Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bazı uygulamalar da ekran görüntüsü alamama sorunu ile karşılaştırdım bu sorun için forumda konu bulamadım eğer varsa yorumlarda belirtebilirsiniz .
Xposed modülü kullanarak bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz Netflix olsun banka uygulamaları olsun istediginiz yerde SS ve...
Miui hesabıma giriş yapamıyorum şifre doğru olduğu halde tarayıcıdan aynı sifreden giriş yapıyorum format data yaptım şimdi de şifre yanlış diyor yardimci olabilcek var mı
1. Merhaba arkadaşlar bu miui12 yüklendikten sonra Netflix de ses var görüntü yok sorunu ile karşılaştım kötü bir durum araştırmalarım sonucu eski ama etkilli bir çözüm buldum xiaomi.eu miui12 beta note 8 ginkgo cihazımda denedim ve başarılı sonuç aldım bu durumdan rahatsız olan arkadaşlar...
Yani şuan note 8 pro kullanıyorum resim kalite olarak gerçekten çok iyi ve yazılım konusunda Samsung dan daha iyi Samsung sulu boya gibi resmen çıkarıyor artı olarak iPhone 8 plus ile gece ve gündüz karşılaştırması yaptık aralarında dağlar kadar fark var di renkler daha doygun sadece iPhone da...
Note 4 note6 pro ve mi 9 we cihazları denendi note 6 pro da telefon sıfırlandı mi 9 de ve note 4 de sifirlanma işlemi olmadi Burdan açmış olduğum konudan adımları sırayla yaparsanız süre sınırı olmadan bl kilidini açabilir siniz
Hayır silinmez twrp ile silinmez zaten fabrika ayarlarına orjînal recovery den yapmazsan imei gitmez ama Android 10 ile miui 11 geliyor o yüzden gitme gibi Bi ihtimal olabilir bilgim yok
Yanlış değil kardeşim hiç bir şekilde süre sınırı yok ve o kadar kişi bu yöntemle yaptı ben yaptım az öncede yapan Bi arkadaş çıktı iki telefonu hiç bir şekilde başvuru yapmadan direk bl kilidini açtım note 6 pro da da deneyeceğim