miuitrkullanicisi kullanıcısının son içeriği

1. M

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Önce susfs + KernelSU Next kurdum, üstüne Rezygisk ile PIF-Inject yükledim. Sonra Yapı Kredi çalıştırınca sorun olmadı. Böyle yapınca strong integrity gelmiyor ama sorun çıkarmadı bende
  2. M

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Hocam benim gözlemlerim doğruysa Yapı Kredi komple cihazınızı kayıt altına alıyor. 1 defa root'unuz tespit edildiğinde root kaldırsanız bile siz cihaz kimliğini değiştirecek bir işlem yapmadıkça(sıfırlamak gibi) açılmıyor bilginiz olsun. Uygulamayı sil-yükle yapmak da işe yaramıyor. En azından...
  3. M

Yardım Xiaomi Community "Hesap Hatası" veriyor

Merhaba arkadaşlar yukarıda belirttiğim üzere Poco F7 cihazımda bootloader açma yetkisi talep etmeye çalışıyorum. Cihaz yurt içi, herhangi bir IMEI işlemi yok güncelleme de alıyor. Hangi ve nasıl bir hesaptan denersem deneyeyim 1-2 gün community uygulamasında başvuru yaptıktan sonra kilitlenip...
  4. M

Yardım Redmi Note 8 No OS installed hatası

İyi forumlar. Redmi Note 8 cihazıma PixelOS yüklemeye çalışıyorum. TWRP flashladım, adb sideload ile ROM ZIP'i yüklemeye çalışınca UPDATER process ended with error 1 hatası alıyordum. Belki format işe yarar diye TWRP'den düz wipe yaptım, onda da Failed to mount '/system_root' (Invalid argument)...
  5. M

Çözüldü Seri numarasının "unknown" olması ROM/root atarken sıkıntı çıkarır mı?

Redmi Note 8 cihazımda telefona *#06# girdiğimde IMEI'ler sorunsuz doğru gözüküyor, hat/sinyal almamda da bir sıkıntı yok. Seri numarasının "unknown" olarak görünmesi ufak bir endişeye düşürdü sadece emin olmak istedim. Yeniden başlatmak falan fayda etmiyor. Ayarlar>Telefon hakkında>Tüm...
  6. M

Çözüldü Bootloader açmak için 168 saatin tamamı boyunca SIM takılı olması gerekiyor mu?

Elimde eski bir Redmi Note 8 cihaz var, birkaç uygulama üzerinde bir şeyler test etmek için root atacağım. Mi Unlock uygulamasını indirdim, Mi hesabıyla telefonda giriş yaptım ama geliştirici ayarlarından hesabı eklemeye çalışırken SIM istediğini fark ettim. Şu an kullandığım asıl cihazdaki SIMi...
Üst Alt