Mithril0 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Gsm hatlarım çekmiyor.

Yeni critical dosyasıda yazıldı ama bu da çözüm olmadı. Yarın cihaza yeni qcn yazılacak, eğer bu da çözüm olmazsa ne olur bilmiyorum.
  2. M

Benim bahsettiğim tam olarak bu değil hocam. Hatlarım bildirim menüsünde ki sinyal barları full olarak çekiyor onda hiçbir sıkıntı yok, sorun internete bağlantısı olmuyor genelde hat bağlı olmasına rağmen, umarım anlatabilmişimdir. 1778932423 Simleri tek tek denediğimdede çözüm olmadı bu arada.
  3. M

evet hocam problemleri yok. omix x600 imeileri.
  4. M

İnternete bağlanabildiğim zaman hız olarak bir sıkıntım yok problem bağlantım direkt kopuyor ve hiçbiryere girmiyor. Cihazım xiaomi 15 ultra çift hat server kayıtlı. şuana kadar müşteri hizmetlerinden hat sıfırlama , ayarlardan apn sıfırlama, ayarlardan kablosuz sıfırlama, direkt 4.5g alıp...
  5. M

Yardım Hatlarım çekmiyor.

şöyle bir gelişme oldu, şuan simi uzun süreli olarak test etmek için bir tane redmi note 8 e taktım ve cihaz 15-30 mbps arası veriyor ama kesinlikle stabil bir internet sağlıyor. Sorun harbiden benim cihazda olabilir sanırım. Yeni yazılımda attım, modem dosyasının sıkıntı çıkarmaması lazım...
  6. M

Eea rom kurdum ve hiçbir işe yaramadı hocalarım
  7. M

Hocam sizce eea rom mu daha mantıklı olur yoksa global rom mu?
  8. M

Peki hangi ülkenin romunu tavsiye ediyorsunuz hocam?
  9. M

Vodafone bayileri 250tl istiyor onun için hocam, sadece simi aldığım şubeden değişim yapabiliyorum ama onun içinde maalesef farklı şehirdeyim şuan.
  10. M

Müşteri hizmetleri olduğum bölgede baz istasyonunda çalışmalar olduğunuda belirtti ama 3 şehirde ve şehrin heryerinde çalışma olduğunu hiiç sanmıyorum.
  11. M

Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için.
  12. M

Rom değiştirmek yerine direkt modem dosyası atsam nasıl olur hocam?
  13. M

Hocam yapay zeka bana eu rom dan dolayı modem dosyamda sıkıntı olabileceğini söyledi, sizce böyle bir ihtimal varmı?
  14. M

Benimde aklıma son olarak eu rom geliyor ama neden ilk eu romu kurduğumda sıkıntı çıkarmadıda şimdi çıkartıyor o kısım saçma geliyor. Rom değiştirmek benim için tamamen çile hocam 500gb hepsi dolu, veri aktarmak 1 günümü direkt doldurur o yüzden sonra çare olarak rom değiştirmek istiyorum.
  15. M

Global cihaz hocam
Üst Alt