Mithril0 kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet Çift hat kullanmak ne kadar mantıklı?

Hattı aldım bu arada ama tek sıkıntı eski hattımdan daha kötü şuanda aıxjafbjksfba
  2. M

Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

Ekran teknolojisi ve pixel dizilimi değiştiği için çözünürlük düşürüldü, isteyerek bir downgrade yapılmadı yani.
  3. M

vodafone a geçeceğim maalesef.
  4. M

Hocam açıkcası benimki biraz fantezi olacak öyle büyük bir ihtiyacın sonucu alınmayacak. Şuanlık benim için en büyük artılar kampanyalar ve eski hat sahibine bağımlı olmamak olcacak ama eksi olarak artık başklarını eski numaram ile arayamayacağımdan milletin beni çift numara kaydedecek olması ve...
  5. M

hat ücreti 1200tl ve faturaya ekleniyor ve hattın totalde 9 ayda bir 300tl küsür masrafı oluyor ama bu ücretlerde zaten yeni numara ile açacağım kampanyalarada kullanabileceğim hesaplardan çıkar diye düşünüyorum. 1776019350 tavsiye ediyormusunuz hocam?
  6. M

Şuanda Türk Telekom kullanıyorum ve İnternet çekmediği için vodafonea geçeceğim. 9 gün tahütüm kaldı ve cayma bedeli 130tl. Hattım benim üzerime değil ve hat sahibinden farklı bir şehirdeyim( evet birşekilde halledilir ama muhtemelen ciddi uğraştıracak), sizce şuanki hattımı faturasıza geçirip...
  7. M

Sohbet Gsm tarife önerisi lazım

Peki hocalarım sizce şuanki hattı faturasıza geçirip yeni hat almak ne kadar mantıklı? Şuanki hattım babamın üzerine ve bende başka şehirdeyim.
  8. M

Tt maalesef çekmiyor hocam olduğun yerde.
  9. M

Hocam nereden ulaşabilirim acaba bu insanlara. 1775922712 Şu arkadaşmı hocam?
  10. M

Şuanda Türk Telekomdan 40gb artı sınırsız sosyal medyaya 390tl ödüyorum ve tarifem 15 gün sonra bitiyor. Şuan yurtta kalıyorum ve olduğum bölgede internet hızı berbat Türk Telekomda. 5g ye geçildiğinden beri hat sürekli kopuyor 20mbps si geçmiyor vesaire vesaire( ki bunlar baz istasyonuna 500...
  11. M

Diğer 5G ye geçtik de ne oldu?

5g o kadar berbatki şuan 3g kullanıyorum mecbur. İşin kötüsü 4.5g de çalışmıyor artık.
  12. M

Rom Xiaomi 15 Ultra HyperOs 3 Eu Rom (xuanyuan)

Ben gördüğüm en büyük fark galerinin direk içine artık video oynatıcı gelmiş, normalde mi videoyu sildiğim için bu çok iyi oldu açıkcası. 1774976613 Galerideki ultra hd de çalışıyor bu arada.
  13. M

Soru Yurt dışı telefon ile 5g kullanımı

Olduğunuz yerde 5g kullanıma tam olarak açıldımı hocam?
  14. M

Teşekkürler hocam. Teşekkürler hocam taktik için. Şimdilik yine çok yüksek hızlara çıkmasada benim için iyi bir yükseltme olacak. Şimdilik sadece deneme yayınları yapıyorlar, upload testine gelene kadar yine 4.5g ye geçti otomatik.
  15. M

Degerli musterimiz,hattinizin 5G servisi ve yuksek kalitede sesli gorusme yapmanizi saglayan ucretsiz VoNR servisi acilmistir. Cihaziniz ve hattinizin uygun olmasi durumunda bu servisleri kullanabilirsiniz. Cihazinizin 5G destegi bulunmadigi icin 4.5G servisinden hizmet almaya devam...
Üst Alt