Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm;
Redmi note 12 pro 5G cihazımda yanlızca sağ baş parmağımın parmak izi tanımlı olmasına rağmen son güncellemeden sonra sol işaret parmağımın ucu ile ekran kilidine dokunduğumda ara sıra parmak izi tanımlıymış gibi ekranı açıyor.
Böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda.
Miui...
Selamünaleyküm arkadaşlar cihazım poco f3 miui13 eu rom kullanıyorum ancak videoda da görüldüğü üzere video modlarına geçiş yapıp kayıt yapmak istediğimde hata veriyor ve önbelleği temizleyene kadar kamerayı bir daha kullanamıyorum.
Normal fotoğraf ve video çekimi yaparken sorun yok. Sadece...
Selamünaleyküm elimde poco f3 cihazım var bildiğim kadarıyla henüz imei atılmıyor kendime ait pasaportum da yok mart ayında da 2 simin kayıt süresi doluyor ne yapmalıyım yardım edebilecek olan var mı?
Selamünaleyküm herkese sağlıklı günler cihazım mi6 eu beta rom yüklü magisk v20.2 sürümü var ancak *#*#0610#*#* veya magiskten cam2api enabler modülünü yüklesem de cam2 api aktif olmuyor farklı magisk sürümlerini de denedim ancak sonuç başarısız. Sebebi ne olabilir?
Selamünaleyküm arkadaşlar. 3 gün önce telefonumda ses açma kapama ikonu kendi kendine ekrana gelmeye ve ses açma ile power tuşu çalışmamaya başladı. Ardından telefon twrp arayüzüne geçti ve altta modification diye bir yazı çıktı ve dokunmatik işlemez oldu.
Sonra cihaz sürekli kendini yeniden...
Arkadaşıma yurtdışı global mi9 aldık ve daha gecen hafta imei atıldı. Sorunsuz kullanıyor. Dilerseniz Çağlayan da yaptırdığımız yerin bilgisini özelden yazabilirim