Mithril0 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Bataryanın biraz daha hızlı bittiğinde bende katılıyorum. Isınma konusuna katılamayacağım ama, bence hyperos 2 den bir farkı yok. Eğer uzun süre kamera kullanıyorsanız hyperos 2 dede çok hızlı bir şekilde ısınıyordu onu göz önünde bulundurun. Şöyle birşeyde fark ettim, hyperos2 de antutu v11 de...
  2. M

Soru Ekran koruyucu tamperli cam takıp kullanan oldumu?

parmak izi sorun değil ama 13 ultra kullanınca kullandığım kılıflar camı ekrandan çıkartıyordu, sizde öyle bir problem varmı?
  3. M

Gayet iyi bir süre bence. hyperos 3 eu ya geçince bir batarya farkı hissetmedim şuana kadar.
  4. M

Ondan değil hocam, hem telefonu yeni açtığım için hemde rom yeni olduğu için kasıyordu, şuan en ufak kasma problemi yok. Yedeğimiz zaten aldım, bir sıkıntı olursa tekrar formatlayıp kurarım.
  5. M

Şuan 15 ultrada hyperos 2 eu dan hyperos 3 eu ya upgrade yaparak geçtim, acık takılmalar var ama onuda cihaza yeni yazılım atmama veriyorum onun dışında cihazın sesi gözle görülür derece düştü umarım bunu hallederler ama sanırım halletmeyeckler gibi geliyor bunun dışında bir problem görmedim...
  6. M

Soru Temudan aldığım kılıflar

Hocam 1. Ve 3. Kılıfın durumları nasıl şuan?
  7. M

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

peki sizce doğrulu nedir bu söylentinin?
  8. M

Ses de ne sıkıntı var hocam? İlk zamanlar android sistemi kendini ayarladığı için şarj çok yer ancak bu kadar çok yermi orasını bilemiyorum.
  9. M

Başka bir değişiklik hissettinizmi?
  10. M

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Hocam bende istiyorum formatlayıp rom yüklemek ama daha geçen hafta yükledim eu romu, sırf 200gb fotoğraf var ve yüklemesi saatler sürüyor maalesef. 1762278816 Çok teşekkürler hocam vakit ayırıp uğraştığınız için.
  11. M

Hocam rica etsem biraz daha açarmısınız konuyu? Şuana kadar hep mi flash tool dan rom yükledim, dediğinizi nasıl yapacağım acaba?
  12. M

Onu bizim seçiyoruz sistem kendisimi belirliyor?
  13. M

Bakalım eu ne zaman gelecek.
Üst Alt