Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maalesef, bende de bootloader kilidi açılmıyor. Geliştirici seçeneklerindeki Mi kilit açma sekmesine mi hesabımı ekleyemiyorum. System is being upgraded diyor.
Bende de aynı sıkıntı var, HyperOS güncellemesini yükledikten sonra oluştu bu hata, ayrıca Instagram direct'te herhangi bir mesaj sekmesine girerken parlaklık anlık olarak artıyor. İlginç bir bug. Cihaz redmi K60
Arkadaşlar şöyle bi sorunum var, cihazın arkasındaki etikette çin cihazı gibi görünüyor ama device Info ile baktığımda hindistan cihazı olarak görünüyor. Telefonda şuanda NFC özelliği bulunmuyor. Uygulamada NFC çipi var gösteriyor. Global yazılım yüklü. Bootloader kilidi kapalı. Eu rom yüklemeyi...
HyperOS Eurom stable yükleyip kullananlar memnun mu, sıkıntı yaşayan var mı, yüklemeyi düşünüyorum ama herkes HyperOS EUrom çıkmamış gibi davranıyor. Geri dönüşlerinizi rica ediyorum.
Poco F3 Endonezya Rom benimki. Miui kullanan telefonlarda ayarlar aynı olur diye düşünmüştüm. Telefonun garantisiz ise farklı romlar denemeni tavsiye ederim. Belki istediğin özellikleri sunan bir rom bulabilirsin.
Oo Note 10 proya geçmişin hayırlı olsun. Öğeleri görüntüle sekmesinde her zaman seçeneği bulunmuyor mu? Ben planlı seçeneğini kullanıyorum. Belirli zaman aralıklarında kendi açılıp kapanıyor.
Merak ettiğim bir konu hakkında size danışmak istedim. Ben geçen mayıs ayında Poco F3 telefon aldım ve yıl sonuna kadar kayıtsız olarak kullandım. 2022 yılbaşında bu süre sıfırlandı ve 4+4 olmak üzere 8 aylık süre yeniden başladı. Ağustosta telefonum kapanacak. İmei kaydı çıkmaması durumunda 4...