MIHayranı69 kullanıcısının son içeriği

1. M

İpucu Gece çekim inanamayacaksınız!

Uzun pozlama tekniği değil mi bu? On yıllardır uygulanan bir teknik ancak çoğu cihazda gerekli ayarlar yok ondan herkes yapamaz.
  2. M

Yardım Delta Servis Yine Yaptı Yapacağını

Sahte parça kullanmaları bile yeterli bir sebep bence değişim için. Hadi kapak veya iç parçalar olsa farkına varmazdınız ama bu sefer faka bastılar yaptıkları üçkağıtta.
  3. M

Sohbet Mi note 3 şarj ?

Normal 2 saatlik filmlerden mi izliyorsunuz ? Film izliyorsanız şarjınızın 1 gün gitmesi gayet normal. Cihaz zaten 3500mah bataryaya sahip Xiaomi için orta düzey bir batarya.
  4. M

Yardım Mi5s Unlock %99 sorunu

720 tane saat değil. toplamda 720 saat bekleme süresi veriyor yani saat hediyesi yok monkey~~
  5. M

Yardım Kulaklık jakım bozuk şarj soketinden ses alabilir miyim

Ucuz kablolar bunlar alıp denemekten zarar çıkmaz. Hem yazılımsal bir olay sonuçta o usb'den pc ile veri alıp paylaşabiliyorsunuz değil mi? Olmazsa bile muhakkak bir yazılımı vardır araştırırsanız.
  6. M

Sohbet Mi note 3 şarj ?

Gayet iyi ama siz memnun değil misiniz yoksa ?
  7. M

Soru Stüdyo Işıklandırması neden tüm cihazlar için gelmiyor?

Mi 8 zaten yazılımsal olarak sahip olduğumu donanıma yönelik klasik android'e ilaveten ek bir özellik sunamıyor. Böyle şeyler eklesinler ki Mi 8 insanlar için daha cazip hale gelsin. Çoğu kişi şikayetçi çünkü 3-4bin TL'ye telefon alıyorsun ve donanımı dışında bir sihri yok :^)
  8. M

Yardım Windows 10 sisteminin çok yer kaplaması

windows başlat kısmına arama bölümüne "disk" yazıp "sabit disk bölümleri oluştur" kısmının ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz?
  9. M

Sohbet Kelimelerin İnanılmaz Gücü

Doğru diyorsunuz ama onu bu ülkede her gün otobüs/metroya binmek zorunda olup 7/24 yapabilen biri varsa gelip elinden öpeceğim.
  10. M

Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

Bizim Escobar mı yoksa : P
  11. M

Soru R5+ miui 10.kaç şuan da

Antirollback yok mu cihazda ? Varsa eğer cihaz kilitlenebilir. Forumda ARB öğrenmeye yönelik başlıklar var onlara bakın.
  12. M

MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
  13. M

Güncel sürümdesiniz şu anda.
  14. M

Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

Hocam o zaman geriye bir tek Android One bir cihaz almak lazım pure android diye tabir ettiklerinden : ) En güvenilir android saf androiddir sanırım haha--
  15. M

Yardım Redmi 5 plus 9.2.6.0.0 fake rom

Romun bile sahtesini yapmışlar. Teknoloji çok kötüye gidiyor. Vah vah : ((
Üst Alt