mfugur kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım MODEM meta "connect to md" hatası

Merhaba uzak bağlantı ile poco m4 pro 4g için fiyat verebilir misiniz?
  2. M

Çözüldü Mi 10 Lite zoom sürekli yeniden başlıyor.

Son sürüm miui çin romu edl den yetkili hesapla yüklenerek sorun çözüldü.
  3. M

Hayır.Çözülmedi.Yetkili hesapla edl den flash ta işe yaramadı."eng rom" çıkana kadar bekleyecek.
  4. M

Yardım mı8 se icin yetkılı hesap lazım yardım edermısınız

https://bigota.d.miui.com/V10.0.1.0.OEBCNFH/sirius_images_V10.0.1.0.OEBCNFH_20180824.0000.00_8.1_cn_8433266209.tgz bu romu edl den yüklemeyi deneyin. Dikkat edeceğiniz bir nokta var>edl ye aldıktan sonra flashı başlatmak için zaman kaybetmemelisiniz.Birde rom ve flashtool C: ana dizinde olsun.
  5. M

Yetkili hesap bulamazsınız çok zor.Box-dongle-kredi ile yapılıyor bu işler.Bir de edl son çare önce diğer seçenekleri tüketmek lazım. pc tanımıyor diyorsunuz, algılıyor da tanımıyorsa sürücü sorununuz vardır.Agılamıyorsa,farklı usb kablo,farklı usb port hatta başka pc de bakmalısınız.Fastboot...
  6. M

Halledebildiniz mi? Bootloader açık mı fastboota giriyor mu?
  7. M

Son durumu bootloder kilitlendi.Son sürüm stabil çin romu yüklü.Yine tam açılacakken yeniden başlıyor.Çince racovery ve fastboota giriyor. Flashtool pro ile mi asistan üzerinden son sürüm recovery rom da yüklendi sonuç aynı. Uzaktan erişimle Yetkili hesapla kilit açılıp,twrp yüklenebilirmi...
  8. M

sonuç aynı döngü devam ediyor.
  9. M

Şu an dışarıdayım.Akşam tekrar deneyip sonucu bildiririm.Teşekkürler öneri için.
  10. M

Miui 12 haftalık ve kararlı romların birkaçını denedim olmadı.(sorun başlamadan önce kurulabiliyordu ve sıkıntı olmamıştı)Flastool veya twrp ile sorunsuz olarak rom yükleme işlemi bitiyor.(twrp ile format+Wipe işlemleri dahil)(Flashtool ile "flash_all.bat" seçeneğiyle) ama sonuç aynı. Misal...
  11. M

İlk başlangıçta miui 12 stabil eu sürüm yüklüydü .roottu şuydu buydu derken göçtü.Acaba kurtarırmı diye Flashtool ile çin miui 11 stabil romu yüklendi ve döngüye girdi. Kilit açık twrp yüklenebiliyor kalıcı olmuyor.twrp den temiz kurulum yapılsa da fastboot çin romu kursanda döngü devam...
  12. M

Soru MiFlash "Erase Boot Error" Hatası

Sorununuz çözülmediyse veya aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşa çin romu yüklemek için şöyle bir öneride bulunabilirim. Telefonunuz fastboot ta açılıyor ve bilgisayarınıza sürücülerin yüklü olduğunu varsayıyorum. Buradan "XiaoMiFlash.7z" flash toolu indirin. Bu bağlantıdan...
  13. M

Uygulama Xiaomi Utility Tool 2020

2.5.0 sürümü https://mega.nz/file/6Y1kXI7D#Tv_V1fdtcytT7Vguj4o-CHPEGt3ubJTdOtMnItbjYd0 1588769502 Kullanırken dikkatli olunuz sorumluluk kullanıcıya aittir..
  14. M

Çözüldü MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom şebeke hatası çözümü

Arkadaşlar kusura bakmayın ve boşa denemeyin.Vendor image uyumsuz sanırım.Şebeke gelse de arama yaparken sorunlar var.Çözüm bulursam paylaşırım. Yöneticiler konuyu gereksiz bulursa silebilirler.
  15. M

Çözüldü MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom şebeke hatası çözümü

Eu beta veya stabil rom farketmez twrp den yedeğinizi(özellikle firmware ve vendor) aldıktan sonra yükleyebilirsiniz. Şöyle ki:20.3.26 flashladıktan sonra aldığınız yedekten sadece firmware ve vendor seçerek restore yapın her şey düzeliyor.Sanırım hata vendor imajında.
Üst Alt