Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki bir soru; size konu ile ilgili yazmıştım; yurt dışında çalınan Xiaomi 11 Lite cihazımızın imei'sini kullanacağız. Yalnız sadece 1 tanesini biliyoruz; diğerini ögrenmenin bir yolu var mıdır acaba?
Selamlar, Xiaomi 13 Ultra için tek IMEI yeterli mi? Bir de cihazı yurtiçi server kayıt yaptırmak yurtdışında e-sim özelliğini kullanmamda engel teşkil etmez değil mi?
Selamlar, daha önce de 15T Pro kaydı için yazmıştım; yeni bir sorum var. Eşime ait Xiaomi 11 Lite cihazın IMEI'sini kullanmak istiyorum ancak telefon 6 ay önce yurt dışında çalındı malesef. Tabii kapalı olduğu için başkaları tarafından kullanılamıyordur sanırım.Sizce bir sorun çıkar mı? Bir de...
Konuya tamamen yabancı biri olarak soruyorum, kusura bakmayın; "kilit açık olması" derken neyi kastediyorsunuz? Yani kaydettirebilmek için nasıl bir telefon almalıyız?