Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android sistemi cok pil tüketmeye başladı. İlk zamanlar sorun yoktu. 2.5 saat ekran süresini yüzde 40larda alabiliyorum
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Düzgün çalışmayan PIP modu hiç çalışmaz oldu miui 11 güncellemesi ile. Artık google haritalardan son kullanılanlara girip tekrar google mapse dönülünce siyah ekran karşılıyor. YouTube vanced da aynı şekilde sıkıntılı videoyu kapatamadım.
Bu dağıtılan beta romsa bugüne kadar dağıtılanlara alpha...
Hocam o çin tabanlı değil mi. EU Stable 9.0 sürümü de Global Stable romdan daha doludur. Global roma herşeyi kısıtlayarak getiriyorlar
Bana OTA ile geldi. Henüz kurmadım. Mi plot için başvurmuştum 2 hafta önce olmuştur. Bölgeye MI yerine EU yazmıştım sorun olmamış demekki
EU romda Güncellemeler global romlardaki OTA 400-600MB değil de 1.2 GB gibi full boyutlarda yüklendiğinden dolayı şişme yaşadınız mı? Ara sıra sıfırdan kurulum yapıyor musunuz?
Eski telefonumda çok rom işleriyle uğraştım ömrümü yedi. Mi8de SD kart da olmayınca resim ve videoları tekrar...
Xiaominin kendi mail uygulaması var ve global romda hiç eklenmedi. Miui 11 globalde gelecek mi? Yoksa gene apkmirrordan mı kurmak zorundayız?
Bu özelliklerin yüzde 70i bu yıl içerisinde Çin ve Global Beta romlarında denenmişti bu zamana kadar hala çözemediler ise onların ayıbı.
Bu gecikmelerden anlıyoruz ki Project Treble denen sistem Xiaomide işe yaramıyor. Amaç android sürümü yükselse bile hızlı şekilde güncelleme alabilmekti. Bu...
Mi8 kullanıyorum bildirim geldikten sonra saniyelik gözüküp kayboluyor. Bildirim çubuğunu indirip bakmam gerekiyor. Miui 11 tanıtılmadan önce çoktan çözüldü ama global stablea getirmediler. Özellik gibi sunuyorlar.
- WPS ile anlaşılan dosya yöneticisi uygulaması
- Birkaç yeni AOD özelliği
- Gelen bildirimlerin sabit kalabilmesi (Bu zaten özellik değil olması gereken)
- Hakkında kısmına MIUI 11 yazılması
Bildirimler gizli iken kilit ekranında yüzümüzü tanıdıktan sonra bildirimleri görebilecek miyiz ondan...
Mi Plot testine katılıp da MIUI global beta güncellemesi alan var mı acaba? Ben mi 8 ile kaydolmuştum ancak bölgeye MI yerine EU demiştim. Ama anladığım kadarıyla sadece POCO ve yeni cihazlar için yapmışlar. Global dünya onlara göre Hindistan'dan ibaret...
iPhone 6 kullanan arkadaşım klavyesinin izi kaldığını söylemişti. Aynı şekilde iphone Xde de OLED kaynaklı yanma sorunları vardı. Son zamanlarda birçok iphone kullanıcısıda garanti konusunda sıkıntılar yaşıyor garanti dışı kalması vs. Son ios güncellemesini yapmaktan çekinen iPhone 8 plus...
Bende mi 8 kullanıyorum. Önceki telefonum Xperia SPdi orta seviye telefon 4.1 vardı. 4.3 güncellemesi verildi. Ancak XDA geliştiricisi sayesinde stabil Android 9 var AOSP olarak. 5 sene kullandım pili bozulana kadar en son 8.1 oreo denedim iyiydi. Telefonun stock versiyonunda Chromeda dolaşırken...
Sitesinde olmamasını dil desteğine bağlıyorum. China romda belirli diller var. Milan Proyu her dil için uyarlamamışlardır. Çünkü reddot design ödülü almış bi fontu miui 11 global lansmanında da tanıtırlardı