mhmtsyk kullanıcısının son içeriği

1. mhmtsyk

Yardım Parmak izi sorunu

Selamünaleyküm; Redmi note 12 pro 5G cihazımda yanlızca sağ baş parmağımın parmak izi tanımlı olmasına rağmen son güncellemeden sonra sol işaret parmağımın ucu ile ekran kilidine dokunduğumda ara sıra parmak izi tanımlıymış gibi ekranı açıyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda. Miui...
  2. mhmtsyk

Yardım Poco F3 MİUİ Kamera sorunu

Selamünaleyküm arkadaşlar cihazım poco f3 miui13 eu rom kullanıyorum ancak videoda da görüldüğü üzere video modlarına geçiş yapıp kayıt yapmak istediğimde hata veriyor ve önbelleği temizleyene kadar kamerayı bir daha kullanamıyorum. Normal fotoğraf ve video çekimi yaparken sorun yok. Sadece...
  3. mhmtsyk

Yardım İmei kayıt veya pasaport kayıt

Selamünaleyküm elimde poco f3 cihazım var bildiğim kadarıyla henüz imei atılmıyor kendime ait pasaportum da yok mart ayında da 2 simin kayıt süresi doluyor ne yapmalıyım yardım edebilecek olan var mı?
  4. mhmtsyk

Çözüldü Cam2 api sorunu

Selamünaleyküm herkese sağlıklı günler cihazım mi6 eu beta rom yüklü magisk v20.2 sürümü var ancak *#*#0610#*#* veya magiskten cam2api enabler modülünü yüklesem de cam2 api aktif olmuyor farklı magisk sürümlerini de denedim ancak sonuç başarısız. Sebebi ne olabilir?
  5. mhmtsyk

Yardım Mi6 kendiliğinden gelen ses ikonu

Selamünaleyküm arkadaşlar. 3 gün önce telefonumda ses açma kapama ikonu kendi kendine ekrana gelmeye ve ses açma ile power tuşu çalışmamaya başladı. Ardından telefon twrp arayüzüne geçti ve altta modification diye bir yazı çıktı ve dokunmatik işlemez oldu. Sonra cihaz sürekli kendini yeniden...
  6. mhmtsyk

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Aşağıdaki linkteki romu indirip kurun https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.11.7/xiaomi.eu_multi_MI6_9.11.7_v11-9.zip/download
  7. mhmtsyk

Sohbet Vefat

Başınız sağolsun Allah Rahmet etsin.
  8. mhmtsyk

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Türkçe seçeneği mevcuttur.
  9. mhmtsyk

Soru Yurtdişi alinan Mi 9 imei atilabiliyor mu?

Arkadaşıma yurtdışı global mi9 aldık ve daha gecen hafta imei atıldı. Sorunsuz kullanıyor. Dilerseniz Çağlayan da yaptırdığımız yerin bilgisini özelden yazabilirim
  10. mhmtsyk

Soru gece yatarken ultra pil tasarrufu modu açma

Doğrudur yanlış anlamışım ancak üslubunuz hiç hoş değil lütfen daha dikkatli olun.
  11. mhmtsyk

Soru gece yatarken ultra pil tasarrufu modu açma

Cihazım mi6 miui11 eu global beta kullanıyorum bende var.
  12. mhmtsyk

Duyuru MIUI Türkiye Katkıları ile; secyukle.com Hizmete açılmıştır.

Hayırlı olsun. İhtiyacı karşılayacağını düşünüyorum. Allah muvaffak kılsın inşallah.
  13. mhmtsyk

MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Türkiye Saati ile 09:30 diye biliyorum.
  14. mhmtsyk

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Emeği geçenlere teşekkür ederim. Daha kolay ve erişilebilir olmuş.
  15. mhmtsyk

Yardım Bu hatanın nedeni ne arkadaşlar?

Hayır kurum bilgisayarlarinda bazı işlem ve programlara güvenlik için erişim kisitlanmistir. Sorun bu
Üst Alt