metaleva kullanıcısının son içeriği

1. M

Recovery [Android 11] Mi Note 10 / Pro / Mi CC 9 Pro Tek Tuş TWRP

Android 11 için attığım hiçbir twrp çalışmıyor. Hepsi "Yazdırma Hatalı" hatası veriyor. Hem telefon açıkken hem fastboot modunda yükleyemedim. Güncel android sürümleriyle uyumlu bir twrp var mı? hemen hepsini denedim.
  2. M

Soru IMEI Silinmeden Telefonu Sıfırlamak

Yanıt için teşekkürler. Garantili olsa zaten içeriden fabrika ayarlarına dönerim hocam burada ne işim var :D Atılmış imei bu yöntemle silinmez diyorsanız böyle yapacağım.
  3. M

Soru IMEI Silinmeden Telefonu Sıfırlamak

Merhabalar, Telefonu fabrika ayarlarına döndürmek için nasıl bir sıfırlama önerirsiniz bu konuda rehber var mıdır? Mevcut IMEI'nin silinmemesi gerekiyor.
  4. M

Soru Boot loader kilit süresi hk.

Girip kontrol edince sure yeniden basa sardi... Sonra not alip bittikten sonra girdim sorun olmadi bl acildi, gerekli repair vs tamamlandi. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Rom Mi Note 10/Pro Endonezya Stable V12.0.2.0

Bunu yukledim de super wallpaper cikmiyor bir turlu. Anlamadim. Var mi bilgisi olan? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Rom Mi Note 10/Pro Endonezya Stable V12.0.2.0

Merhaba, mevcutta endonezya kullanıyorum zaten, roottan dolayı twrpde kalıyor ota yükleme. Direkt twrp'den flashlarsam verilerimde sıkıntı olur mu?
  7. M

Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V11.1.1.0.QFDIDXM [ Android 10 ] İndirme Bağlantıları

Yapilir. Benimki de cc9 pro. Cihazlar ayni ismi farkli sadece. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Rom Mi Note 10 / Mi CC9 Pro Global Kararlı v11.1.1.0 QFDMIXM İndirme Bağlantısı

Çin versiyonu mu var? CC 9 Pro ise şebeke sorunu donanımsaldır. Düzelmez. Band 800 yokÇin versiyonlarında. Özellikle Vodafone vs. 4g çekmez. 1589892089 Bir sorum olacak alakasız ama bulamadım forumda. Şimdi ben her rom değişiminde bütün datalarım gidiyor, google yedek ile vs. ne kadar geri...
  9. M

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Telefon konusunda ana başlıklardaBL kilidi açma, rom yükleme vb. konularda bilgiler mevcut. Aldığınız cihazı imei işini halletmeden 4 ay sim 1, 4 ay sim 2 şeklinde kullanabilirsiniz. O arada bu konulara iyice hakim olup rom yükleme, imei işlemleri vs öğrenirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey sim...
  10. M

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Wifi internet paylaşmak diye bir şey yok çünkü. Başka telefonlarda var mı bilmem ama bugüne kadar kullandığım hiçbir telefonda böyle bir özellik yoktu. Zaten telefonun bağlı olduğu wifi'yi paylaşana kadar aynı wifiye diğer cihazdan girmek daha mantıklı değil mi :D
  11. M

Yardım Xiaomi Mi Note 10 Hoparlör Basslari Gitti

Basslarda bozulma yok. Note 10'dda hangi rom olursa olsun nedense ekolayzır açar açmaz ses boğuluyor. Çözümünü daha görmedim. Oysa kaliteli bir hoparlöre sahip.
  12. M

Soru Note 10 pro ekran kenarları geç algılıyor (Hassasiyet)

Miroom ve kararlı Endonezya romunda hassasiyet diğer taraflarla aynı yapılarak bu sorun çözülmüş. Tamamen yazılımsal ve yanlışlıkla dokunmayı önlemek üzere konulmuş. Benim gibi telefonu kılıfsız kullananlar için bu düşünce çok iyi. Herkes kılıf kullandığı için oradaki hassasiyetin nasıl bir bela...
  13. M

Soru Yan sanayi Şarj Aleti

Maalesef ithal telefonlarda adaptör ya da kabloyu telefoncular degistiriyor. Orijinalleri pahali ve kablolar degerli. Ya kendilerine kullaniyorlar ya da satiyorlar. Asagidaki urun alinabilir...
  14. M

Soru Cc9 Pro Mi Flash

Twrp ile rom yeniden flaslayarak imei korunup datalar sıfırlanmış olarak satilabilir Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Yardım Kamera çok pil kullanıyor

Yuz tanimayi cok fazla kullaniyorsaniz etkileyebilir. Bir de uygulama izinlerinden kamera erisim olan uygulamalari kontrol edip bilmediginiz uygulamalarin kamera erisimini engellemek cozum olabilir. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt