Montague1 kullanıcısının son içeriği

1. Montague1

Soru Bootloader kilit başvurusu süre uzaması

Merhaba herkese, bu sabah 168 saati doldurdum kilidi açacaktım ama 240 saat daha verdi, tekrar uzama ihtimali var mı? Başına gelen oldu mu ne yaptınız acaba?
  2. Montague1

Soru TWRP üzerinden GSI rom yükleme

Merhabalar. Note 10S'e twrp üzerinden GSI rom yüklenebilir mi? Fastbootd modu dışında bu seçenek var mı sorum bu kısaca.
  3. Montague1

Yardım BL Kilidi Kapatma Sorunu

Merhabalar cihaz 32 GB varyasyonu, iki farklı şekilde BL kapamayı denedim; birincisinde fastboot oem lock komutuyla denedim warning ekranına attı, ikincisinde Mi flash tool ile clean and all lock seçeneğiyle rom attım onda da warning ekranına attı. Kurduğum rom MIUI 12 en son sürüm, cihaz MIUI...
  4. Montague1

Soru Karanlık moddayken koyu tonların tuhaflaşması

Merhaba arkadaşlar, Facebook gibi uygulamalarda veya tarayıcıda sayfa açtığımda cihaz koyu moddayken arka plan kendi kendine siyah-gri-lacivert arası değişiyor sabit siyah olarak kalmıyor. Amoledin özelliği falan mı bu yoksa cihazda kullanılan ekran mı adi? Hâlâ alışamadım.
  5. Montague1

Soru YouTube, Netflix gibi uygulamalarda kontrast sorunu

Herkese merhaba. Redmi Note 10S ile video izlerken renkler aşırı keskin, soluk ve cansız. Bunun çözümü yok mu? Renk şemalarındaki tüm ayarları denedim fayda etmedi.
  6. Montague1

Yardım Kamera kısmı hissedilir derecede ısınıyor

Arkadaşlar merhaba telefonu yeni aldım alalı bir saat ancak oldu kurulumunu yaptım uygulama falan yükledim oyun hiç açmadım kamera kısmı hissedilir derecede ısınıyor normal mi?
  7. Montague1

Sohbet Redmi 7A MIUI 12 İlk İzlenim

Hindistan romunu denedim arkadaşlar, gözle görülür herhangi bir değişiklik yok MIUI 11'e göre. Çoğu özellik gelmemiş, bildirim çubuğu aynı kalmış animasyonlar değişmiş. Cihazın stabilitesini çok kötü etkiledi, oyun falan oynuyorsanız kesinlikle yüklemeyin. Uygulamalar arası geçişler de yavaşladı.
  8. Montague1

Yardım Redmi 7A Fastboot modunda kaldı, açılmıyor!

Herkese merhaba, telefonum fastboot modda kaldı açılmıyor, bilgisayar üzerinden komutlarla twrp yüklemeye çalıştım ama fastboottan çıkaramadım, Mi flash tool ile defalarca yazılım attım yine fastbootta kaldı. Daha öncesinde cihazıma sırayla 32 bit twrp 64 bit twrp kurup wipe ve format işlemleri...
  9. Montague1

Soru Redmi 7A Oyunlarda nasıl hızlanır ve MIUI 12 Güncellemesi ne zaman gelir bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba, cihazın Türkiye'ye gelen versiyonu malûm 2 GB, Mobile Legends en düşük ayarda bile hafif kasıyor, bankacılık ve kamu uygulamaları dışında hiçbir uygulama yüklü değil. Oyun oynarken en iyi performansı almak için ne yapmalıyım? (Xiaomi.eu MIUI 11 P sürümü yüklü) Birde MIUI 12...
Üst Alt