mmiracyanar kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Mi5 için en iyi MIUI Rom hangisi?

Selam arkadaşlar,şuan pixel pie rom kullanmaktayım fakat bazı sorunlarla karşılaşıyorum,bu yüzden miui'a geçmek istiyorum ancak mi5 için hangi sürümün en verimli olacağı hakkında görüşlerinize ihtiyacım var.MIUI haricinde bir custom rom önerisi de alabilirim fakat detaylı bilgi sahibi kişiler bu...
  2. M

Yardım Xiaomi Mi5 Pixel Pie 9.0 GCam şarj sorunu

Merhaba arkadaşlar,pixel pie rom ile beraber gelen gcam haricinde daha güncel bir gcam sürümü indirip kullanmaktayım,telefonun bataryasının artık değışme vakti geldi ancak gcam ile hdr acık bir fotoğraf cektigimde %20 kadar azalma oluyor,5-10 tane foto çeksem telefon kapanıyor,bu durum...
  3. M

Yardım Mi 5 Pixel Exprience 9.0 Boot ekranında kalıyor.

Hocam magisk i uninstaller ile kaldırdım,tekrar wipelayıp romu kurdum,şuan sorunsuz kullanıyorum fakat yeniden magisk flashlamadım,bu bi engel oluşturur mu?
  4. M

Akşam dediğiniz şekilde kontrol edip tekrar yapayim,daha önce yüklediğim magisk wipe ile silinir degil mi ?
  5. M

Merhabalar,Mi5 telefonumu önce unlock edip,daha sonra TWRP kurdum,magisk flashladım, 4 wipe yaptım ve romu attım.Rom sorunsuz yüklendi, reboot ettim ardından boot ekranında takılı kaldı,kurulumu rehberleri takip ederek yaptım ama nerede hata var bilemiyorum.Mevcut MIUI sürümüm 10.2.2.0...
Üst Alt