Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco X6 Pro telefonum var 1 aylık sayılır. Mobile legends oyununda toplamda 55 dakikalık 3 maç attım 120fps+yüksek ayarlarda ve %25 lik bir pil tüketimi yaşadım bu normal mi ? Bilmediğimden soruyorum. Ve sanki telefonun şarjı hızlı gidiyormuş gibi geliyor. Normal olup olmadığını nasıl anlarım ?
POCO X6 Pro telefonda oyun oynarken dokunma gecikmesi varmış gibi hissediyorum. Game Turbo ayarlarından yaptım fakat hala sanki varmış gibi geliyor. Gerçekten ekranda teknik olarak bir sıkıntı olma şansı var mı? (Yani herhangi bir hata yüzünden böyle bir şey olabilir mi?)
Merhaba 2 ay önce POCO X6 PRO telefon almıştım. Geldikten 1 ay sonra ekranın yamuk olduğunu farkedip yolladım ve sıfır kutulu cihaz yolladılar. Yeni gelen cihazda şununla karşılaştım. Ekran oyun oynarken ısınınca otomatik 60 fps e sabitliyor. Hep yapmıyor bunu arada genelde 45 derecede yapıyor...