merlin88 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım SD karta uygulama atma / Dahili hafıza ile birleştirme?

Hocam teşekkürler gerek kalmadı. Çok fazla telefon değiştirdim gerek bile kalmadı hiç. :D 1771286452 Hocam valla öyle kalmıştı, çözememiştim diye hatırlıyorum. Çok fazla telefon değiştirdim gerek bile kalmadı ona yani. O telefonu unutalı çok bile oldu diyebilirim. :D
  2. M

Soru Telefonda toplu önbellek temizleme/yer açma

Sorum yukarıdaki gibidir. Özellikle dosya yöneticisi üzerinden hangi cache'leri silmem gerek veya hangisini silmeliyim. Telefonumda yer açmak istiyorum. Depolama kısmında 4 GB'a yakın diğer bölümü var orayı silmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Not: Activity Launcher kullanıyorum fakat diğer...
  3. M

Yardım SD KARTI DAHİLİ HAFIZA NASIL YAPILIR

SORUM BU ŞEKİLDEDİR EK OLARAK SD KARTA UYGULAMA ATILABİLİR Mİ? ROOT OLMADAN YAPMAK İSTİYORUM. ÖNCEKİ TELEFONUMDA SD KARTI DAHİLİ HAFIZA OLARAK KULLANABİLİYORDUM. ‼️AŞAĞIDA CİHAZIMIN BİLGİLERİ MEVCUT‼️ ________________________________ CİHAZ BİLGİSİ: Xiaomi Redmi Note 8 64 GB/4 GB Ram 12.5.2...
  4. M

Yardım SD karta uygulama atma / Dahili hafıza ile birleştirme?

Arkadaşlar merhaba, SD karta uygulama taşıyabilirmiyim? ya da mümkün olmayacağını bilsem de Dahili hafıza ile birleştirilebilir mi? 64 GB SD kart almayı düşünüyorum. Fakat uygulama taşıma gibi bir şansım varsa. (Elimde 2 GB SD kart mevcut deneme yapabilirim.) TELEFON BİLGİLERİM CİHAZ BİLGİSİ...
  5. M

Yardım Mi Tarayıcı geçmiş kapatma nasıl yapılır? Kapatma şansım var mı?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Mi Tarayıcı hoşuma gitti fakat geçmiş kapatma var mı? veyahut tarayıcıyı kapatınca geçmişi silme var mı? Teşekkürler. 1696878440 Aslında şöyle de olabilir gizli modda başlamasını istiyorum böyle birşey var mı? varsa nasıl aktif edebilirim?
  6. M

Yardım Redmi Note 8 telefon uykudayken parmak izine parmak değince telefon uyanıyor.

Merhabalar, Xiaomi Redmi Note 8 cihaz kullanıyorum, cihaza yeni geçtim. Cihazda bilindiği gibi telefonun arkasında parmak izi sensörü mevcut. Telefona parmak izi kilidi eklememe rağmen telefon uykudayken parmağım sensöre değince telefon uyanıyor. Haliyle ister istemez telefonu elime aldığımda...
  7. M

Soru Arka plan alınca uygulama yeniden başlıyor

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi Redmi Note 8 cihaz kullanıyorum ve cihazı alalı 1 ay kadar oldu. Sorunum şu ; Oyun oynarken veya tarayıcıdayken arka plana alınca oyun yeniden başlıyor. Aynı şekilde tarayıcıyı arka plana alınca sekmeler ve giriş yaptığım hesap ya da hesaplar kapanıyor. Bir çok yazı...
Üst Alt