minca kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Tamamdır, malesef faturada tek imei yazıyor, kutu da atıldı. Neyse bir telefon daha bulacağız, teşekkür ediyorum bilgi için.
  2. M

Peki bir soru; size konu ile ilgili yazmıştım; yurt dışında çalınan Xiaomi 11 Lite cihazımızın imei'sini kullanacağız. Yalnız sadece 1 tanesini biliyoruz; diğerini ögrenmenin bir yolu var mıdır acaba?
  3. M

Selamlar, Xiaomi 13 Ultra için tek IMEI yeterli mi? Bir de cihazı yurtiçi server kayıt yaptırmak yurtdışında e-sim özelliğini kullanmamda engel teşkil etmez değil mi?
  4. M

Teşekkür ederim, o zaman IMEI için ekstra cihaz aramayı bırakıyorum, 15T Pro bulduğumda size ulaşacağım.
  5. M

Selamlar, daha önce de 15T Pro kaydı için yazmıştım; yeni bir sorum var. Eşime ait Xiaomi 11 Lite cihazın IMEI'sini kullanmak istiyorum ancak telefon 6 ay önce yurt dışında çalındı malesef. Tabii kapalı olduğu için başkaları tarafından kullanılamıyordur sanırım.Sizce bir sorun çıkar mı? Bir de...
  6. M

IMEI'si kullanılacak telefonların modelleri önemli mi? Örneğin bende boşta bir Xiaomi 11Lite bir de Mi 6 var?
  7. M

Konuya tamamen yabancı biri olarak soruyorum, kusura bakmayın; "kilit açık olması" derken neyi kastediyorsunuz? Yani kaydettirebilmek için nasıl bir telefon almalıyız?
Üst Alt