Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle hiçbir yerde böyle bir bilgi bulamadım. Arama özelliği olan akıllı saat ile bluetooth kulaklık aynı anda cihaza bağlı iken istediğim cihaza geçiş yapamıyorum. Hatta Bluetooth kulaklık ile hiçbir zaman arama yapamıyorum. Sorun MIUI yazılım kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü...
akıllı saat
bluetooth kulaklık
bluetooth kulaklık ile akıllı saat
bluetooth kulaklık ile saat
honor magic watch 2
honor watch 2
huawei gt2
kulaklık ile saat
kulaklık ile saat arasında
miui saat ve kulaklık
Daha önceki versiyonlarda da bu sorun olmuştu. XIAOMI.EU 11.0.5 Versiyonundayım. WhatsApp ta kalın yazı tipleri görünmüyor. Bu çok can sıkıcı.. yani * ve * koyarak oluşturulan yazılar bende normal görünüyor.. Yok mu dostlar bunun bir çözümü..?
Bataryası şişen telefonumu Delta Servis e gönderdim.. Canı Sağ Olasıcalar garantisi bitmesine rağmen ücretsiz batarya değiştiler. Ama her zamanki gibi bir aksaklık çıktı. Telefonun Home Tuşu 10dk-20dk-1 saat çalışıyor sonra elime aldığımda bakıyorum çalışmıyor.
Kapatıp-Açınca
Ya da ayarlardan...
Xiaomi mi 6 cihazım 3 defa Delta servise gittikten sonra tüm sorunları çözüldü derken.. Ekran ve arka kapak kasadan ayrıldı. 3 defa garantiye gidince sürekli cihaz açıldığı için son yapıştırma işlemi resmen berbat yapılmış. Acaba kendim yapıştırabilir miyim? ne yapmalıyım. Niğde'de yaşıyorum...
Hocam bu mi flash ile eu beta rom dan dönerken brick olma sorunu yaşar mıyım. Yani illa mi flash nı kullanmam gerekiyor?
twrp ile orjinal global rom yüklenmez mi.?
Cihazım mi 6 eu.rom 9.10.24
Ürünü delta servis garantisine göndercem.. kulaklık ve mikrofondan şikayetçiyim.. 6 ay da garantisi var..
Hocam şu.di tam olarak yaptıklarınızı yazar mısınız ..
1-Hangi EU sueumunden geçiş yaptınız
2-Tlf sıfırlandı mı yoksa aynı iceriginiz ile güncelleme mi yaptınız..
3-Cihaziniz Root'lu muydu? Ya da bize tavsiye edeceğiniz birşey var mı??
Şuan Xiaomi Mİ6 EU ROM MIUI 11 9.10.24'teyim... geçmeli...
Neden hocam?
Şuan MIUI 11 EU 9.10.24 ile kullanmaya devam etsem bir sorun olur mu.. şuanda MIUI 11'in tüm özelliklerini fazlası ile kullanıyorum.. ve herşeyinden çok memnunum..
1-Geçmesek olmaz mı?
2-Mecbur Geçecek isek de bunu kesin ve net bir anlatım ile nasıl yapabiliriz..???
Ben çok çok yeniyim . Bu kararlı rom ile ilgili bilgi verir misiniz. Geçen hafta BETA EU ROM yükledim MIUI 11 9.10.24 sim ne yapacağım.. orjinale ya da bu kararlıya nasıl döneceğim..?
Öncelikle Çok hızlı cevaplarınız ve izahlarınız için çok teşekkür ederim.
1-Bu güncellemeyi PC ye nasıl indirebilirim.?
2-Bu güncelleme Resmi olarak ve Kararlı sürüm olarak Xiaomi den mi geliyor yoksa yüklediğimiz rom un güncellemesi mi hocam..?
Şimdi şöyle bir güncelleme geldi. Bunu yapayım mı.. cihazı twrp ile MIUI 11 yapmıştım. Şimdi böyle bir güncelleme geldi. Uyguladım soeun olur mu..? Cihaz Root'lu...
Acaba hem yukarıdaki sorunum da belki düzelir mi acaba...???
CİHAZIM MI 6
Hocam çok denedim. Ayarlardan kapatıyorum sonra yine oluyor..
Bu MIUI 11 güncellemesinden hemen sonra olmadı... Ben bilgisayar ile bir veri alışverişi için paylaşım açtım. Kapattım ama ondan sonra sürekli su uyarı gelmeye başladı...
MIUI 11 9.10.24 kurduktan sonra sürekli "internet paylaşım acildi" bildirimi geliyor kendiliğinden.. bu durumdan nasıl kurtulabilirim.. kapatıyorum 1kac saat sonra internet paylaşım acildi diyor. Bilen varsa sevinirim...
Şu cümleniz bile yetti hocam. Geliştirici seçeneklerindski herşeyi kapattım. Sadece USB hata ayıklama yı açtım.. sonra telefondan mi hesabimdan çıkış yapıp tekrar girdim. Sonra "Mi Hesap Ekleye" bastım oldu... 1kac dk sonra Mi Unlock programından Unlock yaptım oldu... Hem de 72 saat beklemedim...