MI'ER kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım MI Notlar açılmıyor acil yardım lütfen....

Uygulamanın uyandırılma yollarını Greenify uygulamasıyla kesmiştim ve uygulama açılmamıştı. Yeniden bu yolları bağladım ve bir not daha yazmıştım. Şimdi de notlara ihtiyacım var ama "android.process.media" ile duruyor ve hiç açılmıyor. Önemli notlarım vardı o yüzden acil desteğe ihtiyacım var...
  2. M

Çözüldü Xiaomi Redmi 4X boot stuck (sıkışma) oldu

Redmi 4X için MIUI 11.0.2.0 Kararlı ROM'u indirdim. TWRP ile kurdum ve telefon takılı kaldı. Ne telefon açılıyor ne de Recovery (TWRP). Sadece Fastboot moduna girebiliyor. "fastboot erase system" yapmayı denedim ama sonuç vermedi. Bunu Fastboot ile kurtarabilir miyim?
  3. M

Yardım Redmi Note 8 bilgisayara bağlanmıyor (uzmanlık gerektirir).

Android 11 güncellemesi ile dosyalara erişime kısıtlama geldi bilirsiniz. Yalnızca telefon içinde değil, bilgisayara da artık bağlayamıyorum. ADB hâlâ aktif. Bunun sürücülerle alakası yok bu kesin. Sorun telefonda. Google Files uygulamasını kaldırmam işe yaramadı. Telefonu yeniden başlatınca da...
  4. M

Yardım Telefonum açılmıyor (Tam anlamıyla).

Video izlerken aniden telefonum sıfırlanmış gibi kilitlendi. Normalde SIM kartla açabiliyordum ama WIFI ile de girebiliyorum. Doğru şifre ile aktive edince kayboluyor ama daha nefes bile alamadan yeniden kilitliyor. Yeniden başlatmak işe yaramadı. Sistem uygulamalarından biri takıntı yaptı...
  5. M

Çözüldü Batarya Grafiği kısa görünüyor...

Ayarlar uygulamasının batarya sekmesindeki pil tüketim grafiği normalde 24 saat falan oluyordu. Ancak bir gün internette dolaşırken telefonum beyin şoku geçirmiş gibi oldu, ram dayanamadı ve sistem geçici olarak çöktü (MIUI logosu göründü). Sonra yeniden başlatınca eski haline geri döndü ancak...
  6. M

Çözüldü createTarFork() process ended with ERROR=255 hatası [ÇÖZÜLDÜ]

Terminal'da (TWRP'de çünkü rom yüklemek için her zamanki gibi format atmak zorunda kaldım) su ya da pm remove-user 999 yazıyorum ama sh: pm: not found hatası veriyor ne yapacağım? Not: USB bellekten denediğimde işlem %3'te, telefon hafızasından yapınca %93'te hata (ERROR:255) veriyor. (Ayrıca)...
  7. M

Yardım Güncelleme kuruldu ama açılmıyor.

Ben sürüm 12.0.2.0 global beta (Android 11) kullanıyordum. Sonra beta olmayan sürümünü twrp ile kurdum (https://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.RCOMIXM/miui_GINKGOGlobal_V12.0.2.0.RCOMIXM_95e3ba801c_11.0.zip). Ancak Redmi logosu iki kere göründükten sonra yeniden recovery modunu (twrp) açtı. Bu...
  8. M

Yardım MIUI kilit açma durumu kontrolden çıktı!

Daha önce şu sayfadaki (MIUI 12 - [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.4.22 Ota Update) romu kurmuştum, sonra memnun kalmadım eski roma (12.0.4.0 Global) geri döndüm [bu süreçte twrp ile format ile baya uğraştım]. Özellikle Notepad ++ programı ile twrp'deki ERROR 7'yi iki paragrafı...
  9. M

Yardım Bölünen uygulamalar yer değiştirmiyor

Ben yaklaşık 2 sene önce ve daha önceki dönemlerde Redmi 4X kullanıyordum ve MIUI 11 vardı, ekran bölünürken ortadaki beyaz çubuğa iki kere dokununca bölünen uygulamaların yeri değişiyordu; üstteki alta alttaki üste... Ama şimdi Redmi Note 8 kullanıyorum, MIUI 12.0.4.0 ama beyaz çubuğa dokununca...
  10. M

Çözüldü SafetyNet Onaylama Başarısız nasıl çözülüyor?

Redmi Note 8 kullanıyorum ve Magisk Manager'da baştan beridir SafetyNet onaylama hatası veriyordu. Sonradan "MagiskHide Props Config" modülü kurdum ama durum aynı. Ayrıca "basicIntegrity" ve "ctsProfile" değerleri de false yani kapalı. "evalType" değeri ise Basic modunda.
  11. M

Çözüldü ERROR: 1 beni öldürüyor!

Ben Redmi Note 8 kullanıyorum. SuperSu kurmak istiyorum önüme gelmeyen hata kalmadı. Herşeyi silip ROM versiyonunu düşürdüm, oldu; sonra "Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_11.02.2020.zip"i kurup "E: Unable to decrypt FBE device" sorununu giderdim. Ardından boot.img dosyasını TWRP'de flaşlayıp...
Üst Alt