mertaslan kullanıcısının son içeriği

1. mertaslan

Soru Xiaomi Arama İçin Rom Tavsiyesi

Merhabalar, Dün avrupa eu rom yükledim. Bildiğim kadarıyla avrupa eu romda xiaomi arama kullanıyor diye biliyordum ama google arama mevcuttu. Globalden tek farkı içinde xiaomi browser olmasıydı. Xiaomi arama hangi romlarda mevcuttur.
  2. mertaslan

MIUI 12 Redmi Note 9 Oyunlarda Kasma Sorununa Tamamen Çözüm - MIUI 12

Merhaba dostlar, Redmi Note 9 cihazıma alır almaz miui 12.0.3 güncellemesi geldi ve yükledim. Bu sürüm yüzünden en basit oyunlarda fps düşük oluyor. Buna en basit çözüm çentiği tamamen gizlemek. Ve oyun olması gerektiği gibi akıcı oluyor. Ama bunla her oyuna gir çık yaptığında uğraşmak sıkıntı...
  3. mertaslan

Yardım MiFlash ile Rom Atamıyorum

Telefonun Redmi Note 9 Xiaomi Tool ile Avrupa Rom yüklemek istedim. Başarı ile tamamlandı dedi. Telefon redmi yazısında kaldı. Bu kez miflash ile aynı romu denedim error verdi. Global rom indirip miflash ile tekrar denedim yine error verdi. Acil yardım edin lütfen. Hata bu: 1600020786 Yardımcı...
  4. mertaslan

Yardım Redmi Note 9 EU Rom Attım Cihaz Açılmıyor

Cihazda global rom yüklüdü. Unlock işlemi yaptıktan sonra avrupa roma geçmek istedim. Bu linkten fastboot indirdim. MIUI 12 - Redmi Note 9 / Redmi 10X 4G - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.2.0.QJOEUXM İndirme Bağlantıları MiFlash cihazı görmedi bu uygulama ile rom attım ve başarıyla tamamlandı dedi...
  5. mertaslan

İnceleme Xiaomi Redmi Note 8 VS 9

Herkese selamlar, Bu konumuzda redmi note 8 ile 9 arasındaki farkları, artıları ve eksileri konuşacağız. Siz bu cihazlar hakkında ne düşündüğünüzü ve hangi cihazı neden tercih edeceğinizi konu altına yazarsanız sevinirim. Xiaomi'nin Redmi Note ailesinin en çok tercih edilen cihazlardan olan...
  6. mertaslan

Soru Mi Band 3 İçin Büyük Saat Tema Önerisi

Mi Band 3 için saati büyük gösterecek tema tavsiyeniz var mı ? Büyük olmasa da beğendiklerinizi atarsanız sevinirim.
  7. mertaslan

Soru Xiaomi Mi A3 İmei Repair Mümkün Mu ?

Xiaomi Mi A3 İmei Repair Mümkün Mu ? Miui 12 ile birlikte kullanılır mı ?
  8. mertaslan

Yardım Yeni Aldığım Mi Band 3'de Ekranda Çizgiler

Dün A101'den mi band 3 aldım 100TL'ye. Mi Band 4 ve 5 için o kadar para vermek istemedim. Gayet güzel cihaz her işlevi yapıyor. Ama şöyle bir sorun ile karşılaştım. Aydınlık ortamda belli olmuyor karanlık ortamda belli oluyor. Sağdan bilekliğe bakınca ekranda iki tane kılcal ışık çizgi çıkıyor...
  9. mertaslan

Tavsiye 1080p IPS LCD vs 720p AMOLED

1080p IPS LCD (409 PPI) vs 720p AMOLED (286 PPI) Sizce hangisi ?
  10. mertaslan

Yardım Redmi Note 8 Custom Rom'dan Global Rom'a Geçme

Şuan cihazımda bu rom yüklü. Rom - [10.0][ginkgo][OFFICIAL] Pixel Experience [AOSP][17/02/2020] Cihaza global rom yüklemek istiyorum. Orangefox üzerinden mi yoksa mi flash tool ya da başka bir yolla mı yüklemem lazım. Brick olursa kafayı yerim :') . Cihaza imei atılmıştır gitmemesi lazım. Bu...
  11. mertaslan

Soru Redmi Note 8 Ghosting Screen Sorunu ve Mi A3

Selamlar. Redmi Note 8 cihaz kullanıyorum. Cihaz 5 aylık cihaz ve 1 aydır Ghosting Screen olmaya başladı. Paneli tianma panelmiş :( Ve gece çekimi yaparken karanlıkta kamera bir türlü odaklanmıyor yani karanlıkta hiç bir türlü çekim yapamıyorum. Bu cihazı elden çıkarıp. Mi a3 alıp yoluma devam...
  12. mertaslan

Yardım Note 8 Kamera Dalgalanması

Kamera modları arasında geçiş yaparken ve açılırken böyle dalgalanma oluyor. Sebebi nedir ? Sorun yaratır mı ve herkes de böyle bir durum var mı ??
  13. mertaslan

Yardım Xiaomi Tool Hata Verdi Yarıda Takılı Kaldı

Merhabalar. Cihazım redmi note 8. https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/ Bu yazılım üzerinden xiaomi.eu beta rom yükleme yapmak istedim program üzerinden böyle hata...
  14. mertaslan

Rom MIUI 12 Ve Android 10 olan Rom Tavsiyeniz Neler?

Merhabalar. Cihazım redmi note 8. MIUI 12 Ve Android 10 olan Stabil ve herhangi bir sorunu olmayan güncel rom tavsiyeniz var mıdır ? Ve bu romlara düzenli güncelleme geliyor mu ? Sorun çıkarır mı güncellemede ? e ?
  15. mertaslan

Soru Yurtdışı Cihaza MIUI 12 Ve Android 10 Nasıl Yüklenir ?

Merhabalar, Telefonum Xiaomi Redmi Note 8 - 4/64 Şuan MIUI Global 11.0.9 yüklü. Cihazın kilidi açık daha önce imei atıldı. Twrp bulunmamakta. Şuan bildiğim kadarıyla çin romda android 10 ve miui 12 mevcut. Telefona twrp yüklemeden ve imei kaybolmadan nasıl mi flash tool ile yüklebilirim ...
Üst Alt