MrReoX kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Redmi Note 7 En Hızlı ve Stabil Çalışan Custom Rom Hangisidir?

Merhaba şuan da xiaominin kendi stock romunu kullanmaktayım ama çak takılmalar donmalar oluyor bundan önce pixel rom indirmiştim hızından memnundum ama bazen uygulama çökmesi gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Kullanmış olduğunuz önerdiğiniz bi custom rom var mı?
  2. M

Yardım TWRP & Root Sorunu

Merhabalar ben önceden cihazıma twrp, orangelFox ve magisk root yüklediğim zaman tüm herşey yolunda gidiyordu şimdi twrpler de dosyalarım görünmüyor, magisk root doğru kurulmuyor bu yüzden root gizleme özelliğini kullanamıyorum. Sorunu araştırdığımda çok fazla video var ama hiç biri işe...
  3. M

Yardım Fastboot Flash Hatası

Merhaba bugun Redmi Note 7 cihazımda ki miui 12 sürümünün telefonum da donma nedenlerinden şikayetçi olduğum için eski bir miui versiyonuna dönmek istedim. Telefonumdan stock rom atıcaktım bunun için twpr yüklemem gerekiyodu fastboot modunu açtım ve By.TRabZonLu™ 'nun paylaşmış olduğu twpr...
  4. M

Yardım Ekranda Silik Arayüz Kalması

Merhaba, ben MIUI 12 Stock Glabal Romu indirip cihazıma kurdum ve uzun zamandan beri kullanıyorum. Tek sıkıntı şu bir uygulamaya girip anasayfaya yada başka bir uygulamaya geri döndüğüm zaman önceki uygulamanın arayüzü silik bir şekilde arkada görünüyor. Önceden ayarlarda gelişmiş seçeneklerden...
  5. M

Yardım Redmi Note 7 MiFlash Hatasi

Daha önceden MiFlash ile miui 11.0.6.0 stabil global version romu yükledim ancak bunu yükledigim zaman telefon da en yeni sürüm miui 11.0.1.0 sürümü görünüyor ve bu romda garip bir sorun var pil tasarrudu açikken ekran dönmüyor ve bazen whattsaptan bildirimler gelmiyor.Ben de baska bi rom...
Üst Alt