MONAR kullanıcısının son içeriği

1. MONAR

MIUI 14 12t pro , görüşme ses kaydı geldi ...

Arkadaslar nasıl sevindim bilemezsiniz . Cihazım kayıtlı garantili 12t pro . Ota dan guncelledim ve aylardır insanların aradigi görusme kayit edici geldi miui 14 ile globalde . Hayır olsun 😊
  2. MONAR

Soru Xiaomi 12t pro'ya global miui 14

Xiaomi 12t pro aldım global rom ve Türkiye garantili . Ota ile Ne zaman miui 14 gelir acaba. Yada ota olmadan ve garanti vozulmadan indirebilecegim bir yer varmidir ?
  3. MONAR

Yardım Xiaomi mi wacht ....

Xiaomi mi whact aldım . Bu saat icin google playden hangi programi yuklemeliyim
  4. MONAR

Sohbet Xiaomi 12T Pro

Redmi note 11 pro+ tan Türkiye garantili Xiaomi 12t pro'ya geçtim arkadaşlar . Daha 2 gün oldu telefonu alalı . Size şu kadarini söyliyim , ben daha önce telefon kullanmamışım gercekten . İşlemci snapdragon 8+ gen 1 , ram 12gb. 200mp.kamera ois destegi vs.. umarım sizde bir gün gecersiniz boyle...
  5. MONAR

Soru Note 11 pro+ kılıf önerisi

Note 11 pro+ malesef hic bir yerden kılıf bulamadim. İcinden cikan artık sapsari oldu .yardimlarinizi bekliyorum . Simdide tesekkurler
  6. MONAR

Yardım Poco x3GT miui13 problemleri

S.a. arkadaşlar . Cihazım garantili miuiTürkiyeden alınma . Ota yoluyla miui13 geldi gelmez olaydı. Takılmalar başladı.bazen video izlerken ekranin ustte 3 parmak kadar genisliginde kumlanma oluyor saniyelik geciyor sanki anteni cevirmisiniZ gibi (eskiler bilir) sonra baska diyecek seyde...
  7. MONAR

Poco x3 düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar . Yurt ici ve garantili Poco x3 nfs almayı düsünuyorum sizce yazilimsal olarak bir sorun yasarmiyim. Çünkü ben mi note 10 lote aldim , redmi note 9 pro aldim şu 6 ay icinde ikisindede yazilimsal problemler karsilastim. En ufak takilma ve kasmalarda mide bulandiriyor...
  8. MONAR

Soru Redmi note 8 global android 10 geldi mi

Arkadaslar bu note 8 deki arayuz takilmalari gecmiyor neler yaptim. Belki dedim android 10 yukleyince duzelir. Şimdi cihazim global ve xiaomi turkiye garantili. Garantiyi bozmadan nereden nasil yukleyebilirim android 10 u?? Lutfen yardim...
  9. MONAR

Soru Redmi Note 9s kullanan varmı ?

Herkese selamlar. Arkadaşlar redmi note8 kullaniyorum arayüzde takılmalar oldukca fazla malesef ve kullanmaktan soguttu beni cihaz. . Şimdi ise garantili redmi note 9s almayı ciddi bir şekilde düsünuyorum. Aslında tekno marketler acik olsa alicam .tabi şuan aklimda 2 soru var . 1.si arayuzde...
  10. MONAR

Soru Note8 pro android 10 ota

S.a. arkadaslar. Note 8 pro cihazima halen ota uzerinde android 10 gelmedi. Acaba gelen oldumu ? Baska yolla yuklemd ihtimali var midir ? Cihazim mistore turkiyeden aldim garantili ... Tesekkurler
  11. MONAR

Soru Note8pro da owerclock

Arkadaslar note 8 pro da ekran owerclcok yapan varmi varsa nasil yapti. Cunku bazi modellerde yapan varmis
  12. MONAR

Yardım Note8 pro ya miui'nin kendi rehberini nasıl yukleyebilirim

Selam arkadaslar. Note 8 pro da bilindigi uzere google'nin kendi arama kaydi , rehber ve mesajlar bolumu var sadece . Apk olarak yada baska bir yolla miui'nin kendi rehber ve mesajlar uygulmasini yukleyebilirmiyiz. Yardimci olursaniz cok sevinirim...
  13. MONAR

MIUI 11 Note8pro miui11 guncellemeden kaynaklanan sorunun çözumü

şimdi ekraninizda miui11 yuklemesinde kaynaklanan dokunma algilama sorunu , takilma ve pil sorunu meydana gelmişse bu dediklerimle kurtuluyorsunuz.ornek ben kurtuldum cok şukur. Yapmaniz gerekn şu , çok basit . Guncelleme varmi diye taratmaya girdigimiz yerden sag uste cakra var oraya basip...
  14. MONAR

Yardım Miui 11.0.2.0 ekran algilam ve takilma

Arkadaslar bu guncellleme geldi otadan yuklemez olaydim . Ne sarji iyi gidiyo su gibi bitiyor hemde ekranda dokunma sorunsali olustu. Takilmalar algilamamalar oluştu . Lütfen yardim edin. 1576099696
  15. MONAR

Yardım Pil kullanimi , şakamı bu ?

Üst Alt