miço40 kullanıcısının son içeriği

1. miço40

Soru Sürüm Düşürme Hk.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bu arb olayından falan etkileniyor mu 9s ler
  2. miço40

Soru Sürüm Düşürme Hk.

Hocam peki bl açtıktan sonra nasıl yapacağız pc falan gerekiyor mu?
  3. miço40

Soru Sürüm Düşürme Hk.

Merhabalara, 9S Cihazımda şuan Miui 14 sürümü yüklü fakat cihaz çok yavaşlamış durumda ben kutudan çıktığı Miui 11'i yüklemek istiyorum cihazda şuan bl vs kapalı işlemsiz tr cihazı herhangi bir problem olmadan sürüm düşürebilir miyim ve nasıl yapabilirim?
  4. miço40

Soru Mİ9 2022'de Alınır mı?

3300TL Şuanlık garanti olaylarından dolayı vazgeçtim gibi garantili cihaz arıyorum bende.
  5. miço40

Pil nasıl hocam ortalama kac saat ekran süresi alıyorsun
  6. miço40

Öyle tabiki de fakat her kullanıcı da pek bilinçli değil bu konularda. Hocam senden bir ricam olacak çekirdek sürümüne 5 defa tıklayınca açılan donanım test menüsünden ekran paneli ne olarak gözüküyor ekran görüntüsü atabilir misin. Ekranın yetkili serviste mi değişmişti?
  7. miço40

Anladım peki ayarlardan ekran panelinin yazdığı donanım test ekranında yan sanayi ekran bilgisi olarak ne gözükür önceden karsılastınız mı?
  8. miço40

Açıkcası temiz bir cihaz buldum fakat ekranı yakın zamanda değişmiş ve orijinal olduğunu iddia ediyor yan sanayi ekranlarda parmak izi çalışıyor mu
  9. miço40

pil evet bitikdir durumuna göre deji alırım büyük ihtimalle. Ekran işi için şöyle cihazı dolap üzerinden alacağım ekran yanıkları için fotoğraf isterim duruma göre iade de ederim.
  10. miço40

Arkadaşlar merhabalar 2.el mi9 almayı düşünüyorum sizce alınır mı herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Önceden note 6 pro kullanıyordum emmc sorununundan dolayı sattım mi 9 içinde var mıdır böyle bir durum.
  11. miço40

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Arkadaşlar merhabalar yurt dışı olarak note 10 pro almayı düşünüyorum fakat sizlere bir sorum olacak repair işleminden sonra yapılan her güncellemede veya yükleyeceğim herhangi bir custom rom sonrası modem dosyası flashlamam gerekiyor mu gerekiyorsa her rom için düzenlenmiş farklı bir modem...
  12. miço40

Soru Note 11 Pro 4G İmei Repair

Hocam yazımlım ile kalıcı gelir mi peki birde siz direnç değişimi yapıyor musunuz?
  13. miço40

Soru Note 11 Pro 4G İmei Repair

Arkadaşlar merhaba note 11 pro cihaz aldım fakat imei işini araştırdığımda bu cihaz için yazılım ile kalıcı kayıt yokmus sizce bundan sonra bu cihaz için yazılım ile kalıcı kayıt gelir mi birde bu cihazda direnç değişimi yapanlar var mıdır bir sorun yaşatıyor mu eğer sorun olacaksa iade edip...
  14. miço40

Soru Rom sonrası mobil veri hızı

Arkadaşlar merhabalar ortalama 4-5 ay önce cihazıma ilk defa root atıp ardından rog rom kurdum ,kurduktan sonra cihazda mobil veri hızı ciddi anlamda düştü hatta bazen bağlantı var gibi gözüküp hızın 0 olması gibi durumlar oluyor rog dan sonra arrrow12 pe12 havoc11 pe11 gibi romlar kullandım hız...
  15. miço40

ArrowOS Splitly - OFFICIAL | Android 12

Teşekkür ederim hocam Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt