Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden global sürümde iken bölge seçimi vardı orada Hindistan seçtiğinizde Mi App Store uygulaması gelirdi ve onun üzerinden uygulama güncellemesi vb. işlem yapabilirdik. Şimdi arıyorum bulamıyorum bir tane buldum o da full Çince, güncelleme yapmaya korktum dil çinceye döner diye. Bu konuda Bu...
Vowifi daha önce kullandım çok şarj yiyor diye sonra kullanmadım Turkcelle geçince de hiç denemedim üstat ben yanlış anladım demek ki
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eşimde LG var Turkcell in desteklenen cihazlar listesinde bulunuyor. LG ye takıp özelliği aktif ettikten sonra kendi telefonuma taktım ve kendim kullanıyorum. Ekran görüntülerinden de aktif olduğu belli oluyor hatta arama yaparken HD yazısı da çıkıyor. Bundan önceki hattım Vodafone du onda...
Destekleyen bir cihazda özelliği aktif edip sonra kendi telefonunuza takın sorun çözülür. En azından kısa ve çabuk olur.
Bende Mi 8 Miui 11 EU beta 9.11.7 var sorun yaşamıyorum. Kaldırıp yeniden kurabilirsin ya da verileri temizleyip sıfırdan giriş yapmayı deneyebilirsin.