Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

SEDAT190303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SEDAT
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
kolay gelsin xiaomi 13 çin telefonum var sanırım fake rom var bunun yazılımsal kaydı mevcut mu mevcut ise fiyat alabilir miyim?
Bununla ilgili server kaydı yapılması lazım sanırım cihazda bl kilidi açılmıyor. server kaydı için fiyat verebilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
kolay gelsin xiaomi 13 çin telefonum var sanırım fake rom var bunun yazılımsal kaydı mevcut mu mevcut ise fiyat alabilir miyim?
Bununla ilgili server kaydı yapılması lazım sanırım cihazda bl kilidi açılmıyor. server kaydı için fiyat verebilir misiniz?
özel mesaj gönderdim.

MrtKsy

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
0
Merhaba, 17 ultra global server kaydı için bootlader kilidi açılması zorunlu mu?

minca

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
minca
Cihazım
xiaomi 10t pro
Konular
0
Selamlar, Xiaomi 13 Ultra için tek IMEI yeterli mi? Bir de cihazı yurtiçi server kayıt yaptırmak yurtdışında e-sim özelliğini kullanmamda engel teşkil etmez değil mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Selamlar, Xiaomi 13 Ultra için tek IMEI yeterli mi? Bir de cihazı yurtiçi server kayıt yaptırmak yurtdışında e-sim özelliğini kullanmamda engel teşkil etmez değil mi?
Çift sim kayıt var sadece. Server kayıt cihazda her hangi bir aksamın bozulmasına sebep olmaz. İşlemden önce e-sim varsa işlemden sonra da çalışmaya devam eder.

minca

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
minca
Cihazım
xiaomi 10t pro
Konular
0
Çift sim kayıt var sadece. Server kayıt cihazda her hangi bir aksamın bozulmasına sebep olmaz. İşlemden önce e-sim varsa işlemden sonra da çalışmaya devam eder.
Peki bir soru; size konu ile ilgili yazmıştım; yurt dışında çalınan Xiaomi 11 Lite cihazımızın imei'sini kullanacağız. Yalnız sadece 1 tanesini biliyoruz; diğerini ögrenmenin bir yolu var mıdır acaba?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Peki bir soru; size konu ile ilgili yazmıştım; yurt dışında çalınan Xiaomi 11 Lite cihazımızın imei'sini kullanacağız. Yalnız sadece 1 tanesini biliyoruz; diğerini ögrenmenin bir yolu var mıdır acaba?
kutu ya da fatura

Üst Alt