Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.Yaklaşık 2 aydır mi 9t kullanıyorum ve genel olarak oldukçe memnunum.Ama son 1 aydır başıma gelen bir sorun hakkında yardım almak istedim.Cihaz durduk yere donuyor.Ekranı kilitleyip açıyorum ki burda parmak izi vs istemeden açılıyor . Açılınca da siyah bir ekran oluyor arkada ve ekran...
Hocam full seste mi oluyor bilmiyorum ama bana daha çok canı ne zaman isterse o zaman gidiyor gibi geldi :)
1561630376
Hocam ben mi 8 se den bu cihaza sırf falan uğraşmamak için geçtim ama yine rom işlerine yöneleceğim galiba
Merhabalar. Bu aralar çok sık yaşadığım bir sorun için yardımınıza ihtiyacım var. Cihazını alalı daha 2 hafta oldu. Kulaklıkla müzik dinlerken birden bire cızırtı sesi geliyor ve ses gidiyor. Sonra kapatıp açınca geri düzeliyor ama sonra tekrar aynı. Telefonda mı sorun var dönüştürücüde mi bilemedim
Merhabalar. 10.2.1.0 stabil rom kullanıyorum. Bu aralar telefonda bir şey fark ettim. Kendi kendine bazı yerler İngilizce olmuş ayarlarda vs. Neden olmuş olabilir
Merhaba eu 10.2.1.0 stabil kullanıyorum. G cam bu romda nasıl çalışıyor test eden var mı?
Bir de magiskten nasıl flashlayacağım bilmiyorum yardım eder misiniz
Hocam ben Twrp den 10.2.1.0 stabil romu direkt flashladım. Şu an gayet iyi çalışıyor sorun yok. System cache yapmadığım için yüklediğim Twrp de duruyor şu an. System, cache yapınca telefonun içindeki her şey siliniyor galiba romu otg ile usbden yüklemek gerekiyor galiba. Bir de twrpyi de yine...
Merhabalar. Telefonu daha yeni aldım ve içinde 8.7.29 beta yüklü. Ben 10.3.1.0 kararlı romu yükleyebilir miyim? Yoksa beta rom mu yüklemek lazım yine
Bir de Twrp nasıl yükleyeceğim yönlendirebilir misiniz?
Hocam 10.3. 1. 0 romu se için çıkmamış gibi gördüm ama bu rom da beta sürümü mü? Yoksa en düzgün çalışan rom hangisidir acaba
1558993705
Ve bir de bendeki beta rom, ben stabil geçmek istiyorum nasıl yapacağım hocam