Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalara,
9S Cihazımda şuan Miui 14 sürümü yüklü fakat cihaz çok yavaşlamış durumda ben kutudan çıktığı Miui 11'i yüklemek istiyorum cihazda şuan bl vs kapalı işlemsiz tr cihazı herhangi bir problem olmadan sürüm düşürebilir miyim ve nasıl yapabilirim?
Öyle tabiki de fakat her kullanıcı da pek bilinçli değil bu konularda.
Hocam senden bir ricam olacak çekirdek sürümüne 5 defa tıklayınca açılan donanım test menüsünden ekran paneli ne olarak gözüküyor ekran görüntüsü atabilir misin. Ekranın yetkili serviste mi değişmişti?
pil evet bitikdir durumuna göre deji alırım büyük ihtimalle.
Ekran işi için şöyle cihazı dolap üzerinden alacağım ekran yanıkları için fotoğraf isterim duruma göre iade de ederim.
Arkadaşlar merhabalar 2.el mi9 almayı düşünüyorum sizce alınır mı herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Önceden note 6 pro kullanıyordum emmc sorununundan dolayı sattım mi 9 içinde var mıdır böyle bir durum.
Arkadaşlar merhabalar yurt dışı olarak note 10 pro almayı düşünüyorum fakat sizlere bir sorum olacak repair işleminden sonra yapılan her güncellemede veya yükleyeceğim herhangi bir custom rom sonrası modem dosyası flashlamam gerekiyor mu gerekiyorsa her rom için düzenlenmiş farklı bir modem...
Arkadaşlar merhaba note 11 pro cihaz aldım fakat imei işini araştırdığımda bu cihaz için yazılım ile kalıcı kayıt yokmus sizce bundan sonra bu cihaz için yazılım ile kalıcı kayıt gelir mi birde bu cihazda direnç değişimi yapanlar var mıdır bir sorun yaşatıyor mu eğer sorun olacaksa iade edip...
Arkadaşlar merhabalar ortalama 4-5 ay önce cihazıma ilk defa root atıp ardından rog rom kurdum ,kurduktan sonra cihazda mobil veri hızı ciddi anlamda düştü hatta bazen bağlantı var gibi gözüküp hızın 0 olması gibi durumlar oluyor rog dan sonra arrrow12 pe12 havoc11 pe11 gibi romlar kullandım hız...