Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a değerli forum üyeleri telefon şarjdayken baktım recovery e atmış reboot yapmama rağmen hiçbirşekilde çıkamıyorum reboot dan sonra tekrardan recovery e atıyor nv data hatası değil yurt içi cihaz acil yardımcı olurmusunuz
S.a değerli forum üyeleri bu sorunla ilk olarak fastboot rom yüklemeye çalışırken karşılaştım önceden aynı bilgisayarla hatasız bir şekilde rom yükleyebilirken şuan 0. saniyede flash done diyip hiçbirşey yükleyemiyrum adb den bl sorguladığımda bu hatayı alıyorum
belki pc driverlarından kaynaklı...
S.a değerli forum üyeleri. Clhazım redmi note 12 pro 5g cihaza twrp den herhangibir şey yükleyince cihaz soft brick oluyor root atıyorum fastbootda kalıyor fastbootdan boot.img flashlıyorum açılmıyor yine fastboota atıyo illa bir daha rom yüklemem gerek bu neden oluyor twrp offical...
S.a değerli hocalarım işcep indirmiştim kurulum için bi baktım işcep root izni istiyor normalde root olduğundan banka uygulamalarının açılmaması lazım iş bankası izin istiyor bunun sebebi ne olabilir?
S.a değerli forum üyeleri elimde redmi 8a telefon var ekran kırık ekranın kırık yerlerinde sarılık var ekranda hiçbir sıkıntı yok çalışıyor sorum şu sadece cam değişikliği yaparsak bu sarılıklar giderim camın baskı yapması sonucumu oluyor? Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim
S. A değerli forum üyeleri elimde Bi arkadaşın samsung telefonu var root ile imei atılmış ve magisk kullanmışlar v23 baktığımda magisk uygulaması yok uygulamalar root tan dolayı açılmıyor 2 tane sorum olucak şimdi magisk uygulaması olmadığından magiskin v23 nü yüklediğim zaman reboot yapmak...
Telefonu rootlamak istiyorum şuan MIUI 14.0.5 sürümü var telefonda telefona 14.0.1 şeklinde yüklemiştim romu. Şimdi 14.0.1 deki romun içinden boot.img dosyasını alıp magiskte yamaladıktan sonra tekrar telefona yüklersem sıkıntı çıkar mı sürümden dolayı
Beyler ben Çin romuna geçmek istiyorum da Google servisleri indirme hakkında pek bilgim yok şu videoda bi abimiz yapmış bu yöntemle Google play yüklenebilir mi
Bl kilidini açıcaktım 7 günlük süre doldu telefon numarasının ekli olduğunu zannediyordum ama değilmiş eklemeye çalıştığımda doğrulama kodu gelmiyor yardımcı olur musunuz?
Redmi note 12 pro 5g cihazımda hint rom yüklü rom değiştirmek istiyorum hangi rom daha stabil performans ve pil açısından daha iyi bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?