MoonarcH kullanıcısının son içeriği

1. MoonarcH

Yardım Mi9 T Telefon Cepte Açılıyor

Mi9 T güncellemeler sonrası cebim de şifre denemesi ekran fotosu üstt bar bildirim bar onları açıp duruyor daha önce cep modu aktifken elimi bile telefonun üst sensörlerine koyduğumda ekranda uyarı gelirdi ama şimdi yok. Telefonu çoğu zaman cebimden çıkardığında telefon kitlendi diyor 10 saniye...
  2. MoonarcH

Yardım Mi 10 T Pro Google Mesajlar ve Arama

Aynı şekilde mifrim den eu rom u indirip mi flashla kurulum mu yapacam
  3. MoonarcH

Yardım Mi 10 T Pro Google Mesajlar ve Arama

Merhaba mi 10 T pro cihazıma twrp yüklü ve unlock yapıldı ama Google mesaj ve arama kişiler duruyor miflash ile global sürüm indirip yükledim yine gitmedi onu nasıl kapatabilirim mi 9 T kullanıyorum onda yok
  4. MoonarcH

Yardım Miui 11.0.5 şuan 11.0.6 a geçme

Teşekkürler
  5. MoonarcH

Yardım Miui 11.0.5 şuan 11.0.6 a geçme

Selam cihazım imeili unlock yani miui 12 den 11.0.5 e aldım mi flash ile 11.0.6 a güncelleme alır da geçer dedim olmadı 1.ota ile geçebilirmiyim? 2.bu sürümdeyken bana miui 12 gelirim?
  6. MoonarcH

Uygulama Miui 12 bildirim problemi

Uygulama içine girince mesaj geldiğini görebiliyorum WhatsApp da neredeyse aynı ama yine onda ara da sıra da bildirim geliyor :)
  7. MoonarcH

Şuan sitede var olan 12.0.3 Steable ne ise o yüklendi. Google olay ve bütün hizmetleri yüklendi ve dediğim sorunlar mevcut
  8. MoonarcH

Merhaba cihazım mi 9 t Miui 12.0.3 stable yükledim. 1 SORUM :Önceden Mİ9T olarak gözüküyordu yükleme sonrası Cihazım Redmi k20 olarak gözükmekte. 2 SORUM : WhatsApp bildirimleri hariç diğer bütün uygulamar da bildirim problemi yaşıyorum çözüm bulamadım. ve şarj daha çabuk bitiyor ve kamera...
  9. MoonarcH

Ana Başlık Mi9T/Redmi K20 Global Romlar

Miui 12 En son kararlı global sürüm. En üstteki mi?
  10. MoonarcH

Yardım İnstagramda hikayenin 2. kısmını ekleyememe

+1 Aynen bulunamadı mı çözümü.
  11. MoonarcH

Yardım Mi9 T kendi kendine titriyor

Ne nasıl yapılır öğrenip dediklerinizi uygulayacağım. İPhone kullanıcısı olarak. Telefona bayıldım resmen bu sorunları görmezden bile gelebilirim :) 1578134214 İlginiz için teşekkürler söylenen işlemlerin hepsini deneyip haberdar edeceğim inşallah
  12. MoonarcH

Yok hocam garantili almadım
  13. MoonarcH

Eyvallah yapınca bunları kapatıp deneyeceğim. Birşey daha soramak istiyorum 2 kez denk geldim hoparlör açık telefon görüşmesi yapınca karşı taraf telefonu kapattığı zaman telefon donuyor hiç bir işlem yapamıyorum power ve ses kısma tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar açmak zorunda kaldım bu neden...
  14. MoonarcH

Merhaba, mi9 t yeni aldım ilk gün şarja takılı olmadan çok zayıf titreşimler yapıyordu kapatıp açtım düzeldi bir kaç gündür de şarjdayken aynı sorunu yapıyor bende telefonu kapatıp o şekilde şarja bırakıyorum ve şarjdan çıkarıp telefonu açıp kullanınca birşey olmuyor. Sürüm : miu global 11.0.1
Üst Alt