Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar telefonumda bilmediğim bir virüs veya bi yazılım var sosyal medya hesaplarıma gmail ve cloud hesaplarıma giriş yapılıyor şifreyi değişsem bile haberim olmadan bi şekilde dosya aktarımı vs oluyor uygulama bildirimlerini ayarlardan açıyorum başka zaman bakınca kapalı oluyor ve şaşırtıcı...
Rom hakkında hiç bir bilgim yok 1 kere fastboot bilgisayar yoluyla rom attım ama pil gücü ve performansı sağlam olan bir rom atmak istiyorum mesela endonezya romu diyolar ama sürümler uyuyor mu telefon kilitlenir mi hangi sürümü indircem teşekkür ederim iyi geceler
MIUI Sürüm 12.0.8 QGGMIXM...
Rom için twrp yükleyim dedim videodaki gibi cmdyi indirdim açtım 3 4 kere herhangi bir tuşa bas diyodu adamın yaptığı şekilde yaptım sonra güç tuşu ve ses açma tuşuna basılı tuttu onuda yaptım cihaz galiba sizin tabirinizde birick oldu şuan fastboot moda aldım sürekli sıfırlanmasın diye ne...
Merhaba.. Telefon bi ara sürekli yeniden açılıp kapandığı için telefoncuda yazılım atılmıştı ve 1. imei çalınmış galiba cihazda 2 imei var neyse sormak istediğim ben bu pil için rom atmak istiyorum ama cihaz bilgilerini bilmiyorum yani miuı 11 mi vs veya ayarlardan usb hata ayıklama vs...
İnternetten router ile sızma yönlendirme mac adresinden sızma konusunu baya okudum ama çözüm bulamadım şuan telefona router ile sızıyolar heralde wifiye girdiğimde böyle oluyor normal mi bu kodlar? mac adresi ile veya ipten sızma olduğunu nasıl öğrenebilirim veya engellerim şikayet edebilir...