mhmtlarsln27 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 9t Donma Sorunu

Merhabalar.Yaklaşık 2 aydır mi 9t kullanıyorum ve genel olarak oldukçe memnunum.Ama son 1 aydır başıma gelen bir sorun hakkında yardım almak istedim.Cihaz durduk yere donuyor.Ekranı kilitleyip açıyorum ki burda parmak izi vs istemeden açılıyor . Açılınca da siyah bir ekran oluyor arkada ve ekran...
  2. M

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Hocam full seste mi oluyor bilmiyorum ama bana daha çok canı ne zaman isterse o zaman gidiyor gibi geldi :) 1561630376 Hocam ben mi 8 se den bu cihaza sırf falan uğraşmamak için geçtim ama yine rom işlerine yöneleceğim galiba
  3. M

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Merhabalar. Bu aralar çok sık yaşadığım bir sorun için yardımınıza ihtiyacım var. Cihazını alalı daha 2 hafta oldu. Kulaklıkla müzik dinlerken birden bire cızırtı sesi geliyor ve ses gidiyor. Sonra kapatıp açınca geri düzeliyor ama sonra tekrar aynı. Telefonda mı sorun var dönüştürücüde mi bilemedim
  4. M

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocam 9.6.13de de sim kart sorunu var diyorlar Aslında 10.3.1.0 a geçmeyi düşünüyordum ama onda da aynı sorundan bahsediyorlar emin olamadım ben de
  5. M

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Ne yapmam lazım bilen yok mu hocalarım.
  6. M

Merhabalar. 10.2.1.0 stabil rom kullanıyorum. Bu aralar telefonda bir şey fark ettim. Kendi kendine bazı yerler İngilizce olmuş ayarlarda vs. Neden olmuş olabilir
  7. M

Uygulama Mi 8 SE Google Kamera (güncel)

Magisk in nasıl kurulup kullanıldığını bile bilmiyormuşum hocam ben :) Rica etsem konusu varsa yönlendirir misiniz ya da anlatabilir misiniz
  8. M

Uygulama Mi 8 SE Google Kamera (güncel)

Merhaba eu 10.2.1.0 stabil kullanıyorum. G cam bu romda nasıl çalışıyor test eden var mı? Bir de magiskten nasıl flashlayacağım bilmiyorum yardım eder misiniz
  9. M

Hocam ben Twrp den 10.2.1.0 stabil romu direkt flashladım. Şu an gayet iyi çalışıyor sorun yok. System cache yapmadığım için yüklediğim Twrp de duruyor şu an. System, cache yapınca telefonun içindeki her şey siliniyor galiba romu otg ile usbden yüklemek gerekiyor galiba. Bir de twrpyi de yine...
  10. M

Hocam bazıları flashtooldan sıfırdan rom kurman gerek falan demiş Şimdi ben normal rom yükler gibi stabil romu twrpden direkt yükleyebilir miyim
  11. M

Hocam o konuyu okudum zaten ama bu beta romdan stabil roma geçişi bir türlü bulamadım
  12. M

Merhabalar. Telefonu daha yeni aldım ve içinde 8.7.29 beta yüklü. Ben 10.3.1.0 kararlı romu yükleyebilir miyim? Yoksa beta rom mu yüklemek lazım yine Bir de Twrp nasıl yükleyeceğim yönlendirebilir misiniz?
  13. M

Rom Mi 8 se güncelleme hakkında

Hocam 10.3. 1. 0 romu se için çıkmamış gibi gördüm ama bu rom da beta sürümü mü? Yoksa en düzgün çalışan rom hangisidir acaba 1558993705 Ve bir de bendeki beta rom, ben stabil geçmek istiyorum nasıl yapacağım hocam
  14. M

Anladım hocam. Şu an yapmam gereken telefona Twrp yükleyip stabil romu yüklemek demi?
  15. M

Hocam peki imei attırmak istediğimde tekrar Android 8e dönebiliyor muyuz? Ben Android 9da rom atılmıyor diye biliyorum
Üst Alt