MrKaan kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Note 6 pro çöktü

Herkese iyi forumlar, Başlıkta belirttiğim gibi cihazım kapandı ve logo da kaldı. Giriş yapabildiğim tek yol fastboot kodu mi flash ile rom yüklemeyi denemek istedim fakat pc fastboot moduna aldığım zaman cihazı görmüyor. Aygıt yöneticisine girip baktığım zaman unkown devices olarak okuyor...
  2. M

Yardım Telefonum pubg düşük ayarlarda kasıyor.

Herkese merhaba iyi forumlar, Herkesin bildiği ve oynadığı pubg mobile oyununu bende oynuyorum. Fakat bazı poco x3 nfc kullanıcılarını bu oyunu 90 fps sıkıntısız oynayabilirken ben 50 fps de bile kastığını rahatlıkla görebiliyorum. Oyun için gayet iyi olduğu söylenilen "MIUI AbihX rox edition...
  3. M

Yardım Magisk Manager gizledim geri açamıyorum

Herkese iyi forumlar, Arkadaşlar ben bir şey denemek amacıyla magiskin kendi ayarlarından gizledim fakat şimdi geri açamıyorum yardımcı olabilecek var mı
  4. M

Soru Oyun için en iyi rom

Herkese iyi forumlar, Başlıkda da belirttiğim gibi oyun için kendime tamamen performansa dayalı bir rom arıyorum. Sizce oyun performansı açısından en stabil rom hangisidir ?
  5. M

Çözüldü Bootloader açık mı

Size ilk defa karşılaştığım bir sorunu söylemek istiyorum. Benim note 8 yurtdışı cihazım bootloader kapalıydı. Ben mi unlock ile cihazımı aktif hale getirdim. Ardından cihazıma imei attım. Daha sonra ayarlar geliştirici seçeneklerden baktığım zaman bootloader kapalı olarak görünüyor. Telefonu...
  6. M

Yardım İmei repair

Merhabalar herkese iyi forumlar,, Benim sizlere bir sorum olacak abilerim, benim eskiden yurtdışı mi9t telefonum vardı fakat kırıldı. Bende daha önceden efs yedeğini almıştım ve şuan note 8 cihazıma ben imei atmak istiyorum. Daha önce yedeklediğim efs yedeğini kullansam sizce ne olur ? Yani mi9t...
  7. M

Soru Telefonum gpu az mı kullanıyor?

Herkese iyi forumlar, Xiaomi mi9t kullanıcısıyım telefonumda oyun oynarken gpu her zaman %9 ile %13 arasında oluyor. Bu normal bir durum mu diye merak ettim araştırmalar yaptım fakat bir sonuca varamadım. Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür.
  8. M

Yardım twrp modda kaldım pc görmüyor

Herkese hayırlı forumlar ben cihazıma rom atacaktım format data- 4 wipe işlemlerini uyguladım son işlem cihaza rom dosyasını atmaktı fakat twrp mooda iken pc cihazı görmüyor takıldım kaldım lütfen yardımcı olun. Bütün driverlar yüklü. Başka pc, başka kablo ile denedim hiç bir tepki yok
  9. M

Yardım Mi 9t rom önerisi

Merhaba herkese hayırlı günler hocam. Ben şuan mıuı miroom 11.0.6 stabil rom kullanıyorum. Fakat nedenini bilmediğim şekilde oyun oynarken (en düşğk ayarlar da pubg)çok fazla ısınıyor ve ısındıkça inanılmaz derecede kasıyor. Stock rom da böyle olmuyordu ve ben miroom dan farklı en iyi şekilde...
  10. M

Soru İmei yardım

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar, Ben telefona imei repair işlemi yapmak istiyorum fakat bilmiyorum forumdan araştırmam üzerine... 4.2. Mesajlarınızda yasa dışı içeriklerin bulunması, yasa dışı içeriğe sahip sitelere link verilmesi, paylaşılması, telif hakkına tabi içeriklerin eklenmesi...
  11. M

Soru Orange fox hakkında soru

Herkese iyi forumlar, Ben öyle forumlara bakarken twrp format üzerinden 4 wipe tarzı bir şey gördüm bu 4 wipe nedir bilen arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?
  12. M

Yardım Xiaomi Mi 9T Isınıyor

Merhabalar XİAOMİ Mİ9T telefonum oyun oynarken ele alamayacak kadar ısınıyor. Şuan 11.0.5 global güncellemesi mevcut ve bunu ben mi flash ile yaptım. Forumdan araştırma yaptığım zaman eu sürümleri ile güncelleme yapıldığı zaman daha iyi performans alıp ısınma sorunları kalkabiliyormuş. Lütfen...
Üst Alt