Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi T9 kullanıyorum ve kutu içinden (Harici kılıf değil, Fabrika çıkışlı kılıf geliyor) telefonla beraber kılıf geliyor. Bu kılıfta garanti kapsamın değil mi? Kılıfın güç buton tuşu kırıldı. Ürünü servise gönderdiğimde Kılıf garanti dışıdır diye belirtmişler. Sonuçta fabrika çıkışlı telefonla...
MIUI senranizasyonunu geçici olarak kapatmak istiyorum ama yerinde yok arama menüsünde baktığımda doğru konumu gösteriyor ama üstüne tıklayıp veya manuel gittiğimde görünmüyor nasıl kapatabilirim?
Telefonumdan fotoğraf çekiyorum ama çözünürlüğünü değiştirecek ayarı bi türlü bulamadım nasıl ayarlarım? Mesala ön kamera ile1920 x 1080 yapmak istiyorum.
Panda mouse pro benzeri program var mı? Bu program sürekli bilgisayardan aktive istiyor çok sıkıldım. Yerine aynı işi yapan telefondan Mause ve Klavye kullandıracak bir uygulama var mı?
Xiaomi T9 için OTG dönüştürücü bakıyorum. Ve telefonumda bunu destekliyor. Bunu alma amacım telefondan Klavye ve Mause kullanmak.
Ugreen Type-C To USB 3.0 ürününü almak istiyorum. OTG desteği var mı yok mu diye belirtilmemiş.
OTG desteği bu cihazdada olması gerekiyor mu? Yoksa tüm...
Telefonumda Klavye, Mause kullanmak istiyorum. Telefonumun OTG yani USB On-The-Go desteği var mı yok mu nereden öğrenebilirim?
Bu videoda göstermiş ama yinede emin olamadım.
Ayarları kurcalarken geldi. İnsan simge var sağ alt köşede üstüne tıklayınca ekranda neye tıklarsam okumak için kutu çıkıyor. Sıfırlamadan nasıl kaldırırım.