Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birden çok yerde gördüğüm yazılanlara ve söylenenlere göre direnç değişimi yapılarak imei atılmaya kesin olarak başlanılmış artık arkadaşlar. Artık daha rahat ilerler olaylar, bana kalırsa bir kaç aya kalmaz uzaktan atılmanın da anakart işine girilmeden repair işlemi yapılır.
Bende bugün aldım cihazı bunlara güvenerek umarım çıkar
1633363740
Arkadaşlar bir sorum olacak cihazın kapanmasına kaç gün kaldı bunu öğrenebilme şansım var mı?
Hocam sonuç olarak ücretli onarımı tercih etsem dahi test point noktası ile yardımcı olacaklar sonuç olarak yine pc ye bağlanması gerekecek. Ben daha ilk adım olan yere gelemedim ki
1620518233
Bir yerde okumuştum miflash ile stock rom atmak için kilidin açık olmasının gerekli olmadığını yazmışlardı
Hocam Windows 7 kullanıyorum dediğiniz işlemi uyguladım ama sonuç yine aynı
1620517820
Hayır hocam kilit açık değil
1620517900
Bu şekilde USB aygıtı tanımadı diyor
Herkese iyi forumlar,
Başlıkta belirttiğim gibi cihazım kapandı ve logo da kaldı. Giriş yapabildiğim tek yol fastboot kodu mi flash ile rom yüklemeyi denemek istedim fakat pc fastboot moduna aldığım zaman cihazı görmüyor. Aygıt yöneticisine girip baktığım zaman unkown devices olarak okuyor...
Uygulama değil hocam geliştirici seçeneklerden açtım
1617119296
Ben alabiliyorum hocam, ama cihazım hem rootlu hem romlu o şekilde sıkıntısız bir şekilde oynuyorum
Merhaba hocam iyi forumlar,
Dün dediğim gibi hemen sizin yazınızı görüp kurdum romu ve kerneli ardından 90 fps config attım. Ama anlattığınız kadar akıcılığı nedense ben yakalayamadım. (Daha önce denediğim şeylere nazaran daha iyi olduğu kesin.) Teşekkürler.