MONAR kullanıcısının son içeriği

1. MONAR

Soru Hyperos 2.1 geldi poco f6 pro

Selamlar arkadaslar . Su an cihazıma hyperos 2.1 geldi wifi ye bagli olmadigim icin yüklemedim . Yükleyen varsa durum nasıl yenilikler nasıl ogrenme imkanı olursa sevinirim .. herkese iyi günler.
  2. MONAR

Yardım POCO cihazlara Xiaomi sistem başlatıcı yükleme

Merhabalar , poco f6 pro kullaniyorum ve poco sistem baslaticisi hoşuma gitmiyor , xiaomi ve redmi cihazlarin sistem başlaticisini nasıl yukleyebilirim . ( Yani yuvarlak simgeleri sevmiyorum.) Lütfen yardım bekliyorum . Temalarda bulamadım malesef . Cihazım ci tukiyeden alındı global romda
  3. MONAR

HyperOS POCO F6 Pro HyperOS 2.0

Cok tesekkur ederim . Cihazım mi store Türkiyeden almistim garantili cihaz .
  4. MONAR

HyperOS POCO F6 Pro HyperOS 2.0

S.a. arkadaslar . An itibari ile cihazıma hyperos 2 geldi . Şu an deneme aşamasindayim ilk denemelerim gayet iyi . Cihazım oldukça hızlandı , soft dokunuşlar ve akıcılık cok artti. Tamamen goze hitap ediyor . Bakalim pil ve performans nasıl olacak . Cihazim poco f6 pro
  5. MONAR

Yardım Poco f6 proda xiaomi ikonlarını nasıl yapabilirim .

Selamlar arkadaşlar , poco f6 pro cihazimda falım temalar klasikte yuvarlak ve hic sevmiyorum. Xiaominin ana temalarıni bulamiyorum . Yardım lütfen .
  6. MONAR

Soru HyperOs da kontrol panelini eski sürüme nasıl getirebilirim ?

Telefonu 5 aydir kullaniyorum girmedigim menü kalmadı değil senin sordugun alt tarafı . Turkiye mistore dan alinma . Türkiyedeki romda yok sanirim. baska bir izahat yok .
  7. MONAR

Yok hocam f6 prodaki hyperos ta yok.
  8. MONAR

F6 pro kullaniyorum bunda yok malesef
  9. MONAR

Selamlar arkadaşlar , hyperos da yeni surum kontrol paneli degil klasik eski görunum kontrol panelini tekrar nasil kullanabilirim . Ayarlarda gözükmuyor , gecemiyorum. Lutfen yardım.
  10. MONAR

Yardım F6 pro da bildirim panelini klasik sürüme getirmek icin yardım

Merhaba arkadaşlar . Poco f6 pro 16gb 1 tb kullanicisiyim . Malesef bildirim panelini kendim secemiyorum . Sadece yeni surum var eski cihazimda klasik surumu kullaniyordum daha aliskinim . Lutfen bildirim panelimi klasik sürüme cevirmek icin yardım edin .
  11. MONAR

Çözüldü Poco bölümünde neden f6 ve f6 pro sekmesi yok

İlk mesajinizda almanca bir mesaj geldi cevap verdim . Sizden bi istegim var f6 pro kullanicisiyim f6 serisi sekmesi ne zaman gelir forumda.
  12. MONAR

Yazdiginizdan . Farkli bir dilde cevap verdiniz onu dedim .
  13. MONAR

Herkese merhaba , moderatörden ve adminden lütfen poco f6 ve f6 pro ile ilgili sekme talep ediyorum .
Üst Alt