Mkeytrr kullanıcısının son içeriği

1. Mkeytrr

Yardım Özel filigran modül hatasi

Merhaba arkadaslar geçen hafta buradan özel filigran modülü indirmistim fakat kullanmadım bugün orjinal global v12.5 romu yükledim roottan sonra modülü flashladim kamera uygulama bastığımda hiç basilmamis gibi oldu sorun modülden kaynaklanıyor geri nasıl unistall yapabilirim ?
  2. Mkeytrr

Yardım Şebeke Sorunu

Merhaba mi9t pro Telefona imei Atıldıktan Sonra Sim kart degiştirdigi zaman veya yeniden başlatıldıgı zaman şebeke gelmiyor yani baya çok geliyor bunun çözümü varmı ?
  3. Mkeytrr

Yardım Twrpden dosyalar görünmüyor

Herkese merhaba arkadaşlar Twrp moduna giriyorum herhangi bir flaslama yapmak için install bölümünde klasör adları çok değişik çıkıyor yani flaslama yapamıyorum ancak format data yada ne bilim verileri sildiginde o zaman düzeliyor ama format atmadan önce bunun çözümü yokmu?
  4. Mkeytrr

Yardım IMEI 1 ve 2

Merhaba iyi günler mi 9t pro yurt dışı kullanıcısıyım IMEI sim 2 atilabiliyor fakat iki çift hat kullanmam gerek bunun için 1.sime IMEI atılmıyor mu çözümü yok mu?
  5. Mkeytrr

Yardım MiuPro Ödeme sonrası

Merhaba arkadaşlar miuPro ödeme yaptım daha sonra Yandex üyeliği oluşturma filan falan bahsedilmişti ben hicbisey yapmadan direk ödeme yaptım ekran görüntüyüde direk yolladım yani üye filan olusturmadim e-posta yazdım kullanıcı adı yazdım şifre yazdım ekran görüntü ekledim o şekilde yolladım...
  6. Mkeytrr

Soru Rom

Selamlar Arkadaşlar Redmi Note 8 pro global tr cihazım var bootloader kilidi açık twrp ve rootlu magisk var global stock rom yüklü fastboottan mi flash ile endonezya rom veya farklı rom yüklenir mi global endonezya hindistan çin filan olan ayrı romlar var yüklenebilir mi? Ve En iyi Rom...
  7. Mkeytrr

Yardım Yetkili Hesap

Arkadaşlar Red mi Note 8 pro Kapandı Tr cihazıdır Bootloader kilit acık Beyaz Isıktan Baska Bişey Yapmıyor EDL mode de Mi flash filan Yapılamıyor Yetkili Hesap Lazım Sanırım Uzaktan Baglantı ile Yapıcak Biri Varmı? Ücreti Neyse Veririm
Üst Alt