MrKaan kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi10 t oyunda yankı sorunu

Hocam sorunu çözdünüz mü aynı sıkıntı bende de var
  2. M

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Birden çok yerde gördüğüm yazılanlara ve söylenenlere göre direnç değişimi yapılarak imei atılmaya kesin olarak başlanılmış artık arkadaşlar. Artık daha rahat ilerler olaylar, bana kalırsa bir kaç aya kalmaz uzaktan atılmanın da anakart işine girilmeden repair işlemi yapılır.
  3. M

Temennimiz o yönde 🙏🙏
  4. M

Bende bugün aldım cihazı bunlara güvenerek umarım çıkar 1633363740 Arkadaşlar bir sorum olacak cihazın kapanmasına kaç gün kaldı bunu öğrenebilme şansım var mı?
  5. M

Yardım Note 6 pro çöktü

Durup dururken oldu herhangi bir işlem yapılmadı 1620607327 Hocam şarjda tuttum fakat değişen bir şey olmadı
  6. M

Yardım Note 6 pro çöktü

Denedim hocam
  7. M

Yardım Note 6 pro çöktü

Hocam sonuç olarak ücretli onarımı tercih etsem dahi test point noktası ile yardımcı olacaklar sonuç olarak yine pc ye bağlanması gerekecek. Ben daha ilk adım olan yere gelemedim ki 1620518233 Bir yerde okumuştum miflash ile stock rom atmak için kilidin açık olmasının gerekli olmadığını yazmışlardı
  8. M

Yardım Note 6 pro çöktü

Hocam Windows 7 kullanıyorum dediğiniz işlemi uyguladım ama sonuç yine aynı 1620517820 Hayır hocam kilit açık değil 1620517900 Bu şekilde USB aygıtı tanımadı diyor
  9. M

Yardım Note 6 pro çöktü

Herkese iyi forumlar, Başlıkta belirttiğim gibi cihazım kapandı ve logo da kaldı. Giriş yapabildiğim tek yol fastboot kodu mi flash ile rom yüklemeyi denemek istedim fakat pc fastboot moduna aldığım zaman cihazı görmüyor. Aygıt yöneticisine girip baktığım zaman unkown devices olarak okuyor...
  10. M

Oyun Denendi Onaylandı Pocco X3 Pubg 90 FPS

Uygulama değil hocam geliştirici seçeneklerden açtım 1617119296 Ben alabiliyorum hocam, ama cihazım hem rootlu hem romlu o şekilde sıkıntısız bir şekilde oynuyorum
  11. M

Oyun Pubg 120 hz 90 fps ultra hd ses süper akıcılık.

Abi son güncellemeyle beraber rom stabil olmayabilir. Ben şuan corvus romundayım ve sıkıntısız oynuyorum.
  12. M

Yardım Telefonum pubg düşük ayarlarda kasıyor.

Hocam lütfen konu açın gpu booster nerden bulurum
  13. M

Merhaba hocam iyi forumlar, Dün dediğim gibi hemen sizin yazınızı görüp kurdum romu ve kerneli ardından 90 fps config attım. Ama anlattığınız kadar akıcılığı nedense ben yakalayamadım. (Daha önce denediğim şeylere nazaran daha iyi olduğu kesin.) Teşekkürler.
  14. M

Cevabınız için teşekkür ederim deneyip geri dönüş yapacağım
  15. M

Oyun Pubg 120 hz 90 fps ultra hd ses süper akıcılık.

İyi forumlar, Abi pubg den istek attım İD: 6723188830 lütfen kabul eder misin
Üst Alt