Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bı ara düzeldi gibi oldu bugün yine %75 te takili kaldı açıp kapattım birden %54 e düştü anormal şekilde bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu kalibrasyon demedim yine olmadı napcam ya ?
2 sene oldu alalı bataryamda sorun var sanırım çözemedim şarj dolarken gayet iyi doluyor hızlı onda sorun yok ama telefonu kullanırken pil.seviyem 15 dkka da iniyor mesala şuan %46 da takılı kaldı kalibrasyon da yaptım ama aynı bir de şunu farkettim ben telefon önceden elime almadigim zamanlarda...
Ekran sürem de gayet iyi değil mi arkadaşlar ama benim yine düzelmedi telefon ile oynadığım zaman düşüyor oda 15 dakkada anca batarya ile ilgili mi bu sorun yoksa kalibrasyon mu?
Batarya değişimi yaptırsam orijinal batarya takarlar mi acaba şuan %47 de takılı kaldı yine :( burada ki batarya kalibrasyonu ile ilgili olan. Herşeyi yaptim fakat düzelmedi ? Ama batarya testi yapınca da good yazıyor değişim gerekiyor mu başka nasıl anlayabilirim şuan sadece kalibrasyon...
2 saat oldu elimde oynadım sosyal medyaya girdim ettim YouTube de birşeyler izledim ama halen pil yüzdesi düşmedi bu sorun bataryadan mi kaynaklı 2 sene oldu ama sinir olmaya başladım bu duruma bunun sorunu ne olabilir?
Ekran süresi %61 e çıkıyor normal mi bu durum ön bellek temizle dediğim zaman düşüş oluyor du ekranini da yeni değişim oldu hayalet ekran çıkınca şimdi bu sorun neden oluyor?
Merhaba dün birşey farkettim normalde pil hızlı giderdi neyse %38 de tıkandı dibi görmedi sabaha da düşer dedim baktım aynı kaldı ama şarja taktım sabah hızlı doldu fakat anlamadım su hızlı giden şarj şimdi tıkanıyor zorlaniyor gbi 2 dkka elimde olsun hemen düşüyordu şimdi ise 5 dkka da...
Dün akşam farkettim normal şarjı hızlı bitiyordu ama %38 de kaldı dün gece dibe düşmedi takıldı sanki sabah şarj ettim hızlı doldu neyse şuan %82 fakat 5 dkkada iniyor önceden hızlı çabuk bitiyordu yeni güncelleme geleceği için mi böyle sorun oluyor şuan güncellemesi 12.03 böyle Sorun yaşayan...
Pil sağlığına bakıyorum baktıkça ekran surem %41 oluyor son bı kaç gündür böyle önceden ön bellek temizle resimde düşüş olur du şimdi sabit kalıyor sinir bozucu oldu xiomi resmi note 8 kullanıyorum sebebi ne olabilir ?