MetinS kullanıcısının son içeriği

1. MetinS

Mi 8 EU Stabil 12.5.1.0 Yayınlandı

Sonunda beklenen güncelleme yayınlandı. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. MetinS

Soru Mi App Store

Eskiden global sürümde iken bölge seçimi vardı orada Hindistan seçtiğinizde Mi App Store uygulaması gelirdi ve onun üzerinden uygulama güncellemesi vb. işlem yapabilirdik. Şimdi arıyorum bulamıyorum bir tane buldum o da full Çince, güncelleme yapmaya korktum dil çinceye döner diye. Bu konuda Bu...
  3. MetinS

Yardım Vowifi icin Turkcell'e sikayet kaydi olusturalim

Vowifi daha önce kullandım çok şarj yiyor diye sonra kullanmadım Turkcelle geçince de hiç denemedim üstat ben yanlış anladım demek ki MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. MetinS

Eşimde LG var Turkcell in desteklenen cihazlar listesinde bulunuyor. LG ye takıp özelliği aktif ettikten sonra kendi telefonuma taktım ve kendim kullanıyorum. Ekran görüntülerinden de aktif olduğu belli oluyor hatta arama yaparken HD yazısı da çıkıyor. Bundan önceki hattım Vodafone du onda...
  5. MetinS

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Bende devam ediyor. Dil Türkçe mi yoksa başka bir dil mi seçili MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. MetinS

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Ayarlarsan evet düzeldi orası ama kameradan galeriye geçiş hala bozuk MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. MetinS

Destekleyen bir cihazda özelliği aktif edip sonra kendi telefonunuza takın sorun çözülür. En azından kısa ve çabuk olur. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. MetinS

Haber Xiaomi odaklanma modu

Ayarlar / Ekran Süresi / odak modu MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. MetinS

Soru Otomatik Sessiz moda alıyor

Çağrı ayarları / gelen çağrı ayarları bölümünde bir ayar var kontrol edebilirsiniz. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. MetinS

Yardım Eu Rom Turkcell uygulama hakkında

Bende Mi 8 Miui 11 EU beta 9.11.7 var sorun yaşamıyorum. Kaldırıp yeniden kurabilirsin ya da verileri temizleyip sıfırdan giriş yapmayı deneyebilirsin. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. MetinS

Sohbet Uygulamalardan atıyor.

Sorun olan uygulamanın verilerini temizleyerek dener misiniz? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. MetinS

Yardım Google arama çıkmıyor !

Mi 8 EU beta 9.11.7 güncellemesinde ayar geldi. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. MetinS

Bu özelliğinde çok şarj yediğini duymuştum. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. MetinS

İnceleme Bölgelere Göre Face ID ve Ses Yüksekliği Durumu

EU sürümlerinde bölge kaldırıldı. Sürümünüz EU ise bölge yok artık. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. MetinS

Peki önemli değişiklik var mı? Göze çarpan yeni bir özellik. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt