Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bataryanın biraz daha hızlı bittiğinde bende katılıyorum. Isınma konusuna katılamayacağım ama, bence hyperos 2 den bir farkı yok. Eğer uzun süre kamera kullanıyorsanız hyperos 2 dede çok hızlı bir şekilde ısınıyordu onu göz önünde bulundurun. Şöyle birşeyde fark ettim, hyperos2 de antutu v11 de...
Ondan değil hocam, hem telefonu yeni açtığım için hemde rom yeni olduğu için kasıyordu, şuan en ufak kasma problemi yok. Yedeğimiz zaten aldım, bir sıkıntı olursa tekrar formatlayıp kurarım.
Şuan 15 ultrada hyperos 2 eu dan hyperos 3 eu ya upgrade yaparak geçtim, acık takılmalar var ama onuda cihaza yeni yazılım atmama veriyorum onun dışında cihazın sesi gözle görülür derece düştü umarım bunu hallederler ama sanırım halletmeyeckler gibi geliyor bunun dışında bir problem görmedim...
Hocam bende istiyorum formatlayıp rom yüklemek ama daha geçen hafta yükledim eu romu, sırf 200gb fotoğraf var ve yüklemesi saatler sürüyor maalesef.
1762278816
Çok teşekkürler hocam vakit ayırıp uğraştığınız için.