mfa5 kullanıcısının son içeriği

1. mfa5

Soru Sosyal medya kullanırken 38-39 derece

Normal bir durum mu?
  2. mfa5

Soru Ekran Süresi

kaç hz de kaç ekran süresi alıyorsunuz buyrun yoruma
  3. mfa5

Soru Redmi Note 10 Pro alınır mı şuan?

Redmi Note 10 pro max ya da 64 gb india model ya da global modelden siz hangisni tavsiye edersiniz? custom romları bu cihazın aynı mıdır?
  4. mfa5

Yardım Recovery ekranı gelmiyor

arow 12 romunu kurdum magisk kurmak için ama orange fox recoverye giremiyorum turuncu ekrandan sonrası gelmiyor ne yapabilirim
  5. mfa5

Soru Redmi Note 8 için Düz beyaz arka kapak bulunur mu?

arkadaşlar bu resimde olduğu gibi rn8 için buz mavisi olmayan düz beyaz renk arka kapak bulunur mu?
  6. mfa5

Yardım aosp romda otomatik mobil veri kapatma

miui sürümlerinde vazgeçilmezim olan ekranı kapatınca mobil verinin kapanmasını aosp romda nasıl sağlarım
  7. mfa5

Soru Tema kasma-takılma yapar mı?

Arkadaşlar telefonda değişik temalar deneyen biri olarak redmi note 8 de bazı temaların telefonu kastırdığını düşünüyorum. Şuan kullandığım unique storm v11 temasını cihazımı akıcılaştırdığını farkettim. Sizin bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir.
  8. mfa5

Tema Yaşlılar için tema

arkadaşlar annem ve babam telefonlarını şarja taktıkları zaman şarj yüzdesini göremiyor acaba kilit ekrarında büyük pil logo şekline tema varsa yazar mısınız?
  9. mfa5

Yardım Global cihaz hangisidir

Arkadaşlar mi10t almak istiyrorum global olmasını istiyorum model numarası nasııl olmalı? sonu y ile biteni gördüm yadımıc olur musunuz?
  10. mfa5

Soru Şarj Dengesizliği

Yüzde 100den 50ye şarj gayet iyi giderken 50den düşüş hızlanıyor. Bu sorun sizlerde de var mı?
  11. mfa5

Vodafone Vodafone 4G çekiyor 3G internete girmiyor

Redmi note 8 telefonum(vodafone) 4.5de sıkıntısız internete giriyor ama bazen 3gye düşüyor ve internete girmiyor sorun ne olabilir
  12. mfa5

Soru Syberia Os & Pixel Experience Hangi rom

gsm iletişeme yaptırdım hocam markayı tam olarak bilmiyorum
  13. mfa5

cihaz 2 yıllık ama bar-tarya 6 ay önce değişti
  14. mfa5

ben şuan pixeldyim hızı gayet iyi 4 saat ekran süresi alıyorum
  15. mfa5

Mod Mİ5S Sıcaklık limiti kaldırma

ben yaptım 4.çekirdek uyuyordu o da çalışmaya başladı