Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam açıkcası benimki biraz fantezi olacak öyle büyük bir ihtiyacın sonucu alınmayacak. Şuanlık benim için en büyük artılar kampanyalar ve eski hat sahibine bağımlı olmamak olcacak ama eksi olarak artık başklarını eski numaram ile arayamayacağımdan milletin beni çift numara kaydedecek olması ve...
hat ücreti 1200tl ve faturaya ekleniyor ve hattın totalde 9 ayda bir 300tl küsür masrafı oluyor ama bu ücretlerde zaten yeni numara ile açacağım kampanyalarada kullanabileceğim hesaplardan çıkar diye düşünüyorum.
1776019350
tavsiye ediyormusunuz hocam?
Şuanda Türk Telekom kullanıyorum ve İnternet çekmediği için vodafonea geçeceğim. 9 gün tahütüm kaldı ve cayma bedeli 130tl.
Hattım benim üzerime değil ve hat sahibinden farklı bir şehirdeyim( evet birşekilde halledilir ama muhtemelen ciddi uğraştıracak), sizce şuanki hattımı faturasıza geçirip...
Şuanda Türk Telekomdan 40gb artı sınırsız sosyal medyaya 390tl ödüyorum ve tarifem 15 gün sonra bitiyor. Şuan yurtta kalıyorum ve olduğum bölgede internet hızı berbat Türk Telekomda. 5g ye geçildiğinden beri hat sürekli kopuyor 20mbps si geçmiyor vesaire vesaire( ki bunlar baz istasyonuna 500...
Ben gördüğüm en büyük fark galerinin direk içine artık video oynatıcı gelmiş, normalde mi videoyu sildiğim için bu çok iyi oldu açıkcası.
1774976613
Galerideki ultra hd de çalışıyor bu arada.
Teşekkürler hocam.
Teşekkürler hocam taktik için.
Şimdilik yine çok yüksek hızlara çıkmasada benim için iyi bir yükseltme olacak. Şimdilik sadece deneme yayınları yapıyorlar, upload testine gelene kadar yine 4.5g ye geçti otomatik.
Degerli musterimiz,hattinizin 5G servisi ve yuksek kalitede sesli gorusme yapmanizi saglayan ucretsiz VoNR servisi acilmistir. Cihaziniz ve hattinizin uygun olmasi durumunda bu servisleri kullanabilirsiniz. Cihazinizin 5G destegi bulunmadigi icin 4.5G servisinden hizmet almaya devam...