micropod kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Globalden eu ya çevirdim xda daki anlatimla. Şimdi hiçbir tema uymuyor ya sinirim bozuldu statusbar simgeleri yamuk yumuk. Gitti güzelim temam 😁
  2. M

Yardım SM-F721N Flip 4 Server Kayıt ve Bölge Değiştirme

Selamlar hocalar, Bir delilik ettim anneme koreden uyguna Flip 4 aldım ama TR dil desteği yarım yamalak tam sistem türkçe olmuyor şaka gibi. Şimdi buna hem kayıt hem de mümkünse TR Firmware çaktırmak istiyorum zira ben yapamadım PIT sorunları sebebiyle. Bu konuda yardımcı olabilecek bir...
  3. M

Soru Mi pad 5 hızlı sarj

Iyi forumlar, Elimde xiaomi telefonum için kullandığım 33watt şarj aletim var ama ne yaptıysam tableti şarj etmiyor. Bildiğim kadarıyla 33watt desteği var. Yabancı forumlarda da kullananlar var. Elinde Türkiye cihazı olup aynı sorunu yaşayan var mı diye merak ettim. Belki region lock falan...
  4. M

Yardım 4.5g var ama net yok

Telefon tr kayıtlı garantili rootsuz temiz düz telefon, annemin, memlekete gitti 2 gündür 4.5g var olmasına rağmen ne internet sitesi açılıyor ne insta ne Twitter ne face. WhatsApp mesajları gidip geliyor, arama yaparken HD oluyor ama diğer türlü internet yok. Ayarları sıfırladık, Vodafone...
  5. M

Soru Miui 12 Stock Global Simge Değiştirememe Sorunu

İyi akşamlar millet, Bu sorun eski romlarda da vardı, bunun için hatta bir magisk zip vardı ama pc de bulamadım. Bazı iconlar themes üzerinden yüklenen tema ile değişmesi gerekirken değişmiyor. Contacts falan değil, telegram WhatsApp, yüklenen temada bunların simgeleri çok farklı ama...
  6. M

Yardım Parmakizi Custom Rom sonrası düzgün işlemiyor

Başlıkta dediği gibi beyler, bir anda gitti, magisk geri döndüm parmak izi bir algılıyor bir algılamıyor, tanıması tam işkence, sildim baştan yükledim kalibrasyon yaptım nafile Sonra 10.3 vardı global elimde onu yükledim canavar gibi çalıştı, magiske geri döndüm yine aynı, çözemedim bir türlü...
  7. M

Soru Xiaomi.eu Rom kullanan arkadaşlar

Masik p kullandım gelen aramalar hep tam ekran açıyor diye miuimix mıdır nedir onu deniyorum şimdi beğenmedim xiaomi.eu deneyeyim diyorum da, stable release te haziran temmuz şimdi bilemedim en son weekly mi yuklesem yoksa stable mi, Kullanan arkadaşlar var mı aramızda? Birde eu Rom eu Rom...
  8. M

Yardım Ani vowifi çalışmama sorunu

Selamlar, 2 dk öncesine kadar sorun yoktu, biraz ince arama yapmam gerekti vowifi açıkken arama yapmaya çalıştığımda arama sonlandırıldı diyor direk. Vodafone hattım, telefonu kaç defa kapattım açtım aynı sonuç, vowifi aktif ama aramıyor. Genel bir sorun mu var acaba 1600162579 Durum bu...
Üst Alt