Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaslar . Su an cihazıma hyperos 2.1 geldi wifi ye bagli olmadigim icin yüklemedim . Yükleyen varsa durum nasıl yenilikler nasıl ogrenme imkanı olursa sevinirim .. herkese iyi günler.
Merhabalar , poco f6 pro kullaniyorum ve poco sistem baslaticisi hoşuma gitmiyor , xiaomi ve redmi cihazlarin sistem başlaticisini nasıl yukleyebilirim . ( Yani yuvarlak simgeleri sevmiyorum.) Lütfen yardım bekliyorum . Temalarda bulamadım malesef . Cihazım ci tukiyeden alındı global romda
S.a. arkadaslar . An itibari ile cihazıma hyperos 2 geldi . Şu an deneme aşamasindayim ilk denemelerim gayet iyi . Cihazım oldukça hızlandı , soft dokunuşlar ve akıcılık cok artti. Tamamen goze hitap ediyor . Bakalim pil ve performans nasıl olacak . Cihazim poco f6 pro
Telefonu 5 aydir kullaniyorum girmedigim menü kalmadı değil senin sordugun alt tarafı . Turkiye mistore dan alinma . Türkiyedeki romda yok sanirim. baska bir izahat yok .
Selamlar arkadaşlar , hyperos da yeni surum kontrol paneli degil klasik eski görunum kontrol panelini tekrar nasil kullanabilirim . Ayarlarda gözükmuyor , gecemiyorum. Lutfen yardım.
Merhaba arkadaşlar . Poco f6 pro 16gb 1 tb kullanicisiyim . Malesef bildirim panelini kendim secemiyorum . Sadece yeni surum var eski cihazimda klasik surumu kullaniyordum daha aliskinim . Lutfen bildirim panelimi klasik sürüme cevirmek icin yardım edin .