Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Sorunu yaşayanlar buradan devam etsinler.
Kodlar tüm xiaomilerde geçerlidir. Bootloader kilidinizin açık olması gerekir. Yoksa işlemler gerçekleşmez.
yaşadığım sorundan dolayı denedim ve başarılı.
Sırasıyla kodları
Minimal ADB and Fastboot CMD ekranında yazıyorsunuz
sonrasında TWRP den ROM...
TWRP de OTG hariç seçenekleri işaretledim wipe data sildim, sonra format data "yes" yaptım sildim. ROM u attıktan sonra yine wipe yaptım aynı sorun devam ediyor.
Merhabalar arkadaşlar.
Mi Note 10 kullanıyorum, telefone ROM attıktan sonra tüm işlemler bitiyor, telefon ayarlamaları bitirdikten sonra tam ekran açılacakken telefon restart yapıyor sonra açılmıyor, TWRP den tüm dataları silip atıyorum romu yine aynı sorun.
problem ne olabilir ?
mifirm adresinden indian diye yazan romu indirip kurdum. Çift sim aktif olması için bahsettiğiniz ROM mu endonezya Romu ?
1609969708
Anlayamadım kardeşim biraz açarmısın cevabı
İzlenimlerim ;
Indian ROM şuana kadar kullandığım tabil romlar içerisinde en iyisi. Şarj süresi normal, şebeke normal , 4,5 G tabil, ayrıca yazılımda Bahsedilen msj ve arama sorunsuz ve gayet iyi durumda.
Fakat çift sim desteği malesef çalışmıyor.
Hocam imei repair işlemi yapıldıktan sonra Twrp ile india veya çin rom atılırsa Sim1 aktif olmuyor mu ?
Twrp üzerinden Rom atıcam tekrar hocam indian rom ; https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QFDIDXM/miui_TUCANAIDGlobal_V12.0.3.0.QFDIDXM_303bc163c1_10.0.zip Uygunmudur Mi Note 10 ( CC9 Pro ) için ?
Merhabalar arkadaşlar Android tabanında yeniyim bilmem , öğrenmem ve yardım almam için gerekli bir kaç sorum ve sorunum olacaktı. umarım benim gibi bilmeyen arkadaşlara yararı yardımı olur.
CC9 Pro -Mi Note 10 6/128 Telefon kullanıyorum.
1. Sorum ; Telefona imei repair yapıldıktan sonra çift...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.