metehan_bera kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi Pad 3 konusu neden yok

Mi pad 4 oğluma almak istiyorum. Kullanan var mıdır?
  2. M

Çözüldü Mi Max 2 hoparlör sesi düşüklüğü

geç yazıyorum ancak; dün gece eve gidince telefona tekrar baktık. dediğiniz gibi mikrofon olan yerleri zarar vermeden iğne ile hafifçe temizledim (bilmiyorum ne ile temizlerim) ikinci olarak ise dediğiniz gibi o kodu tuşladım. orada mikrofon için test ettim. less ve fail yazıyordu. less e...
  3. M

bu tuşlamayı değil de ; daha önce forumda yine geliştirici diye girdiğimiz yerde microfon sesi ile ilgili yere tıkladım ancak orda iki buton vardı biri less ? gibi bir şey biri de Fail... ben denedikten sonra ikisinde de fail yazdı.. less? aktif olmadı... ayrıca kulakta sorun olabileceğini...
  4. M

hocam karşı tarafın sesi az geliyor. işi hep telefonla olduğu için zorluk çekiyor. tutturmuş yolda herhangi bir telefoncuya götürecekmiş ; neyine baktıracaksa.. şimdi telefonda tartıştık... ben bir senedir sorunsuz mi5s kullanıyorum. bu ikinci xiaomi si.. hadi ilki dışarıdan talihsiz bir...
  5. M

Ahize sesi kısık

sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak son bir aydır eşimde ahize sesinden çok şikayet ediyor((( cepport tan alındı ve 4 aylık telefon... herhangi bir yazılım ya da room değişikliği yok((( sadece miu9 a yükseldi..
  6. M

Merhaba; eşime Mi Max 2 almıştık. Telefonu alalı 4 ay oldu; ancak son bir aydır telefon ile konuşurken sesin çok kötü olduğunu; az çıktığını ifade etmişti. gerçekten de sesi denediğimde sesin az çıktığını; hatta yankılanıyormuş gibi derinden geldiğini farkettim. ancak müzik sesinde ; video...
  7. M

Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

Üstad eşimin ki Avea ... Hiç problem yok. Teyzemin ki Vodafone ... Bende bir çok şeye baktım. Face içinden izinlere baktım filan. Ama beceremedim
  8. M

Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

Skorpi hocam. Esime bu telefondan almıştım. Avea kullanıyor ve sorunsuz Ancak tryzemde beğenip isteyince ona da aldık. Vodafone kullanıyor Problem yasiyor. Mobil veri de sadece Facebook ve Instagram da fotoğraf yükleyip paylaşım yapamıyor. WhatsApp dan ise fotoğraf yükleyebiliyor.lte yi...
  9. M

Alış Alınık - Mi Air 12.5 m3-7Y30 4/128

Ben de fiyat hakkında bilgi almak istiyorum satan olursa...
  10. M

Gearbest Kampanyası Eylül 2017 Kampanyaları

Teşekkür ederim ustad
  11. M

Gearbest Kampanyası Eylül 2017 Kampanyaları

Mi pad 3 ne zaman stoklarla girer acaba?
  12. M

Gearbest Kampanyası Mi Pad 3

Oğlum icin tablet bakıyorum ancak gearbest te yok...
  13. M

Yardım Xiaomi Air 13 Laptop Türkçe Klavye

Ben de eşim için bu cihazı almak istiyordum, ancak klavyenin ingilizce olması nedeniyle tereddüte düşmüştüm. Çıkartma ile olacaksa eğer bu sorun çözülmüş olur ancak fiziksel olarak keşke değiştirilebilse
  14. M

İnceleme Xiaomi Mi Notebook Air 12.5" - Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum

öncelikle incelemeniz için teşekkür ederim. Eşim için ; sosyal medyayı ve web i kullanacak şekilde bir laptop arayışım var. Xiaomi nin aldığım her üründen memnun oldugum için laptop için xiaomi markasını seçeceğim. ancak kafamda iki soru var. amacım nedeniyle 12,5' olanı yeterli oldugunun...
Üst Alt