Yardım Hatlarım çekmiyor.

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Sorun saçma ama eu rom ile alakalı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü eu rom bildiğiniz gibi çin romu tabanlı özelleştirilmiş bir romdur. Ve global cihazda çin romu kullanıyor bulunmaktasınız. Global rom yükleyip denemekte de fayda var. Geçmişte global cihazlara eu rom yüklendiği zaman bu tür sorunlar oldu mu? diye düşünürsek tabi ki sık karşılaşılan bir durum değildi.
Hocam, sorun gerçekten de çok saçma ve ben bu tür bir sorunu ilk defa duyuyorum, kullandığım 3 cihaz'da global, resmi kayıtlı ve hepsinde BL kilidi açık ve EU rom kullanıyorum, yani bir nevi Çin romu, bana çok enteresan geldi

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mithril0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
14
Hocam, sorun gerçekten de çok saçma ve ben bu tür bir sorunu ilk defa duyuyorum, kullandığım 3 cihaz'da global, resmi kayıtlı ve hepsinde BL kilidi açık ve EU rom kullanıyorum, yani bir nevi Çin romu, bana çok enteresan geldi

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müşteri hizmetleri olduğum bölgede baz istasyonunda çalışmalar olduğunuda belirtti ama 3 şehirde ve şehrin heryerinde çalışma olduğunu hiiç sanmıyorum.

H.kadioglu10

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
eea rom global romda o cihaza özel bir sorun varsa düzeltilmiş hali demektir. Yani farkeden bir şey yok. İstediğinizi yükleyebilirsiniz.
Hocam sizce eea rom mu daha mantıklı olur yoksa global rom mu?

Üst Alt