Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pocophon F1 cihazıma bugün OTA üzerinden Android 10 güncellemesini yükledim.Ancak bazı ikonların şekli yuvarlak köşeli iken 90 derece köşeli tam kare haline dönüştü.Değiştirme çabalarıma rağmen başaramadım.Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.Teşekkürler.
Pocophone F1 kullanıyorum tüm bildirimler kilit ekranında görülüyor.Hiçbir sıkıntı yok.İzinlerde ve uygulama ayarlarından tek tek girerek bildirimleri açın
gösterecektir.
6/128 modelini yaklaşık 7 ay kadar önce bugünkü fiyatından 1000 TL. daha ucuza almıştım. Bu süredeki fiyat artışı fazla diğer markaların aynı özelliklere sahip cihazları da bundan ucuz değil. Mİ4' ü kullandığım ve devamında Redmi 5 plus aldığım zamanlarda fiyat artışlarında hızlı bir yükseliş...
Dante : ''Yaş Otuzbeş ortasındayız ömrün'' diyebilmek isterdim.Ama artık çok geç tevellüt 51 ; yetmiş'e merdiven dayamış Xiaomi hastası F1 hayranı ve operatörü
bendeniz teknolojiden pek anlamasamda terkedemeyen +50 kişisi olarak selam sevgi ve saygılar sunarım.
Güncelleme içeriğinde yazdığı gibi en büyük değişiklik '' Game Turbo'' '' L1'' desteği ve ''4K 60ps'' özellikleri.Ancak güncellemeden sonra konuşmalarda karşı taraf
sesin yankı yaptığı şikayetini bildirmektedir.Bu durum nasıl giderilir? İlgilenenlere teşekkür ederim. Global kararlı Poco F1.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Bende aynısı var.Xiaomi Mİ4, Resmi 5 plus , İ6
ve Poco F1.Spigen kılıfla güzel oluyor.
Xiaomi ve Mıuı çok çok hoş.POCO F1
en güzeli. Acizane tavsiyem şimdilik Mİ
hesabına girme.Daha sonra olabilir.Ama
Girdiğin tüm bilgileri not alırsan iyi olur.
Kullandığım...
''Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?'' Evet tercih edilmeli.En azından benim için öyle. Mİ4, Redmi 5 plus ve son olarak Pocophone F1 kullanmaktayım.
Hiçbir problem yaşamadım diyebilirim. Her elektronik cihazda olabilecek şanssızlıklar olabilir. Her cep telefonunda olabildiği gibi. Bu arada...