Sonraki romlarda düzeltilir. Ayrıca köşe yuvarlama ayarları vardı sanırım. Ordanda ayar yapılabilir.