Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Dün avrupa eu rom yükledim.
Bildiğim kadarıyla avrupa eu romda xiaomi arama kullanıyor diye biliyordum ama google arama mevcuttu.
Globalden tek farkı içinde xiaomi browser olmasıydı.
Xiaomi arama hangi romlarda mevcuttur.
Merhaba dostlar,
Redmi Note 9 cihazıma alır almaz miui 12.0.3 güncellemesi geldi ve yükledim.
Bu sürüm yüzünden en basit oyunlarda fps düşük oluyor.
Buna en basit çözüm çentiği tamamen gizlemek. Ve oyun olması gerektiği gibi akıcı oluyor.
Ama bunla her oyuna gir çık yaptığında uğraşmak sıkıntı...
Telefonun Redmi Note 9
Xiaomi Tool ile Avrupa Rom yüklemek istedim.
Başarı ile tamamlandı dedi.
Telefon redmi yazısında kaldı.
Bu kez miflash ile aynı romu denedim error verdi.
Global rom indirip miflash ile tekrar denedim yine error verdi.
Acil yardım edin lütfen.
Hata bu:
1600020786
Yardımcı...
Cihazda global rom yüklüdü.
Unlock işlemi yaptıktan sonra avrupa roma geçmek istedim.
Bu linkten fastboot indirdim. MIUI 12 - Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.2.0.QJOEUXM İndirme Bağlantıları
MiFlash cihazı görmedi bu uygulama ile rom attım ve başarıyla tamamlandı dedi...
Herkese selamlar,
Bu konumuzda redmi note 8 ile 9 arasındaki farkları, artıları ve eksileri konuşacağız.
Siz bu cihazlar hakkında ne düşündüğünüzü ve hangi cihazı neden tercih edeceğinizi konu altına yazarsanız sevinirim.
Xiaomi'nin Redmi Note ailesinin en çok tercih edilen cihazlardan olan...
Dün A101'den mi band 3 aldım 100TL'ye.
Mi Band 4 ve 5 için o kadar para vermek istemedim.
Gayet güzel cihaz her işlevi yapıyor.
Ama şöyle bir sorun ile karşılaştım.
Aydınlık ortamda belli olmuyor karanlık ortamda belli oluyor.
Sağdan bilekliğe bakınca ekranda iki tane kılcal ışık çizgi çıkıyor...
Şuan cihazımda bu rom yüklü. Rom - [10.0][ginkgo][OFFICIAL] Pixel Experience [AOSP][17/02/2020]
Cihaza global rom yüklemek istiyorum. Orangefox üzerinden mi yoksa mi flash tool ya da başka bir yolla mı yüklemem lazım. Brick olursa kafayı yerim :') . Cihaza imei atılmıştır gitmemesi lazım. Bu...
Selamlar.
Redmi Note 8 cihaz kullanıyorum. Cihaz 5 aylık cihaz ve 1 aydır Ghosting Screen olmaya başladı. Paneli tianma panelmiş :( Ve gece çekimi yaparken karanlıkta kamera bir türlü odaklanmıyor yani karanlıkta hiç bir türlü çekim yapamıyorum. Bu cihazı elden çıkarıp. Mi a3 alıp yoluma devam...
Merhabalar.
Cihazım redmi note 8.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/
Bu yazılım üzerinden xiaomi.eu beta rom yükleme yapmak istedim program üzerinden böyle hata...
Merhabalar.
Cihazım redmi note 8.
MIUI 12 Ve Android 10 olan Stabil ve herhangi bir sorunu olmayan güncel rom tavsiyeniz var mıdır ?
Ve bu romlara düzenli güncelleme geliyor mu ? Sorun çıkarır mı güncellemede ?
e ?
Merhabalar,
Telefonum Xiaomi Redmi Note 8 - 4/64
Şuan MIUI Global 11.0.9 yüklü.
Cihazın kilidi açık daha önce imei atıldı.
Twrp bulunmamakta.
Şuan bildiğim kadarıyla çin romda android 10 ve miui 12 mevcut.
Telefona twrp yüklemeden ve imei kaybolmadan nasıl mi flash tool ile yüklebilirim ...