Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Telefonu fabrika ayarlarına döndürmek için nasıl bir sıfırlama önerirsiniz bu konuda rehber var mıdır? Mevcut IMEI'nin silinmemesi gerekiyor.
Selam arkadaşlar,
Miroom'daki kristalize hareketli duvar kağıdını çok seviyordum fakat endonezya romuna geçince ona erişemedim. Miroom kullanan biri bana hareketli wallpaperlarını gönderebilirse çok sevinirim.
Selam herkese,
Son miui güncellemesinden sonra mı oldu önce mi bilmiyorum (Çin stabil rom) gelen aramalrda isim görünmemeye başladı. Ayarlarda bir değişiklik yapmamıştım. Rehber ayarında önce isim görünsün seçili. Şu ana kadar tespit ettiğim durum şu, rehberdeki kayıt +90.... ile başlıyorsa...
Miui 11.0.7 çin romu yuklu cc 9 pro telefonumda navigasyon uygulamalari kararsiz calisiyor. Ornegin yandex 10 15 saniyede bir konuma ulasiyor onun disinda donmuş gibi. Telefonun konum alma ile ilgili sorunu yok mesela whatsappta konumu tak diye buluyor. Benzer sorunu yasamis biri var mi? Ya da...
Selamlar,
Malumunuz xiaomi arkadaşımız BL kilidi açarken biraz naza çekiyor kendini. Geçtiğimiz hafta başvuruyu yaptım 408 saat kaldı dedi. Ancak net zamanını hatırlamadığımdan yeniden girip BL kilit unlock yaparsam süreyi sıfırlar mı kalan süreyi mi gösterir? Bu konuda tecrübesi olan var mı :)
Selamlar. Öncelikle biraz aradım ama bulamadım cevabı vardıysa şimdiden kusura bakmayın.
İngilizce kullanıyorum telefonu her şeyi özelleştirdim ama fotoğraf köşesindeki info yazısını nasıl kaldıracağımı bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? :)