Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11T Pro 12/256GB Cihazım da global miui 14 yüklü geldi ve artık ben de değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Cihazım direnç kayıtlı ve rom değiştirirken sıfırlamalarda vs. sorun olacağını düşünmüyorum. Önerdiğiniz romları lütfen linki ile gönderirseniz memnun olurum.
11T Pro 120w ile sürekli şarj edince %20 altında kapanıyor biliyorsunuz ki. Ben de 33w şarj adaptörü aldım onda da sürekli şarjı kesip yeninde şarj ediyor veya turbo şarjı kesip normal şarj ediyor sonra tekrar turbo şarjı başlatıyor. 2 tane 33w denedim. Bir tanesi kutudan çıkan orjinal...
11T Pro cihazım dirençli fakat 1 damla ahize kısmına su damladı. Bu cihazlarda ahize kısmında bi filtre yok gibi. Acaba sorun olur mu ilerleyen süreçte? Bilgisi olan bilgilendirirse memnun olurum.
Xiaomi 11T Pro cihazına sahibim. 120w şarj hızı telefonun %20 altında kapanmasına sebep oluyor biliyorsunuz ki. Bende de başladı telefon %4 de pat kapanıyor. Bunun için 33w ya da 60w şarj adaptörü alacağım. Hangi adaptörü tercih etmeliyim?
11T Pro 12/256 y.dışı cihaza sahibim arka kapakta 2107113SG yazıyor, ayarlardaki model kısmında ise 2107113SR yazıyor. Nerenin modeli onu anlamadım? Acaba arka kapakta sorun oldu da değişim mi yapıldı cihazım dirençli olduğundan.
Battery guru programında telefonu %1 şarja düşürüp %100'e şarj ettim ve pil 4430mah tahmini kapasite olarak gösterdi. Cihaz sıfır acaba 120w atlayıp da şarj ediyor?
Cihaz da mı bir sorun var yoksa güvenlik amacıyla mı anlamadım. Şarj %4 oldu ve cihaz kapandı. Sıfır cihaz diye satın aldım fakat bana etiketleriyle birlikte gelmesine rağmen ikinci el y.dışı olduğundan şüphelendim biraz.
Bazı cihazlarda pil ayarları tarafında hızlı şarj ayarları görüyorum. Hızı artırma butonu oluyor. Onu kapatınca normal şarj ediyor fakat o buton bende gözükmüyor.
H.kadioglu hocam redmi note 6 pro y.dışı bi cihazımız var. Telefonu ilk aldığında bi sorun oluştu daha sonra aldığımız yer ile irtibata geçince düzelttik. Tek hat üzerine açılı olduğu için ilk kullanılmaya başlanılan hat dışında bi hat takınca telefona şebeke gelmiyor. Bunu düzeltme ihtimalimiz...
Mi 11T Pro vs Mi 13 Lite bu iki cihaz arasından hangisi kamera ve hız olarak daha iyidir? Redmi Note 12 Pro Plus'ı direk eledim o kamera ve işlemci pek mantıklı gelmiyor. 200Mp çekim yapmanın bir amacı yok benim için.
Redmi Note 12 Pro Plus 12/256 5G, Mi 11T Pro 8/256, Samsung Note 20 Ultra 12/256 5G Snapdragonlu model ya da Oneplus 9/128.
Hangi cihazı almalıyım? Çok kararsız kaldım.