mevcetin kullanıcısının son içeriği

1. mevcetin

Rom Miui EU 14.0.3.0 - A12 [Saf EU Rom]

Merhaba. Kakathic isimli geliştiricinin k30 prodan portladığı ve sorunsuz olarak paylaştığı romu sizlerle paylaşmak istiyorum. Modsuz, saf EU romdur. Romu kendim kullanıyorum ve oldukça memnunum. Şarj süresi de oldukça iyi. Romda herhangi bir sorun yoktur. İndirme linki...
  2. mevcetin

Tema Aurora Finlandiya - Miui 12/13/14

Merhaba, uğraşlarım sonucu Türkçeleştirdiğim bir temayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Kilit erkanını ve herzaman açık ekranını severek kullanıyorum. Tema, Xiaominin Mavi Gezegen serisine özel yaptığı ve Finlandiya Auroralarını konu edinen bir temadır. İndirme Linki Global romda tema...
  3. mevcetin

Tema ExileUI - Saf android arayüzü

ExileUI saf android arayüzüne benzetilerek yapılmış bir temadır. İndirme Linki Tema Geliştiricisi: Galileo
  4. mevcetin

Tema GaliOS 16 - Gerçek iOS?

Herkese merhaba. Bugün sizlerle severek kullandığım ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi iOS temasını paylaşacağım. - Tema, birçok sistem uygulamasını değiştiriyor. - Kilit ekranı ayarlarını açmak için aşağıdaki çizgiye çift tıklamanız yeterli. İndirme Linki İnceleme Videosu: Global romda...
  5. mevcetin

Sohbet Mi9T Pro Ortak Rom Satın Alma Konusu

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi, cihazımız çıkalı uzun zaman olduğu için artık geliştiricilerin miui rom desteği azaldı, destek verenlerde ücretli versiyonlar yapıyorlar. Miui rom kullanmak istediğimiz zaman, Dolar kurunun TL karşısındaki durumundan dolayı, bu romlar bizler için pahalı...
  6. mevcetin

Tema iPhone 14 Tema - MIUI 12/12.5/13

Merhaba. iPhone 14 ün tanıtılması ile birlikte arayüzünü beğenen kişiler için farklı temaları birleştirdiğim ve Türkçeleştirdiğim temayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bilgilendirmeler: * Kilit ekranı ayarlarını açmak için, kilit ekranında alttaki çubuğa çift tıklayın. * Tema ayarlarını açmak...
  7. mevcetin

Gcam Google Kamera Go 2.5

Herkese Merhaba. Bugün sizlerle normal Google Kamerayı çalıştırmak için donanımı yetersiz olan cihazlarda kullanabileceğiniz Google Kamera Go uygulamasını paylaşacağım. Fotoğraf çekim kalitesi olarak Google Kamera kadar iyi olmasa da güzel fotoğraflar ve özellikleri ile ön plana çıkıyor...
  8. mevcetin

Tema Fun Pro - MIUI 12/12.5/13

Herkese merhaba. Çok beğendiğim bir temayı Türkçeleştirdim ve sizlerle paylaşıyorum. Aydınlık mod ve karanlık mod desteği vardır. Tema yapımcısı: Bihai Chenguang İndirme Linki: Google Drive
  9. mevcetin

Gcam Google Kamera 8.3.252 - Arnova8G2 Beta

Google, Pixel 6 telefonlar ile birlikte Google Kamerada bazı değişikliklere gidiyor. Bu değişiklikleri 8.2 sürümü ile birlikte görmeye başladık. 8.3 sürümü Pixel telefonlar için yayınlandıktan birkaç gün sonra Arnova8G2 isimli geliştirici bu sürümü diğer telefonlar için beta olarak yayınladı...
  10. mevcetin

Gcam Google Kamera 8.1.101 - UltraCVM 8.1

Değişiklik Günlüğü: - optimize edilmiş yapılandırma düzeltildi - xiaomeme için ön video düzeltildi - raw_sensor algılama düzeltildi - yakınlaştırma düğmesi düzeltildi - gelişmiş kenar algılama - mevcut yama kontrolleri düzeltildi - domonikNF, r0m10, ytsependa tarafından bazı yama kontrolleri...
  11. mevcetin

Gcam Google Kamera 8.1.101 - Wichaya 1.3

Değişiklik Günlüğü: - Yeni manuel gürültü modeli seçeneği eklendi. - Yeni hareket çözünürlüğü seçeneği eklendi. - Anti banding seçeneği eklendi. - ZF8 AWB eklendi. - Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince çeviri güncellendi (Teşekkürler vincent9579, Sking). - Zenfone 6'da galerinin...
  12. mevcetin

Gcam Google Kamera 8.1.101 - BSG

Merhaba. Bu konuda paylaşacağım sürüm birçok cihaz ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Önemli olan doğru ayarları bulabilmek. Bu konuda bazı ayarlayara değineceğim. Değişiklik Günlüğü: - Fotoğraf modları arasında geçiş yaparken manuel odak sıfırlamayı devre dışı bırakma özelliği eklendi. -...
  13. mevcetin

Diğer Miui Türkiye Pixel Art NFT Çekilişi (Bitti)

Merhaba. Bugünlerde sıkça duyduğumuz NFT Tokenları konusunda bir çekiliş yapmaya karar verdik. Bu çekiliş sonucunda 2 kişiye Miui Türkiye logosunun piksel art olarak çizilmiş NFT'sini hediye edeceğiz. Hediye Edilecek NFT Tokenın Detayları...
  14. mevcetin

Gcam Google Kamera 8.1.008 - Urnyx05 V1.2

Değişiklik günlüğü: - Shasta düzeltmesi - Bildirilen bazı çökmeler düzeltil - Desteklenen / desteklenmeyen cihazlar için Sabre + Shasta ayarı Kurulum Sonrası Ayarlar: Henüz config desteği yoktur. Bu yüzden aşağıdaki ekran görüntülerinde bulunan temel ayarları uygulayabilirsiniz. İNDİRME...
  15. mevcetin

Mod Tüm Telefonlar İçin Portre Işığı - ROOT

Merhaba. Miui Türkiye Ailesi için ilkleri paylaşmaya devam ediyoruz. Bu konuda Pixel 5 ile birlikte gelen Portre Işığı özelliğinin anlatımını yapacağız. Yalnızca Android 10 İçindir❗ (Kurulum öncesi yedek almayı unutmayın. Şahsım ve MiuiTurkiye yetkilileri herhangi bir sorundan sorumlu...
Üst Alt