Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam fastboot üzerinden yükledim ama telefona güncelleme geldiği zaman anca direk üzerine twrpden yüklerim olurmu o sekilde
1636797086
Modülü kaldırdım ama kamera dosyaları silmisim şimdide 😂 yokmu bunun APK olarak 😂
Evet doğru :) peki ne yapmak lazım bir yol varmı sıfırlamak isterimde herşeyi yükledim filan falan bir daha uğraşamam 😂 magisk rootu tekrar yükledim olmadı
Merhaba arkadaslar geçen hafta buradan özel filigran modülü indirmistim fakat kullanmadım bugün orjinal global v12.5 romu yükledim roottan sonra modülü flashladim kamera uygulama bastığımda hiç basilmamis gibi oldu sorun modülden kaynaklanıyor geri nasıl unistall yapabilirim ?
Merhaba mi9t pro Telefona imei Atıldıktan Sonra Sim kart degiştirdigi zaman veya yeniden başlatıldıgı zaman şebeke gelmiyor yani baya çok geliyor bunun çözümü varmı ?
Şimdi Deniyorum ve cok teşekkür ediyorum bu arada mi9t pro kullanıyorum karışık olmasın şimdi :)
1634022731
hocam global 12.5 rom yüklü farkediyormu bu twrp için yüklememde ? çünkü cihaz acılmıyor
Herkese merhaba arkadaşlar
Twrp moduna giriyorum herhangi bir flaslama yapmak için install bölümünde klasör adları çok değişik çıkıyor yani flaslama yapamıyorum ancak format data yada ne bilim verileri sildiginde o zaman düzeliyor ama format atmadan önce bunun çözümü yokmu?
Evet anladım hocam biliyorum onu ama ne bilim belki çözüm olmuştur filan falan herkes bunun üzerinde calismis olabilir diye düşündüm ama tek anlamagim konu şu rsa nedir neden rsa koruması var katıyorlar rom yazilimdami oluyor yoksa anakarta mi bağlı bilmiyorum
Merhaba iyi günler mi 9t pro yurt dışı kullanıcısıyım IMEI sim 2 atilabiliyor fakat iki çift hat kullanmam gerek bunun için 1.sime IMEI atılmıyor mu çözümü yok mu?
Ben Bu Romu Kuramadım updater process ended with ERROR: 1
Error installing zip file (dosya yolu)
böyle bir hata veriyor v12 global rom yüklü iken denemiştim kurulum aşamasında tamamen harfiyen yaptım ama bir türlü romu kaydırır kaydırmaz böyle hata veriyor nasıl yükleyebilirim bu romu ( redmi...
Hocam miupro forum sitesine üyelik oluşturun diye söylemektedir yani ben hicbisey üye olmadım 22tl ödeme yaptım para önemli değil sorun değil ama forum sitesiye üyelik açayım diyorum hata veriyor yani nerde hata veriyor çözemedim gitti .s
Merhaba arkadaşlar miuPro ödeme yaptım daha sonra Yandex üyeliği oluşturma filan falan bahsedilmişti ben hicbisey yapmadan direk ödeme yaptım ekran görüntüyüde direk yolladım yani üye filan olusturmadim e-posta yazdım kullanıcı adı yazdım şifre yazdım ekran görüntü ekledim o şekilde yolladım...