MİMUTEK kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Android 10

Pocophon F1 cihazıma bugün OTA üzerinden Android 10 güncellemesini yükledim.Ancak bazı ikonların şekli yuvarlak köşeli iken 90 derece köşeli tam kare haline dönüştü.Değiştirme çabalarıma rağmen başaramadım.Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.Teşekkürler.
  2. M

Haber Xiaomi MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu!

Pocophone F1 listede yok. Gelmezse üzülürüm.Umarım gelir.
  3. M

Yardım Kilit Ekranında Bildiririm Görememe

Pocophone F1 kullanıyorum tüm bildirimler kilit ekranında görülüyor.Hiçbir sıkıntı yok.İzinlerde ve uygulama ayarlarından tek tek girerek bildirimleri açın gösterecektir.
  4. M

Soru Pocophone F1

6/128 modelini yaklaşık 7 ay kadar önce bugünkü fiyatından 1000 TL. daha ucuza almıştım. Bu süredeki fiyat artışı fazla diğer markaların aynı özelliklere sahip cihazları da bundan ucuz değil. Mİ4' ü kullandığım ve devamında Redmi 5 plus aldığım zamanlarda fiyat artışlarında hızlı bir yükseliş...
  5. M

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

Dante : ''Yaş Otuzbeş ortasındayız ömrün'' diyebilmek isterdim.Ama artık çok geç tevellüt 51 ; yetmiş'e merdiven dayamış Xiaomi hastası F1 hayranı ve operatörü bendeniz teknolojiden pek anlamasamda terkedemeyen +50 kişisi olarak selam sevgi ve saygılar sunarım.
  6. M

Sohbet Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?

Mİ4 Redmi5 Plus ve Pocophone F1 kullandım sorun yok.
  7. M

Sohbet Sayın Hiddenking'e açık teşekkür

Bu haliyle daha güzel oldu emeğinize sağlık teşekkürler.
  8. M

Soru MIUI V10.2.1.0.0EGMIXM Geldi Güncelleyenler Yorum ?

Güncelleme içeriğinde yazdığı gibi en büyük değişiklik '' Game Turbo'' '' L1'' desteği ve ''4K 60ps'' özellikleri.Ancak güncellemeden sonra konuşmalarda karşı taraf sesin yankı yaptığı şikayetini bildirmektedir.Bu durum nasıl giderilir? İlgilenenlere teşekkür ederim. Global kararlı Poco F1.
  9. M

İnceleme Mi6 ve F1 inceleme karşılaştırma yazısı

Emeğinize elinize sağlık güzel bir karşılaştırma ve değerlendirme.Poco F1'in kendimce bilinmeyen yönlerini öğrendim.Teşekkürler.
  10. M

Sohbet Pocophone F1 ile Foruma Merhaba

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Bende aynısı var.Xiaomi Mİ4, Resmi 5 plus , İ6 ve Poco F1.Spigen kılıfla güzel oluyor. Xiaomi ve Mıuı çok çok hoş.POCO F1 en güzeli. Acizane tavsiyem şimdilik Mİ hesabına girme.Daha sonra olabilir.Ama Girdiğin tüm bilgileri not alırsan iyi olur. Kullandığım...
  11. M

İnceleme Pocophone F1 Aksesuar Önerileri

Pocophone F1 için Spigen marka kılıf aldım çok güzel tam olarak telefona uyum sağladı. Hem ergonamik hemde kullanımı rahat ve el izi tutmuyor.
  12. M

Sohbet Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?

''Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?'' Evet tercih edilmeli.En azından benim için öyle. Mİ4, Redmi 5 plus ve son olarak Pocophone F1 kullanmaktayım. Hiçbir problem yaşamadım diyebilirim. Her elektronik cihazda olabilecek şanssızlıklar olabilir. Her cep telefonunda olabildiği gibi. Bu arada...
  13. M

Sohbet Custom ROM Ekibimiz için Takım ismi anketi!

Takım adı olarak "Star Team" öneriyorum.Başarılar dilerim.
  14. M

Diğer Skorpi neden Mi Max 2 den Mi Max 3’e geçti?

Tebriklerler. Hayırlı olsun sağlıklı günlerde kullanın.
Üst Alt