Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle kolay gelsin elimde 11T Pro 256/12 Cihaz Mevcut sim kart yuvası şaşırtıcı bir şekilde kırılmış ilk defa böyle bir durum yaşıyorum kendim sim kartı çıkardım fakat yuvası yok tekrar takıp bir iğne yardımı ile tekrar çıkarıp zorda olsa taka biliyorum fakat nereye kadar böyle devam ederim...
Öncelikle kolay gelsin elimde K40 Gaming cihaz var ben mi flash ile china rom yükledim fakat bu esnada clean all tıklamak yerine unutarak clean all and lock seceneğinde kaldı bt kilidi kapandı tekrar açmak istiyorum fakat ben cihazı ilk aldığımda açıktı sıfır aldım nasıl tekrar açabilirim...
Merhaba kolay gelsin Poco F2 Pro 256 Gb kullanıcısıyım imei repair sonrasında şebeke var internet var fakat arama yapıldığında direk aramıyor 2 3 defa kişiyi arama yaptıkdan sonra arama yapıyor veya arayan ulaşamıyor telefon kapalı gibi oluyor bazende ulaşa biliyor tuaf bir durum 4.5 G de arama...