Mrdmsv kullanıcısının son içeriği

1. Mrdmsv

Yardım Uygulamalar Kendiliğinden Kopyalanıyor

Merhaba arkadaşlar, iyi günler, bugün yeni bir Poco F3 modeli aldım, kurulum işlemini falan geçtim, uygulama yükledim, uygulamaya gir-çık yaptım uygulama kopyalandı, sonra başka bir uygulamada da aynı şeyi tekrarladım yine öyle oldu, sonra oyun yükledim, oyuna gir-çık yaptım oyun da...
  2. Mrdmsv

Yardım Mi 9T Pro Pop-up Kamera Sorunu

Yok kardeşim telefonun garantisi bir kaç ay önce bitti, rom nasıl ata bilirim? eğer rom atarsam telefonun sıfırlanma ihtimali ne kadar?
  3. Mrdmsv

Yardım Mi 9T Pro Pop-up Kamera Sorunu

Merhaba arkadaşlar, yeni güncellemeden sonra ön kamerada açılma problemi oluştu, telefonu servise götürdüm, yetkili çalışan tamirlik bir durum yok, yani mekanik bir arıza değil dedi, kamera ayarlarını falan da sıfırladım yine aynı problem oluyor, bu konuda ne yapa bilirim, yardım edermisiniz...
  4. Mrdmsv

Soru Mi A2'e Android 9 ile gelen yeni özellik

Merhaba, arkadaşlar. Az önce arkadışım mi a2 telefonunda şöyle birşey gördüm, parmak izi okutucusuyla bildirim panelini aşağı-yukarı oynata biliyordu, bu özellik yalnızca saf android olan telefonlara özel birşeymi yoksa MIUI( Android 9) arayüzünde de mevcutmu?
  5. Mrdmsv

Soru Redmi Note 6 Pro bilinmeğen SS

Tema değil kardeşim, resim
  6. Mrdmsv

Yok abi işte öyle değil, şarja geçirip uyudum, öğlen telefonu kurcalarken gördüm, ben 12-1 gibi uyurum, ss aldığında 5i geçmiş, gördüğünüz gibi
  7. Mrdmsv

İyi günler herkese, benim sorumum şöyle, gece telefonu şarja takıp uyudum, demin resimlerde gezinirken, "Ekran Görüntüleri" klasöründe 3 SS gördüm çok ilginç geldi, acaba bu neden ola bilir?
Üst Alt