Mert38 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım 13 Ultra Güncelleme Almıyor

Ücret ne kadar hocam uzak bağlantı işleminin?
  2. M

Kilit açtıktan sonra yapılması gereken imei işlemi için bir rehber var mı?
  3. M

Merhaba, birkaç gün önce 13 ultra aldım. Cİhazın BL kilitli ve dirençle Sim1 kayıt edilmiş. Fakat cihazın sürümü 14.0.2 olmasına rağmen OTA üzerinden güncelleme gelmiyor, cihazınız güncel diyor. Ben bu cihazın BL kilidini açmak için hesabımı bağladım, 156 saat süre sonra açacağım. Fakat aklıma...
  4. M

Soru Mi9T Pro Şarj Bordu Değişimi Sorunları

Selamun Aleykum arkadaşlar. Cihazımın şarj bordunda sıkıntı olduğu için internetten orijinal diye aldığım fakat orijinal ile alakası olmayan bir ürün geldi. Neyse ürünü taktım, hızlı şarj vs çalışıyor fakat cihazın dahili hoparlöründen ses gelmiyordu. Orijinalini geri taktım ve iade ettim ürünü...
  5. M

Custom Rom Yükleme Hatası

TWRP ile LineageOS yüklemek istedim. Global ROM vardı üstünde. Bütün Data, cache, dalvik, system vb. temizledim vekuruluma geçtim. Kurarken Error Code: 7 adlı hata veriyor. Hatanın telefona yanlış Rom atmaktan kaynaklı olduğunu, kullanıcı yanlış Rom yüklemesin hata verdiriyormuş TWRP. Fakat Romu...
  6. M

Xiaomi Mİ5 Güncellerken Hata

BlitzWolf ürünleri çok güzel oluyor genelde. Taşınabilir 2+1 hoparlörünü almıştım. Benim evdeki 5+1 korax ses sisteminden daha fazla ses veriyordu. :D
  7. M

BlitzWolf ürünleri çok güzel oluyor genelde. Taşınabilir 2+1 hoparlörünü almıştım. Benim evdeki 5+1 korax ses sisteminden daha fazla ses veriyordu. :D
  8. M

Teşekkürler.
  9. M

Aynen. Acemilik aşamasını atlattım ama çok şükür bu cihazda. :) Root işlemi de oldu. SuperSu amcamız gözüktü ana ekranda. :)
  10. M

TWRP tamam. Sıra geldi Root işlemine.
  11. M

Yalnız ben şu konunun ilgili linkinden indirdim dosyayı. http://forum.miuiturkiye.net/konu/turkce-flasher-toolkit-mi-5-root-twrp-araclar-for-mi-5-pro.6222/ Daha kolay olur gibime geldi sanki : )
  12. M

Gerekli dosyaları indiriyorum. 5 dk içerisinde yapmış olurum galiba. :)
  13. M

Farkımız, tarzımız. 8=)8=)
  14. M

Cihazları zorlamayı severim. :) Eskiden Motorola Atrix' im vardı. 1Ghz' dan 1.6Ghz' a kadar çıkartmışlığım vardı. Tabii eskiden bu kadar güvenliği yoktu cihazların. Unlock için kodmuş falan hiç gerek olmadan unlock edebiliyorduk..
  15. M

Bir şey daha sorayım, şimdi benim aldığım cihazım 32GB. Dolayısıyla 1.8Ghz frekans hızında çalışıyor. Bunu Overclock yapıp, 2.15Ghz' e çıkarabilir miyiz? XDA' da böyle bir şey görmüştüm. Fakat uygulamaya çekindim. :)
Üst Alt