Mrtayfreat kullanıcısının son içeriği

1. Mrtayfreat

Çözüldü Çöp

konu kapanabilir.
  2. Mrtayfreat

Yardım zRam kapatma modülü

Merhaba, android 9 miui12 için zRam kapatma modülü olan var mı ?
  3. Mrtayfreat

Soru Gallery yedekleme hatası ?

Xiaomi Gallery artık fotoğraf yedekleme yapılmayacağını belirtiyor. Bunun bir çözümü var mıdır ?
  4. Mrtayfreat

Soru Güvenlik uygulaması hk

Xiaomi Güvenlik uygulamasının son sürümünü indirmek istiyorum ama indirdiklerimin hepsi İngilizce dil olarak kuruluyor. Bunlardan hangisinin Türkçe son surüm olduğunu nasıl anlayabilirim ?
  5. Mrtayfreat

Soru Uygulama İzinler Sayfası Değişti

Merhaba, uygulamaların izinler sayfası bu şekilde değişti. Eski haline nasıl getirebilirim ?
  6. Mrtayfreat

Soru Mi6 Batarya İle İlgili

Merhaba forum üyeleri, mi6 için batarya arıyorum uzun bir süredir. Mi6 için orjinal 2 tane batarya üreticisi var Sunwoda ve Fujian internetten uzun araştırmalarım sonucunda orjinaline çok benzer bir bataryaya denk geldim daha önce buna benzer sipariş veripte kullanan oldu mu acaba aramızda ...
  7. Mrtayfreat

Soru Mi6 Bluetooth Kulaklık Sıkıntısı

Selamlar, Qcy t5 marka model bluetooth kulaklık aldım ama bağlantı sıkıntısı çok vardı. Satıcıya iade ettim bana Xiaomi marka telefonların ses kartında olan sorundan dolayı bu tarz kulaklıkların sıkıntı yaşattığını söyledi. Daha önce böyle sorun yaşayan oldu mu ? Bluetooth 5.0 destekli telefon...
  8. Mrtayfreat

Soru Mi band 4 Bluetooth Görünürlüğü Kapatma

Merhaba, mi band 4 cihazımın bağladığımda diğer cihazlardan gözükmüyor. Ama bağlantısını kestiğimde başka cihazlardan bağlanabiliyorum. Bunu sadece kendi cihazımı görecek şekilde ayarlayamazmıyım ? Her zaman bluetoothumu açık tutmuyorum, başka birisinin bağlanmasını istemem. Bunu ayarlayabilir...
  9. Mrtayfreat

Yardım Sistem ses dosyaları

Merhaba dostlar, bi kaç gündur uğraşıyorum sistem seslerinin seviyesini yükseltmeye ne yaptıysam başaramadım. Bıktım gına geldi artık bundan. Sistem seslerini yükseltmeyi Dolby atmos sayesinde başardım ( ilk seçeneği aktif ederek.) ama bu seferde müzik dinlerken ses en düşukte olmasına rağmen...
  10. Mrtayfreat

Soru Pil göstergesi kendiliğinden değişiyor.

Merhaba dostlar, cihazındaki pil göstergesi yukardakı göstergeden kendiliğinden aşağıdakine dönüyor. Telefonu yeniden baslatiyorum düzeliyo bi süre sonra yine alttakine dönüyo.? Çözemedim bu sorunu ayarlardan değiştirsemde fayda etmiyor.
  11. Mrtayfreat

Soru Parmak izi sensörü testi hataları.

Dostlar merhaba, cihazımda parmak izi donanım testi yaptığımda bu hatalarla karşılaştım. Nedenini öğrenebilir miyim ? Bu testi daha önce de yapmıştım ayni hatalar yine çıkmıştı önemsememiştim ama donanımsal bir soruna işaret midir bu ?.
  12. Mrtayfreat

Soru Mi globe başlama ekranı değiştirme

Selam dostlar, Mi6 cihazıma Mi Globe rom yükledim fakat açılırken bu ekranın çıkması hiç hoşuma gitmiyor. Bunun yerine normal başlama ekranını nasıl ayarlayabilirim.?
  13. Mrtayfreat

Soru Mi6 Hi-Fi ses kapatma

Merhabalar, cihaza dolby atmos bide audio library yükledim Hi-Fi ses etkinleşti şimdi bunu kapatmak istiyorum varmıdır bi yöntemi ? Ne işe yaradığını biliyorum ama kullanmak istemiyorum. ( İki modulude kaldirdim kapanmadı.)
  14. Mrtayfreat

Soru Eu Stabil'e clock center mod olur mu ?

Merhabalar, eu stabil romlu telefonuma mi globe sitesinden 3 kere clock center mod denedim hepsinde de cihaz açılmadı. Globe rom kullanırken o mod içinde geliyodu çok hoştu ama eu stabile geçince beceremedim. 3 farklı sürümünü denedim hepside cihazı açılmaz hale getirdi. Bu modun eu romlar için...
  15. Mrtayfreat

Soru Mi flash ile ilgili

Mi flash ile ilgili bi kaç sorum var. Mi6 cihazıma kendi global romunu atıcam, mi flash tool indirdim, romda kendi sitesinden aldım. Bu romu mi flashla atmak ile twrp den flashlamak arasında ne fark var ? (Rootu kaldırmak istiyorum)
Üst Alt